ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز
بدون شک هویج یکی از مغذی ترین موادی است که می توانید در غذاهای خود از آن استفاده کنید. حال که نوبت به خوشمزه ترین غذاهای تبریز رسیده است می خواهیم شما را با خورشت هویج آشنا کنیم. این غذای ساده و در عین حال خوشمزه یکی از غذاهایی است که بسیار هم مغذی است. ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

سپس میتوانید مقداری گوشت، پیاز و رب گوجه فرنگی را هم به این خورشت اضافه کنید و از زعفران هم استفاده کنید تا غذای شما طعم و عطر بهتری داشته باشد. همانطور که گفته شد استفاده از آلو از راه های متعادل کردن طعم این خورشت است که آن را بسی دلچسب تر از قبل می کند. برای اینکه ترشی و شیرینی به اندازه کافی در ابن غذا وجود داشته باشد هم میتوانید از آبلیموی تازه استفاده کنید. جالب است بدانید که این غذا، الزاما یک غذای شیرین نیست و اگر طرفدار خوش های ترش هستید میتوانید مقدار آبلیمو و آلو را اضافه کنید تا از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج تبریزی:

  • گوشت مغز ران گوساله ۷۵۰ گرم
  • پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • هویج ۱ کیلو گرم
  • آلوی خشک ۲۵۰ گرم
  • زعفران ساییده ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه خورشت هویج تبریز:

برای تهیه این خورش ابتدا باید قابلمه ای متوسط را روی حرارت قرار دهید. سپس مقداری روغن را داخل آن بریزید و پیاز را سرخ کنید. زمانی که پیاز نسبتا طلایی شد میتوانید به آن زردچوبه اضافه کنید و سپس گوشت ها را همراه با آن سرخ کنید تا بوی زحم آن از بین برود. زمانی که گوشت تغییر رنگ داد میتوانید ۲ الی ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید تا بپزد.
در حینی که گوشت می پزد، هویج ها را بشویید و لایه نازکی از پوست آن ها را بکنید و آن ها را به صورت ورقه ای خلال کنید. سپس در تابه ای جداگانه هویج ها را تفت دهید تا اندکی نرم شوند.
در مرحله باید باید آلو را همراه با هویج سرخ شده به قابلمه گوشت خود اضافه کنید و اجازه دهید که همه مواد با هم بپزند و طعم ها به خورد هم بروند.
زمانی که خورشت شما حسابی پخت و جا افتاد مقداری زعفران را به آن اضافه کنید و همچنین میتوانید مقداری شکر را نیز در این بین اضافه کنید. در آخر پخت نمک را به خورشت خود اضافه کنید، اگر در حین پخت نمک را اضافه کنید ممکن است گوشت شما نپزد.
در نهایت ممکن است بخواهید که خورشت شما ترش مزه باشد تا طعم شیرینی آن توی ذوق نزند. در این حال میتوانید از مقداری آبلیمو استفاده کنید تا خورشت شما طعم ترشی داشته باشد. این خورشت جز بهترین های تبریز است که زمان پخت آن در حدود ۲ ساعت خواهد بود. شما میتوانید از این غذای خوشمزه در وعده های مختلف نهار یا شام استفاده کنید. دقت داشته باشید که خورشت هویج در عین سادگی از خورشت هایی به حساب می آید که به دلیل داشتن هویج کاملا مغذی است. در نهایت از عطر و طعم بی نظیر این خورشت میتوانید در کنار برنج ایرانی زعفران زده لذت ببرید. همچنین میتوانید به جای گوشت قرمز از سینه مرغ هم استفاده کنید.

حتماً ببینید:

 

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.