ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آموزش طرز تهیه آب زرشک

طرز تهیه آب زشک
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۶ تیر ۱۳۹۸

در این متن سعی شده است که روش های گوناگون طرز تهیه آب زرشک خانگی شرح داده شود.

آموزش طرز تهیه آب زرشک:

زرشک یکی از میوه هایی است که خواص فراوان دارد. برای طرز تهیه آب زرشک می‌توانیم از زرشک تازه و یا زرشک منجمد استفاده کنیم. آب زرشک نیز دارای خواص فراوانی است که در فصل تابستان خوردن آب زرشک بسیار توصیه می‌شود و بسیار برای بدن مفید می باشد.

بهتر است به جای اینکه از آب زرشک های صنعتی و آب زرشک هایی که در میوه فروشی ها عرضه می شوند از آب زرشک خانگی استفاده کنیم که خواص فراوانی دارد. به طور مثال برای نقرس و روماتیسم بسیار مفید میباشد. همچنین آب زرشک بی اشتهایی را برطرف می‌کند و باعث تنظیم دستگاه گوارش و رفع سوء هاضمه می‌شود. همچنین آب زرشک برای درمان زردی توصیه می شود.

آب زرشک دارای مقدار قابل توجهی ویتامین ۳ می باشد در نتیجه برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید می باشد. پزشکان خوردن آب زرشک را برای بانوان توصیه می کنند زیرا خوردن آب زرشک باعث تنظیم زمان های دوره قاعدگی می شود. با ما همراه باشید تا سه روش طرز تهیه آب زرشک را برای شما توضیح دهیم.

طرز تهیه آب زرشک به روش اول:

فصل پاییز فصل عرضه زرشک تازه هست همان طور که گفتیم برای طرز تهیه آب زرشک می توانید از زرشک تازه استفاده کنید.

  1. اگر از زرشک تازه استفاده می‌کنید زرشک ها را از شاخه و برگ جدا کرده بعد از این کار آن ها را به خوبی بشویید. آنگاه آنها را دو دقیقه در آب بریزید و هم بزنید. زرشک ها را به مدت ۲۴ ساعت در ظرفی غیر فلزی خیس می دهیم.
  2. برای هر ۲۵۰ گرم زرشک یک پیمانه آب اضافه می کنیم این زمانی است که دوست داریم آب زرشک ما غلیظ باشد ولی اگر دوست دارید که رقیق باشد مقدار آب اضافی را بیشتر کنید. سپس در ظرف را می بندیم و در یخچال قرار می دهیم. بعد از ۲۴ ساعت آنها را داخل مخلوط‌ کن می‌ریزیم و برای ۳۰ ثانیه با دور متوسط را خوب مخلوط می کنیم.
  3. مدت زمان مخلوط کردن نباید زیاد باشد زیرا زرشک ها خیلی خرد می شوند و جدا کردن تفاله های آن کار سختی می شود. سپس بعد از ۳۰ ثانیه مواد درون مخلوط کن را در یک صافی قرار می دهیم تا تفاله های آن جدا شده و آب زرشک از آن خارج شود.
  4. می توانید آب زرشک را به مدت یک هفته درون یک بطری شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید. اما در این روش طرز تهیه آب زرشک اگر شما قصد دارید که مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید بهتر است که آب زرشک را بجوشانید و بعد از خنک شدن درون بطری شیشه ای ریخته و درون یخچال نگه داری کنید. این بود طرز تهیه آب زرشک.

طرز تهیه آب زشک

طرز تهیه آب زرشک به روش دوم:

  1. در این طرز تهیه آب زرشک ابتدا زرشک ها را به صورت تمیز بشویید و آنها را در یک آبکش غیر فلزی قرار دهید. بهتر است که زرشک را با آب سرد بشویید.
  2. در قابلمه مناسب آب ریخته و آب را روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی که آب به جوش آمد زرشک هایی را که قبلا شسته بودیم در آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم بجوشد سپس شعله را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم و محتویات درون قابلمه خنک و سرد شوند.
  3. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه در این طرز تهیه آب زرشک، حال محتویات درون قابلمه را درون یک آبکش غیرفلزی بریزید و زرشک ها را با دست می مالیم تا آب آنها به طور کامل خارج شود.
  4. بهتر است این زرشک ها را حسابی فشار دهید. آب زرشکی که اینگونه به دست می آید باید کاملاً صاف و بدون تفاله باشد.
  5. حال در طرز تهیه آب زرشک به این روش آب زرشک به دست آمده را در بطری شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم هنگام مصرف اگر متوجه شدید که آب زرشک بسیار غلیظ است کمی آب با آن قاطی کنید تا رقیق شود. بسته به ذائقه خود می توانید مقداری نمک و یا شکر به آب زرشک تان اضافه کنید.این بود طرز تهیه آب زرشک به این روش.

طرز تهیه آب زشک

طرز تهیه آب زرشک به روش سوم:

  1. در این روش ابتدا زرشک ها را به خوبی بشویید و سپس آنها را در یک ظرف غیر فلزی بریزید وقتی که زرشک ها را درون ظرف ریخته و به ازای هر یک کیلو زرشک یک و نیم لیتر آب جوش روی زرشک ها بریزید و به مقدار دلخواه نمک به آن اضافه کنید.
  2. ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال قرار دهید و درب آن را ببندید.
  3. بعد از ۲۴ ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و آب درون ظرف را خالی کنید و داخل شیشه بریزید بهتر است یک بار دیگر با صافی هم این کار را انجام دهید و داخل صافی زرشک را له کنید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود. این بود طرز تهیه آب زرشک به روش دیگر.

کی و چقدر آب زرشک بخوریم؟

  1. برای درمان کبد، بهترین زمان مصرف ۱ لیوان صبح ناشتا و ۱ لیوان شب، هنگام خواب است.
  2. برای کاهش وزن و لاغری ، روزی سه فنجان ، نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی میل شود.

خواص آب زرشک بسیار زیاد است .به همین علت پزشکان توصیه می کنند در طول سال آب زرشک مورد مصرف قرار گیرد. طب سنتی اعتقاد زیادی به زرشک دارد بعلاوه تحقیقات زیادی در این مورد در کشورهای دیگر نیز انجام شده است.

نتایج تحقیقات، خواص آب زرشک برای لاغری ، برای کبد ، برای پوست ، برای تصفیه خون برای آلزایمر و همچنین خواص ضد باکتریایی آن را مورد تایید قرار داده اند.

نکته: به طور معمول آب زرشک را از زرشک کوهی که سیاه رنگ می باشد و نام دیگر آن زرک می باشد تهیه می کنند. اما برای بهره مند شدن از خواص فوق العاده ی آب زرشک می توان طرز تهیه آب زرشک به روش خانگی را آموخت و این نوشیدنی خوشمزه را از انواع زرشک تازه تهیه کرد.


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.