ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۴ تیر ۱۳۹۸

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

 دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و خوش طعم ایرانی می باشد که از دیر باز توسط کدبانو های ایرانی طبخ می گردیده است. این غذای خوشمزه معمولا در مجالس مهمانی و عروسی نیز سرو می شود. از این رو یاد گیری آن برای کدبانوهای خوش سلیقه ی ایرانی خالی از لطف نخواهد بود.
با ما همراه باشید تا روش های طبخ این غذای خوش رنگ و لعاب را به شما آموزش دهیم. یاد خواهید گرفت که برای پخت شوید پلو با مرغ لازم است مرغ ریش ریش شود یا سرخ کردن آن به تنهایی کافی خواهد بود؟.

مواد لازم برای پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

برای این که غذای شوید پلو با مرغ را آماده نماید به مواد زیر نیاز دارید:

  • برنج ۴ پیمانه( خیس خورده)
  • مرغ ۲ تکه بزرگ( می توانید از ران مرغ نیز به جای سینه ی مرغ استفاده نمایید)
  • شوید خشک ½ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • زعفران دم کرده به مقدار نیاز
  • روغن به مقدار لازم
  • ادویه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه) به مقدار نیاز

دستور پخت غذای شوید پلو با مرغ

در اولین مرحله ی پخت شوید پلو با مرغ باید برنج آن را خیس کنید و بگذارید مدتی در آب خیس بخورد. پس از آن پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید. شما می توانید مرغ را به هر اندازه که می خواهید خرد نمایید و پس از آن با اضافه نمودن به پیاز تفت داده شده سرخ کنید.
زمانی که مرغ های شما در حال سرخ شدن هستند ادویه جاتی چون نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه را به آن اضافه نمایید. بگذارید مرغ شما به خوبی تفت داده شود و تغییر رنگ دهد. زمانی که رنگ مرغ های شما تقریبا به طلایی متمایل شد، کمی اب به ان اضافه نمایید و بگذارید بپزد.
این موضوع را هرگز فراموش نکنید که برای پخت هر غذایی از جمله شوید پلو با مرغ، هرگز از حرارت بالا استفاده نکنید.
بعد از اضافه کردن آب به مرغ ها، شعله ی گاز را کم کنید و با بستن در ماهیتابه به مرغ ها اجازه دهید تا آب انداخته و با اب خودشان بپزند. به این مسئله دقت نمایید که اگر مرغ های شما تکه های کوچکی باشند زمان پختشان نسبت به مرغ هایی با تکه های بزرگ کمتر بوده و سریع تر آماده می شوند.
زمانی که مرغ شما آماده شد می توانید مرغ ها را درون قابلمه ای بزرگتر بریزید. آب مرغ را دور نریزید و بعد از خالی کردن آب برنج های خیس شده، برنج را درون آب مرغ بریزید. آبی که بر روی برنج ریخته می شود باید یک بند انگشت از روی برنج بیشتر باشد.
پس از آن برنج را بر روی شعله ی گاز بگذارید و نمک آن را بچشید. اگر نمک کمی داشت به آن کمی نمک اضافه نمایید. علاوه بر آن هم مقداری روغن بر روی برنج بریزید.
در مرحله ی آماده سازی برنج به خاطر داشته باشید که قبل از اتمام آب برنج شوید های خشک را به آن اضافه کند و به آرامی هم بزنید. مراقب باشید برنج های خیس خورده را خرد نکنید. وقتی که آب برنج کاملا کشیده شد می توانید مرغ ها را در میان برنج قرار دهید و به صورت پخت کته ای برنج را بر روی مرغ ها ریخته و بگذارید دم بکشد.
در انتها نیز زعفران دم کرده را بر روی برنج بریزد و حرارت را کم کرده تا برنج و مرغ همزمان دم بکشند.
اما روش دیگری نیز وجود دارد که می توانید برنج را به صورت مجزا آبکش کرده و حدود ۴ الی ۵ قاشق از برنج را که آبکشی کردید، نگه دارید. مابقی آن را با شوید به مرغ اضافه نمایید. می توانید این مواد را درون همان ماهیتابه مخلوط کنید.
زمانی که همه ی مواد شوید پلو با مرغ را درون ماهیتابه با هم مخلوط کردید، همه ی آنها را از ماهیتابه خارج کرده و به قابلمه ای که کف آن را با روغن چرب نموده اید بریزید. پس از آن باید دور تا دور قابلمه را حدود ۱/۳ الی ½ فنجان آب بریزید.
شما به دو روش می توانید مرغ ها را آماده کنید. هم میتوانید آنها را ریش ریش کنید و هم می توانید درسته بگذار بمانند.

روش پخت شوید پلو با مرغ

وقتی تمام این مراحل را طی کردید باید بگذارید برنج شما برای نیم ساعت و یا سه ربع ساعت بر روی شعله ی ملایم گاز دم بکشد. برای تزیین شوید پلو با مرغ، می توانید مقداری از برنج را به صورت سفید و یا مخلوطی از شود کنار بگذارید و سپس با زرشک مخلوط کرده و برای تزیین استفاده نمایید.
زرشک را ۵ دقیقه مانده به دم کشیدن برنج اماده کنید. می توانید برای آماده کردن زرشک از کره، شکر و کمی زعفران استفاده کنید. همه ی این مواد را درون روغن ریخته و با هم مخلوط نمایید. از آنجایی که معمولا زرشک به سرعت آب زعفران را به خود جذب می کند، پس لازم نیست زیاد بر روی حرارت باقی بماند. از این رو باید سریع آن را بردارید. چون ممکن است زرشك های شما سریع بسوزند.
حال همه ی مراحل پخت شوید پلو با مرغ شما به اتمام رسیده است. فقط کافیست شوید پلو با مرغ را درون ظرف سرو کشیده و آن را تزیین نمایید.

روش درست کردن ته دیگ خوشمزه و زیبا

اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که به ته دیگ علاقه ی ویژه ای دارند می توانید به راحتی با انجام روش زیر ته دیگ زیبایی برای شوید پلو با مرغ خود درست کنید.
برای درست کردن ته دیگ باید ته قابلمه را با روغن چرب نمایید و تعدادی شاخه شوید روی روغن بگذارید. سپس برنج سفید یا مخلوطی از شوید را بر روی شاخه های شوید و روغن بریزید و در انتها مواد دیگر شوید پلو با مرغ را. بگذارید این مواد با دم کنی حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بر روی حرارت باقی بماند. پس از آن می توانید مواد را درون سینی ریخته و ته دیگ زیبا را از قابلمه خارج نمایید و سرو کنید.
شما می توانید هم از نان و هم از سیب زمینی برای ته دیگ استفاده نمایید.


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

دستور پخت [آرشیو]

طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی خوشمزه

خوراک لوبیا چیتی به دلیل داشتن فیبر و پروتئین بالا می تواند جایگزینی مناسب به جای گوشت باشد. البته کنسرو های لوبیا چیتی که در بازار موجود هستند چندان مواد مغذی بالایی نداند. از این رو بهتر است طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی را آموخته و در منزل اقدام به تهیه آن نمایید.

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان

در این فایل طرز تهیه ترشی بادمجان که یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی است به سه روش خرد و بادمجان شکم پر و لیته شرح داده شده است.

طرز تهیه باسلوق این شیرینی خوشمزه

شیرینی باسلوق یکی از شیرینی های ساده می باشد که در کشور ما تهیه می شود. این شیرینی در ماه رمضان از محبوبیت بیشتری برخوردار است و به جای زولبیا و بامیه مورد استفاده قرار می گیرد. ما در این مطلب به شما طرز تهیه باسلوق را آموزش می دهیم. به راحتی می توانید با گذراندن مراحل، این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

آموزش طرز تهیه آب زرشک

در این متن سعی شده است که روش های گوناگون طرز تهیه آب زرشک خانگی شرح داده شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.