ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

روش تهیه انجیر خشک شده
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۴ تیر ۱۳۹۸

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

 روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

انجیر به عنوان یکی از میوه های مفید و خواص بیشمار شناخته می شود. این میوه که سرشار از مواد مغذی همچون کلسیم، آهن و پتاسیم می باشد به عنوان میان وعده استفاده می شود. شما با خشک کردن انجیر در خانه می تواند در تمام فصول سال از این میوه ی مغذی استفاده نمایید. فیبر های موجود در این میوه، از تمام سبزیجات ها و میوه های دیگر بیشتر بوده و چربی و کلسترول ندارد. از این رو می توانید به راحتی این میوه ی خوشمزه و مفید را مورد استفاده قرار دهید.
اگر از روش های درستی برای خشک کردن انجیر در خانه استفاده کنید می توانید این محصول را حتی چندین ماه نیز نگه دارد. شما می توانید از انجیر خشک شده به عنوان قند در کنار جای استفاده نمایید.
ما در این مقاله به شما روش های خشک کردن انجیر در خانه را بیان خواهیم کرد. برای این که به راحتی بتوانید انجیر را در منزل خشک نمایید می توانید از چند روش استفاده کنید. از جمله روش های:

خشک کردن انجیر در خانه با نور خورشید

در این روش خشک کردن انجیر شما باید انجیر های کاملا رسیده را با آب بشویید( برای این که تشخیص دهید چه زمانی انجیر کاملا رسیده است، وقتی می باشد که انجیر از روی درخت بر روی زمین ریخته شود). پس از آن انجیر ها را از وسط ساقه ببرید به گونه ای که کمی از ساقه به انجیر وصل باشد. بعد انجیر ها را بر روی یک صفحه ی توری به یک سمت بخوابانید.
شما باید این توری را در برابر نور مستقیم خورشید قرار دهید. هر مکانی که نور به صورت مستقیم بر انجیر ها بتابد، محل مناسبی برای خشک کردن انجیر ها می باشد. روی انجیر ها را نیز باید با یک تور سفید بپوشانید تا هیچ حشره ای بر روی آنها ننشیند.
تقریبا ۲ تا ۳ روز زمان می برد تا انجیر ها در زیر نور خورشید خودشان را جمع نمایند. سعی کنید شب ها انجیر ها را به داخل منزل برده و صبح با تابش نور خورشید مجددا آنها را زیر نور خورشید قرار دهید. برای تشخیص انجیر خشک شده باید ببینید که هیچ شیره ای از خود نداشته باشند و تری ای در انجیر ها باقی نمانده باشد. در آن زمان انجیر ها کاملا خشک شده و آماده هستند.

خشک کردن انجیر در خانه با استفاده از فر گاز

یکی دیگر از روش های خشک کردن انجیر در خانه، استفاده از آون یا فر گاز می باشد. در این روش شما باید فر را از قبل گرم کرده باشید و دمای آن را بر روی ۱۴۰ درجه ی فارنهایت یا ۶۰ درجه سانتیگراد بگذارید. فراموش نکنید که انجیر ها را باید از پیش شسته باشید. باید بگذارید انجیر ها اب خودشان را بکشند و ساقه های بلند انها را جدا کنید. انجیر ها باید ساقه های کمی داشته باشند.
سپس آنها را بر روی یک صفحه ی مشبک قرار داده و درون فر بگذارید. درب فر را باز کند و اجازه دهید رطوبت از داخل فر خارج شود. ما قصد نداریم که انجیر را بپزیم، ما قصد دارم آنها را خشک نماییم. از این رو باید درب فر کمی باز بماند.
هر از چند وقتی این انجیر های درون فر را بچرخانید تا همه ی اطراف آن خشک شود. مدت زمانی که برای خشک کردن انجیر در خانه با استفاده از فر مورد نیاز است، ۱۵ تا ۳۶ ساعت می باشد. همانطور که می دانید نمی توان به صورت مداوم فر یا آون را روشن گذاشت. از این رو می توانید به مدت ۸ ساعت آنها را خاموش کرده و مجددا روشن نمایید.
زمانی که شیره داخل انجیر ها خشک شد و له حالتی چروکیده تبدیل شد. دیگر انجیر ها خشک شده اند و آماده می باشند.

روش تهیه انجیر خشک شده

روش تهیه انجیر خشک شده

خشک کردن انجیر ها با استفاده از نخ

روش دیگری که معمولا برای خشک کردن انجیر در خانه استفاده می شود، استفاده از نخ است. شما می توانید انجیر ها را برای خشک کردن از نخ عبور داده و همچون تسبیح در محلی که نور خورشید و باد ملایمی می وزد، آویزان نمایید. برای این مدل خشک کردن انجیر شما باید کمی آرد به انجیر ها بزنید تا بهتر خشک شوند.
چندین روش دیگر برای خشک کردن انجیر وجود دارد که در منزل اتفاق نمی افتد. مثلا شما می توانید انجیر را در همان باغ و محل رویش خود خشک نمایید. این روش به این صورت است که لازم است زیر درخت انجیر را از قبل ساخته و تمیز کنید. زمانی که انجیر ها به حالت نیمه خشک در می آیند خود به خود ریزش می یابند. محلی که شما از پیش درست کرده اید و به ” اشپنگ” معروف است، باعث می شود تا انجیر ها به صورت طبیعی و در اثر تابش نور خورشید و همچنین وزش باد خشک شود.
روشهای خشک کردن انجیر در خانه کمی زمان بر بوده و زحمت بسیاری دارد اما از نظر بهداشتی مسلما تمیزتر هستند. از این رو اکثر افراد ترجیح می دهید از این روش ها استفاده نمایند.

خشک کردن انجیر در خانه و نحوه ی نگهداری آنها

شما برای این که بتوانید انجیر های خشک شده را در منزل نگهداری نمایید باید آنها را درون ظرفی در بسته قرار دهید، به گونه ای که هیچ هوایی درون جعبه جریان نیابد. یا می توانید انجیر ها را بسته بندی کرده و در فریزر قرار دهید.
اگر انجیر ها را به درستی خشک کنید و درست انبارشان نمایید می توانید به مدت تقریبا ۱۸ تا ۲۴ ماه از آنها نگهداری کنید. خشک کردن انجیر در خانه این مزیت را دارد که به صورت کاملا طبیعی خشک شده و هیچ گونه مواد و افزودنی ای برای آن استفاده نشده است. از این رو نگه داری از این انجیر های خشک شده کمی مشکل تر می باشد.
این موضوع را فراموش نکنید که از هر ۱۳۰۰ گرم انجیر خیس و تازه تقریبا ۴۰۰ گرم انجیر خشک شده بدست می آید. البته این مسئله هیچ ارتباطی به نوع خشک کردن انجیر در خانه ندارد. یعنی فرقی نمی کند که انجیر در کارخانه خشک شود و یا در خانه. این مقدار بدست آمده از انجیر خشک شده ثابت است.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.