ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

خورشت آلو و خواص آلو

خورشت آلو
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

از خواص خورشت آلو می توان به خواص اصلی خود آلو اشاره کرد آلو به دلیل خواص بسیار بالایی که دارد احادیثی در رابطه با مصرف آلو وجود دارد از خاصیت های الو می توان به ضدسرطان، ضد سکته، ضد فشار خون و دیابت اشاره کرد اما علاوه بر اینها آلو دارای خاصیت های درمانی می باشد.

خواص آلو و خورشت آلو:

آلو یکی از میوه هایی است که به وفور در فصل پاییز و زمستان یافت می شود و دارای خاصیت بسیار زیادی است. خورشت آلو یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که می توان در تمامی فصول آن را تهیه کرد و از خواص بی نظیر آن بهره برد. خورشت آلو را هم می توان با گوشت قرمز و هم با مرغ پخت ولی این خورشت با هر دوی این گوشت ها لذیذ می باشد اما نوع پختن آن بستگی به سلیقه فرد دارد.

مواد لازم جهت تهیه خورشت آلو:

  • سینه یا ران مرغ ۴ تکه
  • آلو سیاه ۸ عدد
  • قیسی زردآلو ۸ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار نیاز

خورشت آلو

طرز تهیه خورشت آلو:

  1. ابتدا مرغ ها را پاک کرده و پوست آنها را جدا می کنیم سپس نمک و فلفل روی مرغ ها ریخته درون تابه ای که حاوی روغن می باشد مرغ ها را می چینیم بعد از اینکه مرغ ها سرخ شد آنها را از تابه خارج می کنیم و بعد پیاز ها را نگینی خرد می کنیم.
  2. در یک قابلمه جداگانه که حاوی روغن میباشد پیاز های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد زرد چوبه را اضافه می کنیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شود.
  3. هسته آلو ها را جدا می کنیم به همراه قیسی داخل تابه می ریزیم و آلو و قیسی را کمی با هم سرخ می کنیم بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کمی رب همراه موادمان سرخ شود.
  4. وقتی رب گوجه فرنگی را سرخ می کنیم علاوه بر خوش طعم کردن رنگ خورشت باعث خوش رنگی خورشت می شود بعد از اینکه سرخ شدن رب نمک و فلفل را به موادمان اضافه می کنیم.
  5. در مرحله بعد مرغ های سرخ شده را همراه چند لیوان آب به موادمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد . باید انقدر بپزد تا آب آن تبخیر شده و کم آب شود و روغن بیاندازد.
  6. در ۳۰ دقیقه آخر پخت خورشت زعفران را به غذا اضافه می کنیم و وجود آلو در خورشت باعث ترشی خورشت می شود چنانچه خورشت شما بیش از حد ترش بود می توانید ۱ قاشق شکر اضافه کنید تا طعم خورشت آلو ملس شود بعد از آماده شدن خورشت می توانید آن را با برنج سرو کرد.

برای خورشت آلو در برخی از مناطق از گوشت قرمز استفاده می کنند برای این کار می توان به مقدار نیم کیلو گوشت قرمز را به صورت قیمه ولی کمی بزرگتر از گوشتی که در خورشت قیمه استفاده می کنیم خرد کنیم و در داخل خورشتمان استفاده کنیم دستور پخت آن دقیقا مشابه دستور پخت خورشت آلو با مرغ می باشد فقط در مرحله اضافه کردن گوشت آن را با پیاز تفت داده و به دیگر مواد اضافه می کنیم. در برخی از مناطق شمالی ایران به خورشت آلو رب انار اضافه می کنند که باعث ترش تر شدن خورشت آلو می شود اگر می خواهید خورشت شما زیاد ترش نشود می توانید از رب انار شیرین یا ملس استفاده کنید.

خواص آلو

خواص آلو:

  1. آلو میوه ای است که حتی در احادیث به خوردن آن اشاره کرده اند. این میوه فصلی به دو نوع زرد، و سیاه می باشد.
  2. آلو دارای آنتی اکسیدان هایی می باشد که به سلامت قلب کمک می کند زیرا باعث گردش خون می شود.
  3. رنگدانه هایی که در این میوه وجود دارد باعث محافظت بدن در برابر سرطان می شود زیرا باعث پاکسازی رادیکال های آزاد مضر بدن می شود.
  4. آلو آهن و ویتامین C دارد که این ترکیب باعث مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا می شود.
  5. آلو آنتی اکسیدان قوی دارد که بدن را در برابر اشعه های مضر خورشید محافظت می کند و باعث جوان ماندن پوست می شود.
  6. آلو موجب تقویت چشم و شبکه چشم می شود زیرا ویتامین A دارد.
  7. آلو باعث درمان کم خونی می شود زیرا کم خونی را کاهش می دهد و غنی از آهن است.
  8. آلو نشاط آور است زیرا باعث تسکین اعصاب می شود.
  9. برای درمان شوره سر و جلوگیری از پوسته پوسته شدن می توانید از آلو استفاده کنید زیرا دارای ویتامین c و فولیکول هایی می باشد.
  10. آلو فیبر دارد و این باعث سلامت صفرا می شود.آلو کلسترول را تنظیم می کند زیرا دارای فیبر و پتاسیم است.
  11. این میوه دارای موادی می باشد که مقاومت بدن را افزایش می دهد. آلو به اختلالات گوارشی کمک می کند زیرا موجب جلوگیری و درمان یبوست می شود.
  12. آلو سرشار از آنتی اکسیدان است و این ترکیبات به تقویت حافظه کمک می کند.
  13. آلو یکی از میوه های مهم در تقویت آسم و تنگی نفس می باشد. شستشو دهنده مثانه و کلیه می باشد بنابراین برای سلامت کلیه و مثانه مفید می باشد.
  14. آلو باعث تقویت معده و روده می شود زیرا حاوی ترکیباتی است که باعث تحریک عضلات روده بزرگ می شود و باعث دفع سریع مدفوع می شود.
  15. آلو ویتامین ب ۶ دارد و از سکته قلبی جلوگیری می کند. قند آلو بسیار پایین است بنابراین آلو از دیابت نوع ۲ پیشگیری می کند.
  16. آلو جریان خون را نرمال می کند و مانع از کم خونی در بدن می شود. وجود ویتامین های A,C,K باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود و سلامت بدن را افزایش می دهد.
  17. آلو با وجود این ویتامین ها باعث تقویت ایمنی بدن می شود.
  18. آلو برای زنان باردار بسیار مفید می باشد زیرا جذب آهن بالایی دارد از یبوست و بیماری هموروئید جلوگیری می کند، از زایمان زودرس جلوگیری میکند مانع استرس و کم خوابی می شود و باعث کنترل فشار خون و جلوگیری از دیابت می شود.

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.