ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آش گوجه فرنگی تبریز

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر  سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است. میتوان اینطور گفت که تنها تفاوت آش گوجه فرنگی و آش آبغوره این است که در آش گوجه فرنگی از گوجه استفاده می شود.

همانطور که میدانید حبوبات یکی از مواد اصلی برای تهیه آش به شمار می آید که در این آش از لوبیا چشم بلبلی استفاده می شود.

مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی:

  • سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی نیم کیلو
  • برنج آش (برنج نیم دان) یک فنجان
  • پیاز یک عدد درشت
  • گوجه فرنگی ۵ عدد
  • رب گوجه فرنگی دو الی سه قاشق غذاخوری
  • لوبیا چشم بلبلی نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان)
  • آبغوره نصف فنجان الی یک فنجان (اگر ترشی آبغوره کم بود یک فنجان، اگر ترش بود نیم فنجان آبغوره می افزائیم).
  • نعنا حدوداً یک الی دو قاشق غذاخوری
  • قرص عصاره مرغ یک عدد
  • روغن مقداری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی:

  1. قدم اول برای تهیه این آش این است که بگذارید لوبیا حداقل ۶ ساعت در آب خیس بخورد. باید در این بین چندین بار آب آن را هم عوض کنید تا نفخ احتمالی آن از بین برود. سپس درون قابلمه ای لوبیا ها را آب پز می کنیم و آن ها را آبکش می کنیم.
  2. برای شروع پیاز ها را پوست بکیند و آنها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن ها را درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید تا اندکی کاراملی شود. در واقع پیاز در این بخش نباید مانند پیاز داغ سرخ شود و مقدار سرخ شدن آن کمتر است.
  3. در مرحله بعد سبزی و برنج شسته شده را به همراه یک پارچ آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد. بهتر است که در قابلمه شما نیمه باز باشد و هرازگاهی هم آن را هم بزنید.
  4. سپس زمانی که مواد جوشید میتوانید عصاره مرغ را هم به آن ها اضافه کنید و به هم بزنید. دقت داشته باشید که هم رب اندکی نمک در خود دارد و هم عصاره مرغ، لذا بهتر است که تا قبل اضافه کردن این دو، نمک به آش خود اضافه نکنید.
  5. زمانی که مواد شما نیم پز شدند هم اکنون باید گوجه رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید. دقت داشته باشید که گوجه فرنگی ابتدا کمی کف خواهد کرد اما این کف بلافاصله برطرف می شود و آش شما را هم خراب نخواهد کرد پس نگران نباشد.
  6. زمانی که برنج به صورت کامل پخت و سبزی هم نرم شد در واقع آش شما شروع به جا افتادن می کند. در این حین میتوانید رب را در آب آن حل کنید و صبر کنید تا خوب جا بیفتد. سپس میتوانید فلفل را هم بسته به سلیقه خود اضافه کنید. دقت داشت هباشید که اگر آب آش شما کم باشد میتوانید در این بین نیز مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  7. در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را هم اضافه می کنیم و میگذاریم تا بجوشند. مرحله آخر اضافه کردن نعناست که پس از آن باید بگذارید چند دقیقه آش شما با حرارت کم بجوشد. سپس میتوانید از طعم بی نظیر آش گوجه فرنگی در کنار داغ سنگک داغ لذت ببرید.

نوش جان

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.