ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

دستور پخت پیراشکی این غذای خوشمزه و لذیذ

دستور پخت پیراشکی
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸

پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که معمولا به عنوان عصرانه و یا میان وعده برای کودکان و دانش آموزان مورد استفاده قرار می گیرد. دستور پخت پیراشکی های مختلف، متفاوت است. اما در این متن ما به شما دستور پخت پیراشکی گوشت را بیان نمودیم تا از آن استفاده کرده و لذت ببرید.

دستور پخت پیراشکی این غذای خوشمزه و لذیذ

پیراشکی به تنهایی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار به شمار می رود. حال اگر پیراشکی گوشت باشد که با انواع گوشت پخته می شود مسلما طرفداران بیشتری را به خت اختصاص می دهد.

پیراشکی ها انواع مختلفی دارند از جمله: پیراشکی مرغ، پیراشکی پنیری، پیراشکی کالباس، پیراشکی گوشت و قارچ، پیراشکی سویا و…، دستور پخت پیراشکی ها متفاوت است. از این رو ما فقط در این بخش به دستور پخت پیراشکی گوشت خواهیم پرداخت.
از میان همه ی پیراشکی هایی که نام بردیم پیراشکی مرغ و گوشت قرمز طرفداران بسیاری دارد و می تواند به عنوان یک غذای مجلسی نیز به شمار رود. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است و البته به روشی ساده و آسان تهیه می شود.
دستور پخت پیراشکی چندان مشکل نیست، پیراشکی ها را می توانید به دو صورت تهیه نمایید. پیراشکی سرخ شده و یا رژیمی که در فر آماده می شود. ما در این مطلب به شما دستور پخت پیراشکی رژیمی در فر را آموزش خواهیم داد.
این نوع از پیراشکی می تواند همچون سمبوسه به عنوان یک میان وعده به شمار آید و برای کودکان و دانش آموزان مناسب است. برای این که از تهیه ی این غذا لذت بیشتر ببرید و حتی مطمئن تر باشید می توانید خمیر پیراشکی را نیز در منزل تهیه نموده و از آن استفاده نمایید.

از آنجایی که مواد نگهدارنده در خمیرهای آماده ی پیراشکی بسیار استفاده می شود. بهتر است کمتر از آن های استفاده نموده و خودتان در منزل به تهیه ی این خمیر مبادرت ورزید.

مواد لازم جهت پخت پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت دارای مواد لازمی می باشد که بدان ها اشاره خواهیم نمود. این مواد باید دقیقا به همین اندازه باشد تا بتوانید پیراشکی خوبی بدست آورید. مواد گفته شده مناسب برای ۶ نفر می باشد و مدت زمانی که برای آماده سازی آن لازم است ۶۰ دقیقه می باشد.

  • خمیر پیراشکی
  • ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۲۰۰ گرم قارچ خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده½ پیمانه پیازچه ی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چای خوری پودر سیر
  • ¼ قاشق چای خوری پودر زیره ½ قاشق چای خوری پودر آویشن
  • و در انتها نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر مخصوص برای پخت پیراشکی

ابتدا برای پخت پیراشکی لازم است خمیر آن را تهیه نماییم. ما در این مطلب خمیر آن را نیز آموزش می دهیم. برای تهیه ی خمیر پیراشکی ما به مواد زیر احتیاج داریم.

  • آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد لازم است
  • به یک عدد تخم مرغ نیاز داریم
  • ½ پیمانه ماست لازم است
  • ۷۵ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع نیاز است
  • ۷۰ گرم شیر تازه
  • ۱ قاشق چای خوری پودر سیر احتیاج دارید
  • و در انتها نمک و فلفل فراموش نشود.
  1. حال در اولین مرحله باید تخم مرغ ها را با همزن برقی هم بزنید،آنقدر که تغییر رنگ بدهند.
  2. پس از آن می توانید ماست را با مخلوطی از بکینگ پودر، شیر، کره و روغن مایع به تخم مرغ ها اضافه نموده و سپس ادویه را نیز اضافه کنید.
  3. همه ی این مواد را آنقدر هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
  4. در مرحله ی آخر نیز باید آرد را کم کم به مایع اضافه نموده و با نوک انگشتان آن را مخلوط نمایید. آنقدر این آرد باید به مواد اضافه شود که دیگر خمیر به دست نچسبد. پس از آن خمیر را درون کیسه فریزر ریخته و اجازه دهید یک ساعت درون یخچال بماند.
  5. در این مدت زمان ما به سراغ مرحله ی بعدی پخت پیراشکی می رویم.

طرز تهیه سس داخل پیراشکی

  • برای پخت پیراشکی باید سسی آماده کنیم که درون خمیر پیراشکی بریزیم.
  • در این مرحله شما ابتدا باید پیاز های خرد شده را با مقداری روغن مایع و کره سرخ کنید.
  • فراموش نکنید که حرارت ملایم باشد و پس از طلایی شدن پیاز ها آنها را از روی حرارت بردارید.
  • پس از آن گوشت چرخ کرده را با پیاز ها مخلوط کرده و ادویه های لازم را به آن اضافه نمایید.
  • در این مرحله نیز باید بگذاریم گوشت با پیاز و ادویه تفت داده شود.
  • در محله ی بعدی قارچ و فلفل دلمه ای را که قبلا خرد کرده ایم به مواد اضافه می کنیم. البته پیازچه های خرد شده را نیز فراموش نکنید.
  • آنقدر این سس را بر روی حرارت قرار می دهید تا قارچ ها آب افتاده و پخته شوند.
  • پس از کشیده شدن آب قارچ ها سس ما پخته است. در انتها رب گوجه فرنگی را به موادمان اضافه می کنیم و پس از مدت زمانی آن را کنار می گذاریم.

دستور پخت پیراشکی

مرحله ی پیچیدن سس پیراشکی درون خمیر

  1. در این مرحله از پخت پیراشکی که مرحله ی انتهایی آن می باشد باید خمیر از پیش تهیه شده را از یخچال خارج کرده و گلوله های ۱۵ گرمی از خمیر بردارید.
  2. با وردنه خمیر ها را بر روی سطحی اغشته به آرد باز می کنید.
  3. سس مایع پیراشکی را برداشته و در یک سمت خمیر باز شده می ریزیم و لبه ی دیگر آن را بر روی قسمتی که سس دارد برمی گردانیم.
  4. می توانید لبه های داخلی خمیر را کمی مرطوب نموده و با چنگال ببندید.
  5. مراحل پخت پیراشکی ما تا اینجا تکمیل شده است. حال به مرحله ی انتهایی آن و قرار گرفتن پیراشکی ها درون فر میرسیم.
  6. قبل از آن که خمیرهای پیراشکی را درون سینی فر بگذارید باید کف سینی را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید.
  7. پیراشکی ها را بر روی آن قرار داده و رومال بزنید( رومال را از یک عدد تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری روغن مایع درست می کنند).
  8. فر که باید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل از استفاده گرم شده باشد را بر روی ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید. پیراشکی ها را تا زمانی که برشته نشده اند از فر خارج نکنید. هر دو حرارت فر را روشن کرده تا هر دو طرف پیراشکی ها برشته شوند.
  9. حال پخت پیراشکی های ما به اتمام رسیده است و می توانید در کنار خانواده آنها را میل نموده و لذت ببرید.
  10. اگر دوست دارید پیراشکی های شما کمی خشک تر از حد معمول شود می توانید از آب به جای شیر در خمیر استفاده نمایید.

آموزش های تصویری [آرشیو]

کیک آووکادو

طرز تهیه کیک با آووکادو

طرز تهیه باقلوا ترکیه

طرز تهیه باقلوای ترکیه فیلم مرحله به مرحله

طرز پخت مرغ با سس عسل

طرز پخت مرغ با سس عسل

کلم بروکلی کسادیا

طرز تهیه کلم بروکلی کسادیا

میوه آرایی با هندوانه

آموزش میوه آرایی با هندوانه

غذای هندی

غذای هندی خوشمزه و لذیذ

4 نوع دسر خوشمزه

دسر آسان و خوشمزه

غذای سالم و رژیمی

غذای رژیمی با سبزیجات

سالاد سزار خوشمزه و سالم و رژیمی

وبلاگ [آرشیو]

شکر کاستور آشنایی با شکر کاستور

شکر کاستور که تحت عنوان شکر کاستر نیز شناخته می‌شود یکی از انواع شکرهای دانه ریزی است که در قنادی به کار می‌رود. این نوع شکر به علت داشتن دانه‌ها و گرانول‌های فوق‌العاده ریز به راحتی در آب حل می‌شود و برای موارد شیرینی‌پزی که در آن نیازی به حرارت وجود نداشته باشد مثل شیرین کردن برش‌های میوه به کار می‌رود. در بسیاری موارد پودر قند جایگزین بسیار خوبی برای شکر کاستور به حساب می‌آید.

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

دستور پخت [آرشیو]

طرز تهیه ادویه آبادانی آشنایی با طرز تهیه ادویه آبادانی

ادویه آبادانی که به ادویه 24 قلم یا ادویه آبادانی خورشتی نیز معروف است، یکی از شناخته شده­ ترین ادویه­ های جنوب ایران محسوب می­شود. همانطور که از نام آن پیداست، 24 گیاه مفید در ترکیب آن بکار رفته است. در این مقاله شما را با طرز تهیه ادویه آبادانی آشنا می­کنیم.

طرز تهیه ادویه کاری آشنایی با طرز تهیه ادویه کاری

ادویه کاری یکی از پر مصرف ­ترین ادویه­ هایی است که ب­خصوص در کشورهای شرقی مانند ایران رواج دارد. این ادویه از سبزیجات مختلفی تشکیل شده است که هر یک به ­تنهایی خواص زیادی برای سلامتی دارد. طرز تهیه ادویه کاری بسیار آسان است و می­توانید آن را در منزل تهیه و در غذاهای خود استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ادویه کاری با ما همراه باشید

طرز تهیه ادویه گوشت آشنایی با طرز تهیه ادویه گوشت

گوشت قرمز به اشکال گوناگونی مانند استیک، بیفتک، گوشت کبابی و گوشت خورشتی مورد استفاده قرار می­گیرد. اما این غذای خوشمزه چنانچه با ادویه مخصوص طعم دار نشود، بو و طعم زخم آن باعث اذیت برخی از افراد می­شود. در این مطلب طرز تهیه ادویه گوشت را به شما آموزش می­دهیم.

طرز تهیه ادویه مرغ آشنایی با طرز تهیه ادویه مرغ

ادویه مرغ یکی از پرکاربردترین ادویه ­هایی است که در یک آشپزخانه ایرانی دیده می­شود. این ادویه مخلوطی از چند سبزی و چاشنی خوش طعم و خوش عطر است. استفاده از ادویه مخصوص مرغ می­تواند نقش مهمی در کاهش بوی زخم مرغ داشته باشد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه ادویه مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ادویه پاپریکا آشنایی با طرز تهیه ادویه پاپریکا خانگی

پاپریکا یک ادویه مجارستانی است و همان فلفل دلمه­ای خشک و پودر شده است. پاپریکا علاوه ­بر طعم و رنگ خوبی که به غذا می­دهد، برای سلامتی نیز بسیار مفید است. طرز تهیه ادویه پاپریکا آسان است. با این مقاله همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این ادویه فوق ­العاده آشنا می­کنیم.

طرز تهیه ادویه ماهی آشنایی با طرز تهیه ادویه ماهی

آموزش طرز تهیه ادویه ماهی به ­شدت توصیه می­شود. چراکه بیشتر افراد به­ دلیل وجود بوی زخم ماهی و دیگر غذاهای دریایی از مصرف آنها خودداری کرده و به ­این ترتیب خود و خانواده خود را از مزایای زیاد غذاهای دریایی به ­ویژه ماهی محروم می­کنند. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه این ادویه خوش عطر آشنا کنیم.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.