ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

خورشت بادمجان و خواص آن

خورشت بادمجان
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

خواص بادمجان و خورشت بادمجان به دلیل وجود بادمجان در آن بسیار زیاد است عده ای بادمجان را بسیار بی فایده می داند در حالی که بادمجان دارای ویتامین ها آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی و مغذی بسیاری است از جمله از این مواد می توان به فیبر اشاره نمود، فیبر موجود در بادمجان موجب هضم غذا و جلوگیری از یبوست می شود.

خورشت بادمجان و خاصیت بی نظیر بادمجان:

خورشت بادمجان یک از غذاهای اصیل و سنتی ایران است معمولا این خورشت را با گوشت گوساله یا گوسفند درست می کنند و برای چاشنی از آبلیمو، آبغوره یا حتی گوجه سبز استفاده می کنند.جهت رنگ دادن  به غذا می توان از رب گوجه فرنگی، یا خود گوجه فرنگی یا حتی از زعفران استفاده کرد.

دقت کنید که قبل از هر چیزی تلخی بادمجان را بگیرید  زیرا در برخی موارد بادمجان ها تلخ هستند و باعث تلخ شدن خورشت بادمجان می شود برای این کار می توانید به دو روش زیر عمل کنید.

می توانید بادمجان ها را پوست بگیرید و آنها را تکه تکه کنید سپس روی آنها نمک زده و اجازه دهید بعد از یک ساعت تلخی آنها گرفته شود و بعد بادمجان ها را شسته و کاملا خشک کنید.

و راه دوم این است که بادمجان ها  را پوست کنده بعد از تکه تکه کردن درون آب و نمک قرار دهیم و  بعد از نیم ساعت بادمجان ها را می شوییم.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بادمجان

  • گوشت ۳۰۰گرم
  • بادمجان ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • آبغوره ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت بادمجان:

  1. ابتدا تلخی بادمجان ها را می گیریم سپس آنها را سرخ کرده و روی یک حوله کاغذی پهن می کنیم تا روغن آن گرفته شود.برای اینکه چربی این غذا کمتر شود حتی می توانید بادمجان ها را کباب کنید اما دقت کنید نوع سرخ شده با کباب شده در طعم و بو بسیار متفاوت می باشد و بعد از این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم با مخلوط ادویه مثل زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه می توانید عطر پیاز را تغییر دهید سپس گوشت را خورد می کنیم و همراه پیاز و تفت می دهیم. حتی می توان رب را همراه پیاز و گوشت تفت داد تا رنگ آن تغییر کند و باعث خوش رنگ تر شدن خورشت شود.
  2. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و روی بادمجان ها قرار می دهیم و می گذاریم خورشت بادمجان جا بیفتد.
  3. اگر مایل بودید می توانید آبغوره را به خورشت بادمجان اضافه کنید این مرحله کاملا اختیاری است.
  4. اگر می خواهید خورشت بادمجان شما عطر و طعمی متفاوت داشته باشد می توانید از زعفران دم کرده و یا دارچین استفاده کنید.
  5. در مرحله اضافه کردن بادمجان می توانید نمک را اضافه کنید دقت کنید که خورشت را هم نزنید زیرا این کار موجب له شدن خورشت بادمجان می شود.
  6. در مرحله ای که رنگ گوشت تغییر کرد می توانید مقداری آب به خورشت اضافه کنید و گوشت را حدود ۲ ساعت بپزید.
  7. عده ای خورشت بادمجان را با مسمای بادمجان اشتباه می گیرند مسمای بادمجان با مرغ تهیه می شود در حالی که خورشت بادمجان با گوشت تهیه می شود.

خواص بادمجان:

  1. برخلاف عده ای که بادمجان را بی خاصیت می دانند بادمجان دارای خواص بی نظیری می باشد خواص بادمجان آنقدر زیاد است که حتی به عنوان درمان نیز میتوان ازآن استفاده کرد.
  2. بادمجان سندروم بی خوابی را درمان می کند همانطور که میدانید افراد برای سالم زیستن نیاز به خواب کافی دارند افرادی که از بی خوابی رنج می برند می توانند با خوردن بادمجان خام این سندرم را درمان کنند.
  3. بادمجان ویتامین K دارد وجود این ویتامین در بدن برای تقویت مویرگ ها مفید می باشد و موجب انعقاد خون می شود
  4. بادمجان کلسیم، آهن و مواد معدنی دارد برای داشتن بدنی سالم حتما بادنجان را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
  5. بادمجان دارای ویتامین و مواد معدنی میباشد ویتامین و مواد معدنی موجود در بادمجان موجب رشد مومی شود و برای پوست بسیار مفید است.
  6. بادمجان منبع فیبر و کربوهیدرات است و برای کسانی که دیابت نوع ۲ دارند بسیار مفید است.
  7. بادمجان دارای مس و ویتامین K می باشد هر دوی اینها برای سلامت و استحکام استخوان ها مفید می باشد.
  8. بادمجان موجب خنثی شدن سلول های سرطانی می شود بنابراین برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.
  9. بادمجان موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود زیرا مانع فعالیت های ویروسی و میکروبی در بدن می شود.
  10. ضرر  های موجود در سیگار بر کسی پوشیده نیست برای افرادی که معتاد به سیگار هستند پیشنهاد می شود که بادمجان بخورند زیرا دارای مقدار قابل توجهی نیکوتین می باشد و این عامل باعث می شود که افراد خیلی راحت تر ترک کنند.
  11. اگر می خواهید به طور طبیعی چربی های اضافی بدن را از بین ببرید بهتر است که از بادمجان استفاده کنید بادمجان دارای فیبر بسیار زیادی می باشد که حجم معده را پر می کند و احساس سیری می دهد این عامل باعث می شود در وعده های غذایی کمتر بخورید.
  12. مواد موجود در بادمجان برای کنترل کلسترول خون مفید می باشد و وجود منیزیم، ویتامین ب۳، ویتامین ب۶، پتاسیم و اسید فولیک موجب افزایش سلامت قلب می شود.
  13. وجود ویتامین c موجود در بادمجان باعث افزایش ایمنی بدن می شود.
  14. بادمجان موجب تولید آهن در بدن می شود و وجود آهن یکی از مواد حیاتی در بدن است.
  15. آنتوسیانین موجود در بادمجان ضد پیری میباشد. اگر پوستی خشک دارید می توانید از آب بادمجان استفاده کنید آب بادمجان موجب نرمی و لطافت پوست شما می شود.
  16. بادمجان دارای ناسونین و فیتو نوتریشن است این دو حافظه را حفظ می کند و حافظه را در هر نوع آسیبی نگهداری می کند در واقع این عامل یکی از بهترین علتهای فواید بادمجان می باشد.
  17. فیبر موجود در بادمجان برای جلوگیری از یبوست مفید می باشد زیرا به هضم غذا کمک می کند.
  18. بادمجان خلط آور است معمولا زنان پیر از آن برای دفع خلط اضافی به صورت پخته همراه با نمک استفاده می کنند.
  19. افرادی که موهای زبر و خشکی دارند می توانند از بادمجان استفاده کنند زیرا موجب تقویت بافت مو می شود.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.