ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز
در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید. برای تهیه این غذا از گوشت گوسفندی، پیاز، دنبه، لپه( که امروزه نخود جایگزین آن شده است)، سیب زمینی، گوجه فرنگی و رب گوجه استفاده می شود.
در واقع این امر همواره توسط پزشکان و متخصصی تغذیه تاکی می شود که استفاده از غذاهایی مانند آبگوشت، سوپ و همچنین آش میتواند در حفظ سلامتی جسمانی و همچنین عمر طولانی به انسان کمک کند. این غذاها اغلب به دلیل اینکه از روغن ها و چربی های مضر بهره چندانی نبرده اند و دارای حبوبات هستند جز غذاهای مفید برای سلامتی به شمار می آیند.

دقت داشته باشید که تهیه غذاهایی مانند آبگوشت ممکن است که ساعت ها زمان ببرد. برای تهیه دیزی سنگی تبریز هم زمانی معادل ۴ ساعت نیاز است اما این غذا به حدی اشتها آور و خوش طعم است که در نهایت شما را علاقه مند خواهد کرد که آن را برای دفعات متوالی تهیه کنید و از این غذای بی نظیر در کنار نان سنگک، پیاز، ماست، سبزی خوردن و سیر ترشی و سایر ترشی های مخلوط لذت ببرید.
آبگوشت دیزی سنگی تبریز در واقع می توان گفت که با دیزی معمولی تفاوت چندانی ندارد. امروزه تنها به جای اینکه از لپه استفاده شود ممکن است که از نخود در تهیه این غذا استفاده شود. آبگوشت در زمره غذاهایی است که در سراسر ایران تهیه می شود اما در واقع در هر بخش بسته به سلایق و علایق مردمان خود تهیه می شود. در اینجا می خواهیم شما را با طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی اصل تبریز آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریز:

  • گوشت گوسفندی با استخوان ۱ کیلو
  • دنبه ۳۰۰ گرم
  • لپه یک فنجان سرخالی
  • پیاز متوسط یک عدد
  • مغز لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
  • آب گوجه فرنگی یک فنجان
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • سیب زمینی ۵ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم آبگوشت دیزی سنگی تبریز:

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی تبریز:
برای تهیه این آبگوشت، ابتدا گوشت و دنبه را با آب بشویید و تمیز کنید. سپس آن ها را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و سپس آن ها سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود.
در مرحله بعد باید پیاز را در روغن سرخ کنید. لپه را که از چندین ساعت قبل خیس داده اید به پیاز اضافه کنید و این ترکیب را هم بزنید تا لپه هم اندکی با پیاز تفت داده شود و خامی آن گرفته شود.
گوشت سرخ شده را به لپه و پیاز اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب و مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا به خوبی بپزد. دقت داشته باشید در این مرحله نمک را اضافه نکنید تا گوشت شما به خوبی بپزد. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت خود اضافه کنید و اجازه دهید که بپزد.
زمانی که آبگوشت شما حدود ۳ الی ۴ ساعت پخت، هم اکنون ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آبگوشت اضافه می کنید. در مرحله آخر باید آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به این غذا اضافه کنید.
شما میتوانید این غذا را همراه با سبزی خوردن، ترشی، نان سنگک، ترشی سیر، پیاز یا چاشنی های مورد علاقه خود سرو کنید و از عطر و طعم آبگوشت دیزی سنگی تبریز در یک ظهر دل انگیز لذت ببرید.

 

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.