ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۹ تیر ۱۳۹۸

در این فایل طرز تهیه ترشی بادمجان که یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی است به سه روش خرد و بادمجان شکم پر و لیته شرح داده شده است.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان

ترشی یکی از مکمل های غذایی است که همواره در کنار غذاهای ما ایرانی ها سرو می شود. ترشی دارای انواع گوناگونی است که یکی از این انواع ترشی بادمجان است که به روش های مختلف تهیه و سرو می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی بادمجان را به روش های متفاوت به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ترشی بادمجان به روش خرد :

در این روش طرز تهیه ترشی بادمجان قصد داریم روشی را به شما معرفی کنیم که برای شما یک ترشی بادمجان بسیار خوشمزه و خوشرنگ به ارمغان می آورد. و همچنین موجب زیبایی سفره شما و خوشمزه تر شدن غذا می شود.

  1. در طرز تهیه ترشی بادمجان به این روش ابتدا بادمجان ها را به خوبی بشویید و سپس سر و ته بادمجان‌ها را از آنها جدا کنید و بادمجان ها را به اندازه یک بند انگشت خرد کنید.
  2. سپس دوباره بادمجان‌ها را به خوبی بشویید. در مرحله بعد سیر را پوست گرفته و آن را خرد کنید یا می‌توانید بسته به ذائقه ی خود آن را له کنید یا در غذاساز بریزید.
  3. حال در این مرحله برای طرز تهیه ترشی بادمجان به این روش سرکه را در قابلمه ریخته و مقداری نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. سپس بادمجان هایی را که از قبل خرد کرده بودید را درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و اجازه دهید که بادمجان ها به صورت نیم پز بشوند.
  5. خیلی نیاز نیست که حتماً بادمجان ها زیاد پخته شوند. همین که بادمجان ها به مدت یک ربع الی بیست دقیقه پخته شوند کفایت می‌کند.
  6. هنگامی که بادمجان ها پخته شدند آنها را درون یک صافی بریزید تا سرکه ی اضافی آن ها خارج شود. بعد از اینکه بادمجان ها را درون صافی ریختید اجازه دهید تا کمی خنک شوند.
  7. وقتی که بادمجان ها خنک شدند آنها را درون شیشه هایی قرار بدهید و بادمجان ها را درون شیشه ها به صورت یک لایه بادمجان یک لایه سبزی و سیر و کمی فلفل بریزید. این کار را ادامه دهید تا شیشه به طور کامل پر شود.
  8. وقتی که شیشه پر شد دوباره مخلوط سرکه و آب نمک روی بادمجان ها بریزید و درب شیشه ها را ببندید. سپس آنها را به مدت یک هفته درون کابینت قرار دهید.
  9. در این یک هفته چک کنید اگر سرکه شیشه ها کم شده بود دوباره به آن ها سرکه اضافه کنید.  سپس بعد از گذشت یک هفته شیشه ها را درون یخچال قرار دهید.
  10. این بود طرز تهیه ترشی بادمجان به این روش بهتر است از سرکه قرمز استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان به روش شکم پر:

  1. در این روش طرز تهیه ترشی بادمجان در ابتدا در مرحله اول موادی که می‌خواهیم داخل شکم بادمجان ها را با آن ها پر کنیم یعنی فلفل، هویج و سبزی را خرد می کنیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم.
  2. بادمجان ها را بدون اینکه سر و یا ته آن ها را جدا کنیم در داخل شکم شان یک برش عمودی می دهیم و سپس شکم آنها را باز میکنیم.
  3. در مرحله بعد در این روش طرز تهیه ترشی بادمجان به روش شکم پر بادمجان ها را داخل سرکه قرار داده و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم.
  4. سپس وقتی که مطمئن شدیم بادمجان ها به خوبی پخته شده اند. آن ها را از  سرکه بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا بادمجان ها خنک شوند.
  5. سپس شکم بادمجان‌ها را باز کرده و با موادی که از قبل خرد کرده بودیم پر میکنیم.
  6. حال بادمجان های شکم پر را در ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می کنیم. آن قدر سرکه می ریزیم تا بالاتر از حد بادمجان ها باشد.
  7. سپس درب ظرف را به خوبی می بندیم بعد از  ۱۰ تا ۱۲ روز ترشی بادمجان ما آماده می شود این بود طرز تهیه ترشی بادمجان به روش شکم پر.

طرز تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان به روش لیته:

  1. در این روش طرز تهیه ترشی بادمجان یعنی ترشی بادمجان لیته ابتدا بادمجان ها را به خوبی می شوییم و سپس درون یک قابلمه ی مناسب که جای بادمجان ها را داشته باشد به مقدار کافی سرکه و نمک می ریزیم.
  2. سپس بعد از این کار در مرحله ی بعدی قابلمه را روی شعله با حرارت متوسط قرار می دهیم و بعد بادمجان ها را درون قابلمه ریخته و درب قابلمه را می بندیم.
  3. صبر می کنیم تا بادمجان ها به خوبی پخته شوند بسته به ذائقه و سلیقه ی خودتان می توانید از سرکه ی سفید و یا قرمز استفاده کنید.
  4. هنگامی که اطمینان حاصل کردیم بادمجان ها به خوبی پخته شده اند.( بادمجان ها باید به گونه ای پخته شده باشند که به خوبی له شوند.) آن گاه بادمجان ها را درون یک صافی قرار می دهیم و صبر می کنیم تا سرکه ی اضافی بادمجان ها خارج شود. د
  5. ر این روش طرز تهیه ترشی بادمجان وقتی بادمجان ها به خوبی خنک شدند آن گاه آن ها را درون مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
  6. سپس در مخلوط کن را برداشته و به بادمجان های داخل مخلوط کن نمک و فلفل و سیر و همچنین سبزی معطر مخصوص ترشی را اضافه می کنیم.
  7. سپس در مخلوط کن را قرار داده و دوباره مواد درون مخلوط کن را به خوبی مخلوط می کنیم.
  8. سپس مواد درون مخلوط کن را در این روش طرز تهیه ترشی بادمجان درون شیشه هایی به اندازه ی دلخواه می ریزیم و کمی سرکه روی آن می ریزیم.
  9. شیشه ها به مدت یک هفته درون کابینت قرار می دهیم و سپس بعد از گذشت مدت زمان یک هفته آن ها درون یخچال نگهداری می کنیم.

این بود طرز تهیه ترشی بادمجان به روش لیته.

نکته:

بادمجان جزء ترشیجات و شوریجات می باشد. با استفاده از طرز تهیه ترشی بادمجان به روش هایی که در بالا ذکر شد این ترشی را می توانید به راحتی و با هزینه ی کم در خانه تهیه کنید و در کنار انواع غذا نوش جان بفرمایید.

حتماً ببینید:

 


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.