ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آموزش طرز تهیه پای سیب

طرز تهیه پای سیب
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۶ تیر ۱۳۹۸

در این متن طرز تهیه پای سیب به دو روش شرح داده شده است. یکی به روش کیک و دیگری به روش کاپ کیک.

آموزش طرز تهیه پای سیب

پای سیب یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب است که مورد پسند بسیاری از ذائقه ها می باشد پای سیب در شیرینی فروشی ها، کیک پزی ها به طور فراوان یافت می شود اما گاهی بهتر است پای سیب را خودمان در خانه تهیه کنیم.

پای سیب را می توان به روش های گوناگونی از جمله کیک پای سیب تارت پای سیب و یا کاپ کیک تهیه کرد در متن زیر ما روش هایی را برای تهیه طرز تهیه پای سیب برای شما تدارک دیده ایم.

طرز تهیه پای سیب:

مواد لازم طرز تهیه پای سیب به روش کیک:

  • سیب ۲ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سرپر
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • شکر ۱ لیوان سرخالی
  • شیر ۱/۳ پیمانه
  • آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
  • کره صد گرم

طرز تهیه:

این روش طرز تهیه پای سیب بصورت کیک پای سیب است.

  1. ابتدا باید سیب ها را به خوبی بشویید بعد از اینکه سیب ها را به‌ خوبی شستیم آنگاه آنها را به‌ صورت پرتغالی قاچ قاچ می کنیم.
  2. سپس در یک قابلمه کوچک یک قاشق شکر مقداری دارچین و کمی آب میریزیم و سیب ها را درون قابلمه می گذاریم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به آرامی بپزند.
  3. برای طرز تهیه پای سیب در مرحله بعدی سفیده و زرده تخم مرغ را به صورت جداگانه در دو ظرف قرار می‌دهیم.
  4. یعنی تخم مرغ ها را وقتی که میشکنیم سفیده و زرده آن ها را جدا می کنیم سفید را در یک ظرف و زرده تخم مرغ را در ظرف دیگری قرار می‌دهیم سفید را با همزن به خوبی هم میزنیم تا صاف و یکدست و سبک شود و به اندازه کافی پف کند حال سفیده تخم مرغ را کنار گذاشته و سپس زرده تخم مرغ را خوب هم می زنیم بعد از اینکه زرده را خوب هم زدیم وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره هم میزنیم تا رنگ آن به صورت کرمی دربیاید.
  5. سپس در این روش طرز تهیه کره و شیر را به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و دوباره هم می‌زنیم.
  6. در این مرحله آرد و بکینگ پودر را به صورت آرام و کم کم به زرده اضافه می‌کنیم.
  7. باید دقت داشته باشیم که قبلاً آرد را دو بار الک کرده باشیم تا وقتی که آن را به مواد اضافه می کنیم آرد گوله گوله نشود.
  8. در این روش طرز تهیه پای سیب،پس قالبی که برای پختن کیک در نظر گرفته‌ایم را می آوریم و کف آن را کمی چرب می کنیم.
  9. برای اینکه کیک به راحتی جدا شود کف آن را کمی چرب کرده، سیب‌ها را بطور دلخواه در قالب می چینیم بعد از اینکه سیب ها را قرار دادیم و به طور دلخواه چیدیم حال در این مرحله مواد کیک را به آرامی در قالب میریزیم و سپس قالب را در فر قرار می دهیم.
  10. ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت و دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد برای پخت این کیک کافی می باشد. باید دقت کنیم که قبل از اینکه قالب را در فر قرار دهیم حتما فر گرم شود.
  11. این بود طرز تهیه پای سیب می‌توانید بعد از اینکه کیک را از قالب خارج کردید آن را به طور دلخواه با انواع مربا و یا پودر قند و یا دارچین تزیین کنید.

طرز تهیه پای سیب به صورت کاپ کیک:

مواد لازم برای طرز تهیه پای سیب به صورت کاپ کیک:

  • سیب ۶ الی ۸ عدد
  • شکر برای خمیر کاپ کیک ۳/۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • وانیل ۲ قاشق چای خوری
  • شیر ۱/۴ پیمانه
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد شیرینی پزی ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
  • شکر(ترکیب شکر سفید و قهوه ای) ۱/۲ پیمانه
  • پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری سر پر
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت(یا آرد) ۱/۴ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. در این روش طرز تهیه پای سیب ابتدا سیب ها را به خوبی می شوییم.
  2. بعد از اینکه سیب ها را بخوبی شستیم آنها را پوست گرفته و به شکل دلخواه به صورتی که می خواهیم خورد میکنیم.
  3. بعد از اینکه سیب ها را خورد کردیم آنها را در یک ظرف ریخته و مخلوط شکر سفید و شکر قهوه‌ای، پودر دارچین، آبلیموی تازه،وانیل، زنجبیل و جوز هندی را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سیب ها طعم دار شود.
  4. سپس کره را در یک ماهیتابه ریخته و سیب ها را به آن اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم سیب ها نرم و پخته شوند.
  5. حال در ظرف دیگری شکر و تخم مرغ و وانیل میریزیم. سپس با همزن خوب مخلوط می کنیم در این مرحله طرز تهیه پای سیب به صورت کاپ کیک، شیر و روغن مایع را به ظرف مورد نظر اضافه میکنیم و دوباره با همزن خوب هم میزنیم تا یکدست شود.
  6. وقتی که یکدست شد در آخر آرد و بکینگ پودر را که قبلاً الک کرده ایم به صورت کم کم و آرام آرام به ظرف اضافه می کنیم و دوباره با همزن خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.
  7. مواد کاپ کیک ها را کناری قرار می‌دهیم قالب مورد نظر برای کاپ کیک را آورده و در هر جای کاپ کیک یک کاغذ مخصوص مافین یا کاپ کیک قرار می دهیم و سپس مواد خمیر کاپ کیک را برداشته و در هر کاغذ کمی قرار می دهیم و با دست شکل می‌دهیم تا کل سطح کاغذ را بپوشاند.
  8. در این روش طرز تهیه پای سیب، وسط مافین سیب هایی را که آماده کرده بودیم قرار می دهیم از خمیر کاپ کیک بر سطح مافین ها می ریزیم.
  9. باید دقت کنیم که در این مرحله باید هر قالب به اندازه دو سوم پر شود و باقی فضا باید برای پف کردن کاپ کیک ها باقی بماند قالب را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده بودیم قرار می‌دهیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا کاپ کیک پخته شده و پف کنند.
  10. این بود طرز تهیه پای سیب به صورت کاپ کیک. وقتی که کاپ کیک ها را از قالب خارج کردید می‌توانید با خامه زده شده و یا سیب یا مربا و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.

آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.