ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آش های آذربایجان؛ آش ماست تبریز
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

همانطور که میدانید آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در هر شهر به روش خاصی تهیه می شود. میتوان اینطور گفت که بین غذاهای سنتی ایرانی آش از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است. آش ماست تبریز اما از آن آش هایی است که باید دل به ذائقه آن بدهید تا بتوانید طعم بی نظیرش را درک کنید.

آش های آذربایجان؛ آش ماست تبریز
همانطور که میدانید آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در هر شهر به روش خاصی تهیه می شود. میتوان اینطور گفت که بین غذاهای سنتی ایرانی آش از طرفداران بسیار زیادی برخوردار است. آش ماست تبریز اما از آن آش هایی است که باید دل به ذائقه آن بدهید تا بتوانید طعم بی نظیرش را درک کنید. در این بخش می خواهیم شما را با طرز تهیه آش ماست آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش ماست تبریز:

  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • عدس ۱ لیوان
  • برنج ۱ استکان ۱۰۰
  • سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، کمی گشنیز ) ۱ کیلو
  • آب گوشت ۴ لیوان
  • کوفته ریزه ۱۰-۱۵ عدد
  • سیب زمینی ۱ عدد متوسط
  • ماست به مقدار لازم
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش ماست تبریز:

  1. برای تهیه آش ماست تبریز باید برنج را از یک ساعت قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید و کنار بگذارید.
  2. در مرحله بعد عدس را بشویید و آن را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.
  3. قابلمه ای را انتخاب کنید که گنجایش آش شما را داشته باشد. در آن کمی روغن بریزید و پیاز های خلال شده را به همراه مقداری زردچوبه در آن بریزید تا سرخ شوند و به رنگ طلایی در بیایند.
  4. آب عدس را خالی کنید و آن را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  5. در این بخش باید کمی از آب گوشت را هم به عدس اضافه کنید و حرارت گاز را زیادتر کنید، صبر کنید تا آب گوشت به جوش بیاید.
  6. زمانی که آب گوشت جوش آمد باید حدود یک ساعت صبر کنید تا عدس با حرارت ملایم نیم پز شود.
  7. طی این مدت میتوانید سیب زمینی های خود را پوست بکنید و ان ها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. کوفته ریزه را هم آماده کنید و کمی سرخ کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
  8. زمانی که عدس نیم پز شد میتوانید برنج را به عدس اضافه کنید. اندکی صبر کنید تا برنج کمی باز شود و سپس پیاز باقی مانده را ریز رنده کنید و در یک کاسه بریزید. به آن مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و همراه با سبزی به آن بیفزایید. در این بین میتوانید باقیمانده آب گوشت را هم اضافه کنید. دقت داشته باشید که اصلا نگذارید که اش شما بدون آب باشد و هر جا حس کردید که آب آن کم است میتوانید آب جوش اضافه کنید.
  9. حدود یک ساعت بعد از اینکه سبزی ها را اضافه کردید میتوانید سیب زمینی های نگینی که نیم سرخ کردید را به آن اضافه کنید و پس از چند دقیقه کوفته ریزه را به آش خود اضافه کنید.
  10. از زمانی که کوفته ریزه ها را ریختید، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد میتوانید آش را سرو کنید. ماست را اما میتوانید به دو روش به آش خود اضافه کنید.
  11. اول اینکه حدود یک لیوان ماست را قبل از سرو داخل آش بریزید و کاملا آن را مخلوط کنید و سپس بعد از سرو باقی مانده آن را روی غذا بریزید.
  12. دوم اینکه ماست را بدون اینکه با آش مخلوط کنید هنگام سرو جداگانه بیاورید و هر کسی میتواند بسته به میزان دلخواه خود آن را به آش اضافه کند.

روش تهیه کوفته ریزه برای آش ماست تبریز:
برای تهیه کوفته ریزه پیاز را رنده کنید و همراه با نمک و فلفل، زردچوبه و مقداری آرد ذرت به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس حدود ۱۵ دقیقه آن ها را با دست ورز دهید و سگس به اندازه گردو های کوچک بردارید و به شکل کوفته های ریز درست کنید و آن ها را در روغن سرخ کنید. میتوانید از عطر و طعم بی نظیر آش ماست تبریز به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم لذت ببرید.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

آموزش تصویری شیرینی مرنگ شکلاتی

آموزش تصویری تارت شکلاتی

آموزش تصویری پای توت

آموزش تصویری دونات سیب

آموزش تصویری کیک هویج کاراملی

میوه آرایی با سیب

کیک موز شکلاتی (وگان)

دستور پخت پنکیک شکلاتی برای صبحانه

وبلاگ [آرشیو]

فواید قهوه

یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان قهوه می باشد. امروزه انواع قهوه ها در حد وسیع و گسترده ای در کشورهای مختلف کشت می شوند که هر یک از آن ها دارای خواص و فواید منحصر به فرد و شگفت انگیز مختص به خود می باشد. در این مقاله فواید قهوه تلخ-اسپرسو-گانودرما- سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فواید پای مرغ برای سلامتی بدن

پای مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همجون کلسیم، آهن و منیزیم است از این رو مصرف این ماده غذایی بسیار توصیه می شود. از فواید پای مرغ برای کودک، زن باردار، در طب سنتی و زانو درد نمی توان چشم پوشی کرد. شما همچنین می توانید با مصرف این ماده غذایی از بروز بسیاری از اختلالات پیشگیری کنید.

آشنایی با مهمترین مزایا و فواید پاکسازی پوست

سموم موجود در بدن از طریق منافذ موجود روی پوست شما از بدن خارج خواهند شد بنابراین اگر آلودگی های روی سطح پوست شما باقی بمانند منافذ پوست بسته شده و این سموم نمی توانند به راحتی دفع شوند به همین منظور پاکسازی پوست در سال های اخیر تا حد زیادی مورد توجه واقع شده است. اما آیا می دانید فواید پاکسازی پوست چیست؟

چطور جای جوش را از بین ببریم ( درمان های خانگی و طب سنتی)

دغدغه اصلی افرادی که به زیبایی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند این است( چطور جای جوش را از بین ببریم) اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و به دنبال راه حل های ایده آل برای رهایی از آن ها هستید توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید و این درمان های خانگی را امتحان کنید.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مهمترین فواید انجیر برای سلامتی انسان

یکی از میوه های بسیار شیرین که دانه های بسیار زیاد و پوست نرم دارد انجیر می باشد. مصرف این میوه به صورت خشک و تازه توصیه می شود زیرا دارای مزایا و فواید بیشماری برای سلامتی انسان می باشد. یکی از مهمترین فواید انجیر کمک به کاهش سطح قند خون در بدن می باشد.

دستور پخت [آرشیو]

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

روزهای بلند تابستان معمولا زمانی برای برگزار کردن مهمانی های عصرانه و دورهمی های دوستانه است. طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از گزینه های مناسب برای این مراسمات است که به راحتی نیز آماده شده و می توان در زمان کوتاهی این سالاد را تهیه کرد.

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

خوشمزه های آذربایجان؛ آش اوماج

جالب است بدانید که لغت اوماج ریشه آذری دارد و به معنای تکه کردن است. میتوان گفت که این آش با نوعی پاستا درست می شود اما این پاستا با آن چیزی که شما از فروشگاه های بزرگ تهیه می کنید بسیار متفاوت است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.