ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آش دوغ کردستان یک آنتی بیوتیک خوشمزه
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

برای پخت آش دوغ کردستان شما به مواد اولیه بسیار ساده ای نیاز دارید. اما اگر بتوانید برای تهیه آن از دوغ محلی استفاده کنید، طبیعتا طعم بهتر و دلپذیرتری خواهید داشت. آش دوغ کردستان هم به صورت داغ در شب های زمستان و هم به صورت سرد در روزهای بلند تابستان بسیار دلچسب خواهد بود.       

 آش دوغ کردستان یک آنتی بیوتیک خوشمزه
آش دوغ کردستان یکی از انواع آش هایی است که مردم با سلیقه کردستان با دستان هنرمند خود آن را تهیه می کنند. البته آش دوغ با انواع دستور پخت در جای جای ایران طبخ می شود و هر شهر و منطقه ای با روش خاص خود طعم دلپذیری به آن می بخشد. در این میان آش دوغ در منطقه کردنشین کشور مانند شهر سنندج، با اینکه دستور پخت ساده و آسانی دارد، اما مزه و طعم دلنشین آن زبانزد عام و خاص می باشد. به طوریکه براساس گزارشات محلی، در روستای پالگان، بانوان با سلیقه و هنرمند با این آش به پیشواز گردشگران و مسافرین می روند. آش دوغ چنانچه از نامش پیداست با دوغ تهیه می شود اما اگر شما بتوانید برای پخت آن از دوغ محلی و سنتی استفاده کنید یقینا طعم و بافت بهتری خواهد داشت. این آش در شب های سرد زمستان طرفداران خاص خود را دارد اما برخی دیگر نیز ترجیح می دهند آش دوغ کردستان را در روزهای بلند و گرم تابستان به شکل سرد میل نمایند. این آش بسیار خوشمزه در هر دو حالت برای شما دلچسب خواهد بود. علاوه بر این آش دوغ کردستان یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی نیز محسوب می شود. در ادامه دستور پخت آش دوغ کردستان را به زبانی ساده و کاربردی برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای پخت آش دوغ کردستان:

  • دوغ: ۴ لیوان متوسط
  • ماست چکیده: ۳/۲ لیوان
  • سبزی آش ( شامل تره، نعناع و گشنیز): نیم کیلو
  • نخود پخته شده: ۱ لیوان سر پر
  • برنج نیم دانه: ۱ لیوان سر پر
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نمک و فلفل قرمز: به مقدار کافی

مراحل پخت آش دوغ کردستان:
آش دوغ کردستان با توجه به اینکه دارای نخود می باشد، می تواند برای برخی مشکل نفخ به وجود آورد. به همین منظور برای جلوگیری از این مشکل بایستی نخود و برنج را حداقل چند ساعت قبل تر در آب قرار دهید و یکی دوبار آب آن ها را عوض کنید. این کار نه تنها مشکل نفخ را به حداقل می رساند، بلکه سبب می شود تا پخت آن ها نیز سریع تر شود. سبزی آش را شسته و آن ها را ساطوری خرد کنید. ابتدا نخود را در قابلمه مورد نظر با مقدار کمی آب بپزید. پس از این که نخودها نیم پز شدند، نوبت اضافه کردن سبزی آش و برنج می باشد. در این فاصله که مخلوط نخود و سبزی و برنج در حال پخت است، در ظرف دیگری ماست چکیده و دوغ را با مقدار کمی آب ولرم مخلوط کرده و در حالی که آن را روی حرارت ملایم قرار می دهید، تخم مرغ ها را یکی یکی به این ترکیب اضافه کنید. با همزن دستی سریع تر مایع آش را هم بزنید تا ماست روی حرارت نبرد. پس از اینکه مایع دوغ و ماست به جوش آمد، آن را کم کم درون قابلمه اصلی حاوی نخود و … بریزید و پس از افزودن نمک و فلفل آن ها را مرتب روی حرارت ملایم هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که از پخت تمامی مواد آش دوغ کردستان مانند سبزی و نخود و برنج اطمینان حاصل نمایید. اکنون آش شما آماده سرو کردن است. چنانچه در ابتدا نیز گفتیم می توانید آن را هم به شکل داغ و هم سرد میل نمایید.

حتماً بخوانید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

آموزش تصویری شیرینی مرنگ شکلاتی

آموزش تصویری تارت شکلاتی

آموزش تصویری پای توت

آموزش تصویری دونات سیب

آموزش تصویری کیک هویج کاراملی

میوه آرایی با سیب

کیک موز شکلاتی (وگان)

دستور پخت پنکیک شکلاتی برای صبحانه

وبلاگ [آرشیو]

فواید قهوه

یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان قهوه می باشد. امروزه انواع قهوه ها در حد وسیع و گسترده ای در کشورهای مختلف کشت می شوند که هر یک از آن ها دارای خواص و فواید منحصر به فرد و شگفت انگیز مختص به خود می باشد. در این مقاله فواید قهوه تلخ-اسپرسو-گانودرما- سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فواید پای مرغ برای سلامتی بدن

پای مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همجون کلسیم، آهن و منیزیم است از این رو مصرف این ماده غذایی بسیار توصیه می شود. از فواید پای مرغ برای کودک، زن باردار، در طب سنتی و زانو درد نمی توان چشم پوشی کرد. شما همچنین می توانید با مصرف این ماده غذایی از بروز بسیاری از اختلالات پیشگیری کنید.

آشنایی با مهمترین مزایا و فواید پاکسازی پوست

سموم موجود در بدن از طریق منافذ موجود روی پوست شما از بدن خارج خواهند شد بنابراین اگر آلودگی های روی سطح پوست شما باقی بمانند منافذ پوست بسته شده و این سموم نمی توانند به راحتی دفع شوند به همین منظور پاکسازی پوست در سال های اخیر تا حد زیادی مورد توجه واقع شده است. اما آیا می دانید فواید پاکسازی پوست چیست؟

چطور جای جوش را از بین ببریم ( درمان های خانگی و طب سنتی)

دغدغه اصلی افرادی که به زیبایی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند این است( چطور جای جوش را از بین ببریم) اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و به دنبال راه حل های ایده آل برای رهایی از آن ها هستید توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید و این درمان های خانگی را امتحان کنید.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مهمترین فواید انجیر برای سلامتی انسان

یکی از میوه های بسیار شیرین که دانه های بسیار زیاد و پوست نرم دارد انجیر می باشد. مصرف این میوه به صورت خشک و تازه توصیه می شود زیرا دارای مزایا و فواید بیشماری برای سلامتی انسان می باشد. یکی از مهمترین فواید انجیر کمک به کاهش سطح قند خون در بدن می باشد.

دستور پخت [آرشیو]

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

روزهای بلند تابستان معمولا زمانی برای برگزار کردن مهمانی های عصرانه و دورهمی های دوستانه است. طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از گزینه های مناسب برای این مراسمات است که به راحتی نیز آماده شده و می توان در زمان کوتاهی این سالاد را تهیه کرد.

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

خوشمزه های آذربایجان؛ آش اوماج

جالب است بدانید که لغت اوماج ریشه آذری دارد و به معنای تکه کردن است. میتوان گفت که این آش با نوعی پاستا درست می شود اما این پاستا با آن چیزی که شما از فروشگاه های بزرگ تهیه می کنید بسیار متفاوت است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.