ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

خورشت بادمجان و خواص آن
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸

خواص بادمجان و خورشت بادمجان به دلیل وجود بادمجان در آن بسیار زیاد است عده ای بادمجان را بسیار بی فایده می داند در حالی که بادمجان دارای ویتامین ها آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی و مغذی بسیاری است از جمله از این مواد می توان به فیبر اشاره نمود، فیبر موجود در بادمجان موجب هضم غذا و جلوگیری از یبوست می شود.

خورشت بادمجان و خاصیت بی نظیر بادمجان:

خورشت بادمجان یک از غذاهای اصیل و سنتی ایران است معمولا این خورشت را با گوشت گوساله یا گوسفند درست می کنند و برای چاشنی از آبلیمو، آبغوره یا حتی گوجه سبز استفاده می کنند.جهت رنگ دادن  به غذا می توان از رب گوجه فرنگی، یا خود گوجه فرنگی یا حتی از زعفران استفاده کرد.

دقت کنید که قبل از هر چیزی تلخی بادمجان را بگیرید  زیرا در برخی موارد بادمجان ها تلخ هستند و باعث تلخ شدن خورشت بادمجان می شود برای این کار می توانید به دو روش زیر عمل کنید.

می توانید بادمجان ها را پوست بگیرید و آنها را تکه تکه کنید سپس روی آنها نمک زده و اجازه دهید بعد از یک ساعت تلخی آنها گرفته شود و بعد بادمجان ها را شسته و کاملا خشک کنید.

و راه دوم این است که بادمجان ها  را پوست کنده بعد از تکه تکه کردن درون آب و نمک قرار دهیم و  بعد از نیم ساعت بادمجان ها را می شوییم.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بادمجان

  • گوشت ۳۰۰گرم
  • بادمجان ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زردچوبه و دارچین به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • آبغوره ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورشت بادمجان:

  1. ابتدا تلخی بادمجان ها را می گیریم سپس آنها را سرخ کرده و روی یک حوله کاغذی پهن می کنیم تا روغن آن گرفته شود.برای اینکه چربی این غذا کمتر شود حتی می توانید بادمجان ها را کباب کنید اما دقت کنید نوع سرخ شده با کباب شده در طعم و بو بسیار متفاوت می باشد و بعد از این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم با مخلوط ادویه مثل زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه می توانید عطر پیاز را تغییر دهید سپس گوشت را خورد می کنیم و همراه پیاز و تفت می دهیم. حتی می توان رب را همراه پیاز و گوشت تفت داد تا رنگ آن تغییر کند و باعث خوش رنگ تر شدن خورشت شود.
  2. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و روی بادمجان ها قرار می دهیم و می گذاریم خورشت بادمجان جا بیفتد.
  3. اگر مایل بودید می توانید آبغوره را به خورشت بادمجان اضافه کنید این مرحله کاملا اختیاری است.
  4. اگر می خواهید خورشت بادمجان شما عطر و طعمی متفاوت داشته باشد می توانید از زعفران دم کرده و یا دارچین استفاده کنید.
  5. در مرحله اضافه کردن بادمجان می توانید نمک را اضافه کنید دقت کنید که خورشت را هم نزنید زیرا این کار موجب له شدن خورشت بادمجان می شود.
  6. در مرحله ای که رنگ گوشت تغییر کرد می توانید مقداری آب به خورشت اضافه کنید و گوشت را حدود ۲ ساعت بپزید.
  7. عده ای خورشت بادمجان را با مسمای بادمجان اشتباه می گیرند مسمای بادمجان با مرغ تهیه می شود در حالی که خورشت بادمجان با گوشت تهیه می شود.

خواص بادمجان:

  1. برخلاف عده ای که بادمجان را بی خاصیت می دانند بادمجان دارای خواص بی نظیری می باشد خواص بادمجان آنقدر زیاد است که حتی به عنوان درمان نیز میتوان ازآن استفاده کرد.
  2. بادمجان سندروم بی خوابی را درمان می کند همانطور که میدانید افراد برای سالم زیستن نیاز به خواب کافی دارند افرادی که از بی خوابی رنج می برند می توانند با خوردن بادمجان خام این سندرم را درمان کنند.
  3. بادمجان ویتامین K دارد وجود این ویتامین در بدن برای تقویت مویرگ ها مفید می باشد و موجب انعقاد خون می شود
  4. بادمجان کلسیم، آهن و مواد معدنی دارد برای داشتن بدنی سالم حتما بادنجان را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
  5. بادمجان دارای ویتامین و مواد معدنی میباشد ویتامین و مواد معدنی موجود در بادمجان موجب رشد مومی شود و برای پوست بسیار مفید است.
  6. بادمجان منبع فیبر و کربوهیدرات است و برای کسانی که دیابت نوع ۲ دارند بسیار مفید است.
  7. بادمجان دارای مس و ویتامین K می باشد هر دوی اینها برای سلامت و استحکام استخوان ها مفید می باشد.
  8. بادمجان موجب خنثی شدن سلول های سرطانی می شود بنابراین برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید است.
  9. بادمجان موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود زیرا مانع فعالیت های ویروسی و میکروبی در بدن می شود.
  10. ضرر  های موجود در سیگار بر کسی پوشیده نیست برای افرادی که معتاد به سیگار هستند پیشنهاد می شود که بادمجان بخورند زیرا دارای مقدار قابل توجهی نیکوتین می باشد و این عامل باعث می شود که افراد خیلی راحت تر ترک کنند.
  11. اگر می خواهید به طور طبیعی چربی های اضافی بدن را از بین ببرید بهتر است که از بادمجان استفاده کنید بادمجان دارای فیبر بسیار زیادی می باشد که حجم معده را پر می کند و احساس سیری می دهد این عامل باعث می شود در وعده های غذایی کمتر بخورید.
  12. مواد موجود در بادمجان برای کنترل کلسترول خون مفید می باشد و وجود منیزیم، ویتامین ب۳، ویتامین ب۶، پتاسیم و اسید فولیک موجب افزایش سلامت قلب می شود.
  13. وجود ویتامین c موجود در بادمجان باعث افزایش ایمنی بدن می شود.
  14. بادمجان موجب تولید آهن در بدن می شود و وجود آهن یکی از مواد حیاتی در بدن است.
  15. آنتوسیانین موجود در بادمجان ضد پیری میباشد. اگر پوستی خشک دارید می توانید از آب بادمجان استفاده کنید آب بادمجان موجب نرمی و لطافت پوست شما می شود.
  16. بادمجان دارای ناسونین و فیتو نوتریشن است این دو حافظه را حفظ می کند و حافظه را در هر نوع آسیبی نگهداری می کند در واقع این عامل یکی از بهترین علتهای فواید بادمجان می باشد.
  17. فیبر موجود در بادمجان برای جلوگیری از یبوست مفید می باشد زیرا به هضم غذا کمک می کند.
  18. بادمجان خلط آور است معمولا زنان پیر از آن برای دفع خلط اضافی به صورت پخته همراه با نمک استفاده می کنند.
  19. افرادی که موهای زبر و خشکی دارند می توانند از بادمجان استفاده کنند زیرا موجب تقویت بافت مو می شود.

آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.