ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

خورشت آلو و خواص آلو
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

از خواص خورشت آلو می توان به خواص اصلی خود آلو اشاره کرد آلو به دلیل خواص بسیار بالایی که دارد احادیثی در رابطه با مصرف آلو وجود دارد از خاصیت های الو می توان به ضدسرطان، ضد سکته، ضد فشار خون و دیابت اشاره کرد اما علاوه بر اینها آلو دارای خاصیت های درمانی می باشد.

خواص آلو و خورشت آلو:

آلو یکی از میوه هایی است که به وفور در فصل پاییز و زمستان یافت می شود و دارای خاصیت بسیار زیادی است. خورشت آلو یکی از خورشت های اصیل ایرانی است که می توان در تمامی فصول آن را تهیه کرد و از خواص بی نظیر آن بهره برد. خورشت آلو را هم می توان با گوشت قرمز و هم با مرغ پخت ولی این خورشت با هر دوی این گوشت ها لذیذ می باشد اما نوع پختن آن بستگی به سلیقه فرد دارد.

مواد لازم جهت تهیه خورشت آلو:

  • سینه یا ران مرغ ۴ تکه
  • آلو سیاه ۸ عدد
  • قیسی زردآلو ۸ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
  • پیاز ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار نیاز

طرز تهیه خورشت آلو:

ابتدا مرغ ها را پاک کرده و پوست آنها را جدا می کنیم سپس نمک و فلفل روی مرغ ها ریخته درون تابه ای که حاوی روغن می باشد مرغ ها را می چینیم بعد از اینکه مرغ ها سرخ شد آنها را از تابه خارج می کنیم و بعد پیاز ها را نگینی خرد می کنیم.
در یک قابلمه جداگانه که حاوی روغن میباشد پیاز های خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد زرد چوبه را اضافه می کنیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شود.
هسته آلو ها را جدا می کنیم به همراه قیسی داخل تابه می ریزیم و آلو و قیسی را کمی با هم سرخ می کنیم بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کمی رب همراه موادمان سرخ شود.
وقتی رب گوجه فرنگی را سرخ می کنیم علاوه بر خوش طعم کردن رنگ خورشت باعث خوش رنگی خورشت می شود بعد از اینکه سرخ شدن رب نمک و فلفل را به موادمان اضافه می کنیم.
در مرحله بعد مرغ های سرخ شده را همراه چند لیوان آب به موادمان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد . باید انقدر بپزد تا آب آن تبخیر شده و کم آب شود و روغن بیاندازد.
در ۳۰ دقیقه آخر پخت خورشت زعفران را به غذا اضافه می کنیم و وجود آلو در خورشت باعث ترشی خورشت می شود چنانچه خورشت شما بیش از حد ترش بود می توانید ۱ قاشق شکر اضافه کنید تا طعم خورشت آلو ملس شود بعد از آماده شدن خورشت می توانید آن را با برنج سرو کرد.
برای خورشت آلو در برخی از مناطق از گوشت قرمز استفاده می کنند برای این کار می توان به مقدار نیم کیلو گوشت قرمز را به صورت قیمه ولی کمی بزرگتر از گوشتی که در خورشت قیمه استفاده می کنیم خرد کنیم و در داخل خورشتمان استفاده کنیم دستور پخت آن دقیقا مشابه دستور پخت خورشت آلو با مرغ می باشد فقط در مرحله اضافه کردن گوشت آن را با پیاز تفت داده و به دیگر مواد اضافه می کنیم. در برخی از مناطق شمالی ایران به خورشت آلو رب انار اضافه می کنند که باعث ترش تر شدن خورشت آلو می شود اگر می خواهید خورشت شما زیاد ترش نشود می توانید از رب انار شیرین یا ملس استفاده کنید.

خواص آلو:

  1. آلو میوه ای است که حتی در احادیث به خوردن آن اشاره کرده اند. این میوه فصلی به دو نوع زرد، و سیاه می باشد.
  2. آلو دارای آنتی اکسیدان هایی می باشد که به سلامت قلب کمک می کند زیرا باعث گردش خون می شود.
  3. رنگدانه هایی که در این میوه وجود دارد باعث محافظت بدن در برابر سرطان می شود زیرا باعث پاکسازی رادیکال های آزاد مضر بدن می شود.
  4. آلو آهن و ویتامین C دارد که این ترکیب باعث مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا می شود.
  5. آلو آنتی اکسیدان قوی دارد که بدن را در برابر اشعه های مضر خورشید محافظت می کند و باعث جوان ماندن پوست می شود.
  6. آلو موجب تقویت چشم و شبکه چشم می شود زیرا ویتامین A دارد.
  7. آلو باعث درمان کم خونی می شود زیرا کم خونی را کاهش می دهد و غنی از آهن است.
  8. آلو نشاط آور است زیرا باعث تسکین اعصاب می شود.
  9. برای درمان شوره سر و جلوگیری از پوسته پوسته شدن می توانید از آلو استفاده کنید زیرا دارای ویتامین c و فولیکول هایی می باشد.
  10. آلو فیبر دارد و این باعث سلامت صفرا می شود.آلو کلسترول را تنظیم می کند زیرا دارای فیبر و پتاسیم است.
  11. این میوه دارای موادی می باشد که مقاومت بدن را افزایش می دهد.آلو به اختلالات گوارشی کمک می کند زیرا موجب جلوگیری و درمان یبوست می شود.
  12. آلو سرشار از آنتی اکسیدان است و این ترکیبات به تقویت حافظه کمک می کند.
  13. آلو یکی از میوه های مهم در تقویت آسم و تنگی نفس می باشد. شستشو دهنده مثانه و کلیه می باشد بنابراین برای سلامت کلیه و مثانه مفید می باشد.
  14. آلو باعث تقویت معده و روده می شود زیرا حاوی ترکیباتی است که باعث تحریک عضلات روده بزرگ می شود و باعث دفع سریع مدفوع می شود.
  15. آلو ویتامین ب ۶ دارد و از سکته قلبی جلوگیری می کند. قند آلو بسیار پایین است بنابراین آلو از دیابت نوع ۲ پیشگیری می کند.
  16. آلو جریان خون را نرمال می کند و مانع از کم خونی در بدن می شود. وجود ویتامین های A,C,K باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می شود و سلامت بدن را افزایش می دهد آلو با وجود این
  17. ویتامین ها باعث تقویت ایمنی بدن می شود.
  18. آلو برای زنان باردار بسیار مفید می باشد زیرا جذب آهن بالایی دارد از یبوست و بیماری هموروئید جلوگیری می کند، از زایمان زودرس جلوگیری میکند مانع استرس و کم خوابی می شود و باعث کنترل فشار خون و جلوگیری از دیابت می شود.
admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.