ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه دسر شکلاتی

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

شکلات یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که میتوان آن را همراه با چای خورد، میتوان آن را به دسری خوشمزه تبدیل کرد و حتی میتوان آن را در غذاها مورد استفاده قرار داد! دسر شکلاتی یکی از گزینه هاییست که میتوانید آن را به عنوان یک خوراکی جذاب برای بعد از غذا آماده کنید. دسر شکلاتی در واقع به روش های مختلفی تهیه میشود و در واقع میتوان گفت که دستورالعمل های مختلفی برای تهیه دسر شکلاتی وجود دارد.

 طرز تهیه دسر شکلاتی

شکلات یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی است که میتوان آن را همراه با چای خورد، میتوان آن را به دسری خوشمزه تبدیل کرد و حتی میتوان آن را در غذاها مورد استفاده قرار داد! دسر شکلاتی یکی از گزینه هاییست که میتوانید آن را به عنوان یک خوراکی جذاب برای بعد از غذا آماده کنید. دسر شکلاتی در واقع به روش های مختلفی تهیه میشود و در واقع میتوان گفت که دستورالعمل های مختلفی برای تهیه دسر شکلاتی وجود دارد.

دسر شکلاتی؛ دستورالعمل اول

  • ۲ و ۱٫۲ لیوان شیر
  • ۳ قاشق غ پودر کاکائو
  • ۲ ق غ شکلات صبحانه
  • ۲ قاشق شکر
  • ۳ ق غ پودر ژلاتین
  • کمی آب جوش
  1. در مرحله اول باید شیر، پودر کاکائو و شکلات صبحانه را همراه با شکر مخلوط کنید تا پودر کاکائو به صورت کامل حل شود.
  2. در مرحله دوم باید مواد به دست آمده را کنار بگذارید و ژلاتین را با آب جوش به روش بن ماری حل کنید. سپس مخلوط شیر را از روی پاز بردارید و آن را مرتب به هم بزنید تا بجوشد و همه موادی که با هم میکس شده اند را از روی گاز بردارید.
  3. در مرحله سوم باید مواد را به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس ژلاتین آب شده را به آن بیفزاید و سپس مخلوط نهایی را در قالب موردنظر بریزید و ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

دسر شکلاتی؛ دستور العمل دوم

  • ۲ لیوان شیر
  • ۱عدد خامه صبحانه
  • ۲ ق غ پودر ژلاتین
  • شکلات تلخ به مقدار دلخواه
  • خامه فرم گرفته برای تزیین

طرز تهیه

  1. در مرحله نخست باید شیر و ژلاتین را روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین به صورت کامل در شیر حل شود. زمانی که ژلاتین ذوب شد میتوانید شکلات ها را به این مواد اضافه کنید و کاملا حل بزنید تا حل شود.
  2. در مرحله دوم یک عدد خامه صبحانه حل شده را به این مواد اضافه کنید و تمامی این مواد را روی حرارت به هم بزنیم تا یکدست شود.
  3. سپس مخلوط را باید در قالب مورد نظر بریزیم. دقت داشته باشید که باید ابتدا قالب مورد نظر را چرب کنیم و سپس مواد را درون آن بریزید تا به مدت ۷ ساعت خنک شود و ببندد. سپس میتوانید این دسر با خامه فرم گرفته شده تزئین کنید.

دسر شکلات؛ دستورالعمل سوم

  • ۱ پیمانه بیسکویت پتی بور شکلاتی
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱/۲ پیمانه وانیل
  • ۱ پیمانه انواع مغز ها
  • ۱/۴ پیمانه کنجد سفید
  • ۲ ق غ پودر کاکائو
  • ۱ ق غ پودر نسکافه
  • ۱ پیمانه پودر قند
  1. در مرحله اول باید کره را در یک ظرف روی شعله گاز قرار دهید. سپس وانیل و پودر قند و بیسکویت پودر شده و پودر کاکائویی که با مغزها قاطی شده و همچنین پودر نسکافه را اضافه کنید و هم بزنید.
  2. این مواد را درون یک قالب سیلیکونی بریزید و منتظر شوید تا سفت شود و سپس آن را درون یک ظرف برعکس کنید.
  3. میتوانید از خامه هم برای تزئین این دسر استفاده کنید.

دسر شکلاتی؛ دستور العمل چهارم

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱۲۵ گرم شکر
  • ۲۵۰ گرم شکلات تخته ای
  • وانیل کمی
  • ۱ قاشق سوپخوری و ۱ ق چ ژلاتین
  • ۱ پاکت کوچک خامه صبحانه
  1. برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب روی بخار بگذارید تا خوب حل شود. پس از این تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید و زرده را با شکر و وانیل هم بزنید تا کش دار شود.
  2. در مرحله دوم شکلات را با شیر مخلوط کنید و به روش بن ماری آن را آب کنید.
  3. در مرحله سوم باید شیر را روی حرارت قرار دهید. دقت داشته باشید که بهتر است شیر گرم شود اما نگذارید بجوشد. سپس زرده ها را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. سپس ژلاتین را بریزید و مداوم هم بزنید. نکته مهم این است که باید ژلاتین را به صورت مستمر به هم بزنید چرا که در غیر این صورت مثل آدامس گوله می شود.
  4. در مرحله چهارم باید سفیده را بزنید تا ز نی نریزد. در نهایت باید این سفیده را به خامه اضافه کنید و این مواد را بهم بزنید. در نهایت مواد را در ظرف مورد نظر خود بریزید و بگذارید تا چهار ساعت در یخچال بماند و سپس آن را با میوه جات و خامه سرو کنید.

دسر شکلاتی با بیسکویت

  • ۴۰۰ گرم بیسکوییت
  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای دارک به میزان لازم شکلات سفید
  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  1. در مرحله اول باید بیسکوئیت ها داخل غذاساز بریزید و آن ها را خرد کنید و سپس با کره مخلوط کنید. دقت داشته باشید که پیش از این باید کره را به دمای محیط برسانید. سپس باید مواد را کف ظرف تارت پخش کنید و آن را فشرده کنید و چندین ساعت درون یخچال قرار دهید.
  2. در مرحله دوم باید شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید و همزمان در ظرفی دیگر خامه را گرم کنید و شکلات سفید را نیز آب کنید و به این مخلوط اضافه کنید. اول باید شکلات تیره را روی بیسکویت بریزید و سپس شکلات سفید را روی شکلات تیره بریزید.
  3. به وسیله یک کاردک کوچک شکلات را مخلوط کنید تا شبیه به یک نقاشی ابر و باد شود. سپس دانه های انار را روی شکلات بریزید و آن ها را داخل یخچال قرار دهید و پس از یک الی دو ساعت آن را سرو کنید.

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.