ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آموزش طرز تهیه ی اشکنه

طرز تهیه ی اشکنه
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۷ تیر ۱۳۹۸

در این فایل آموزش غذای خوشمزه ی اشکنه به طور کامل بررسی شد و طرز تهیه ی اشکنه به روش های گوناگون به صورت کامل توضیح داده شد.

اشکنه یکی از غذا های قدیمی و بسیار خوشمزه و ساده است که بار ها شاید نام آن را از بزرگ تر ها شنیده باشیم اما شاید آن را تهیه نکرده باشیم و یا طرز تهیه ی اشکنه را ندانیم. این غذا از غذا های اصیل و بدون گوشت است که بسیار خوشمزه می باشد.

ما در متن زیر طرز تهیه ی اشکنه را به روش های مختلف برای شما تدارک دیده ایم که حتما برای شما جالب و جذاب خواهد بود.

طرز تهیه ی اشکنه روش اول:

مواد لازم طرز تهیه ی اشکنه برای دو نفر:

  • سیب زمینی ۱ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • آب ۳ لیوان
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ی اشکنه

طرز تهیه ی اشکنه (روش اول):

  1. در طرز تهیه اشکنه ابتدا پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم.
  2. سپس مقداری روغن در کف قابلمه می ریزیم و پیاز را خوب سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود.
  3. بعد از اینکه پیاز ها به خوبی سرخ شد آنگاه زردچوبه و آرد و شنبلیله را به پیاز ها اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.
  4. توجه داشته باشید در طرز تهیه اشکنه به این روش مقدار روغن خیلی کم نباشد تا آرد گوله گوله نشود و لازم است بدانید باید به آرامی و حرارت ملایم تفت دهید تا مواد نسوزد و تلخ نشود.
  5. حالا آب را به اندازه یک لیوان می ریزم و خوب مواد را هم میزنیم دقت کنید که آب را باید به صورت کم کم اضافه کنیم تا آرد در آب به خوبی حل بشود و یکنواخت شود.
  6. سپس مابقی آب را به آرامی اضافه میکنیم.در همین حین سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم بعد از این کار سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و دوباره هم می زنیم دقت کنید شعله زیاد نباشد حالا نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
  7. سپس نیم ساعت درب قابلمه را به صورت نیم بسته قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا آرد قوام بیاید. و سیب زمینی نیز کاملا پخته شود بهتر است هر چند دقیقه یک بار اشکنه را هم بزنیم تا ته نگیرد و نسوزد.
  8. در همین حین تخ مرغ ها را در یک کاسه مشکنیم و کمی هم می زنیم تا به حالت اولیه نباشند.
  9. حال تخم مرغ ها را درون قابلمه می ریزیم و مدام هم می زنیم تا تخم مرغ ها در کل اشکنه پخش شوند و یک جا سفت نشوند. وقتی اشکنه ما خودش را گرفت آماده ی سرو می باشد.

طرز تهیه ی اشکنه (روش دوم):

طرز تهیه اشکنه در این روش کمی متفاوت است. در طرز تهیه اشکنه به این روش نیز شما یک اشکنه خوشمزه و لذیذ خواهید داشت. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه ی اشکنه برای ۴ نفر:

  • سیب زمینی متوسط ۵ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • شنبلیله خشک یا تازه ۱و نیم قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غدا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ی اشکنه

طرز تهیه ی اشکنه:

  1. در این طرز تهیه اشکنه که کمی متفاوت با طرز تهیه قبلی است یک قابلمه روی شعله قرار می دهیم مقداری روغن درون آن می ریزیم و سپس پیاز را که از قبل به صورت خلالی خرد کرده بودیم درون روغن ریخته و خوب سرخ می کنیم تا سبک طلایی شود.
  2. بعد از اینکه پیاز ها خوب سرخ و طلایی شد آن گاه پیاز ها را در گوشه ای از قابلمه کنار گذاشته و بعد درون همان روغن رب را ریخته و کمی تفت می دهیم تا از حالت خامی در بیاید توجه کنید که شعله ی حرارت زیاد نباشد.
  3. سپس پیاز ها را با رب قاطی کرده و دوباره تفت می دهیم سپس در این مرحله نمک و فلفل و ادویه را اضافه کرده و دوباره خوب تفت می دهیم تا طعم رب و ادویه ها حسابی مخلوط شود.
  4. بعد از این کار شنبلیله ی خشک و یا تازه را اضافه می کنیم و مواد را دوباره خوب تفت می دهیم.
  5. لازم است بدانید اگر از شنبلیله ی تازه استفاده می کنید باید مقدار زمان بیشتری تفت بدهید تا خوب طعم و عطر شنبلیله به خورد مواد برود.
  6. اما اگر در این طرز تهیه اشکنه از شنبلیله ی خشک استفاده می کنید باید خیلی کم مواد درون قابلمه را تفت بدهید تا طعم تلخی در مواد و در غذا ایجاد نشود.
  7. حالا در این مرحله آرد را به آرامی و کم کم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و توجه کنید که آرد گوله گوله نشود وقتی این کار را انجام دادید سیب زمینی ها را پوست گرفته و آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
  8. بعد از انجام این کار حال سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کنید وقتی سیب زمینی ها را اضافه کردید.
  9. در این مرحله سه لیوان آب ولرم به مواد درون قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا مواد درون قابلمه به جوش بیاید وقتی به جوش آمد حالا شعله حرارت را کم کنید تا سیب زمینی ها خوب بپزند و اشکنه به آرامی جا بیفتد.
  10. در طرز تهیه اشکنه به این روش وقتی که اشکنه غلیظ شد و جا افتاد حال نوبت تخم مرغ است. تخم مرغ ها را در قابلمه بشکنید و هم بزنید اما زیاد هم نزنید سپس درب قابلمه را قرار دهید تا تخم مرغ های درون اشکنه سفت شوند و خودشان را بگیرند.
  11. شعله را روی حلالت ملایم قرار دهید تا آب اشکنه کم شود و به غلظت دلخواه شما برسد. حال اشکنه ی شما آماده سرو است. این بود طرز تهیه اشکنه به روشی دیگر.

طرز تهیه اشکنه را به دو روش برای شما توضیح دادیم. امیدواریم از آموزش این غذای خوشمزه رضایت کافی داشته باشید و این غذا را آماده کرده و در کنار عزیزان تان نوش جان بفرمایید.


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.