ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

سمبوسه یک غذای عالی برای عصرانه یا پیک نیک

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۴ خرداد ۱۳۹۸

یکی از غذاهایی که آماده کردن آن سریع بوده و همچنین لذیذ نیز می باشد، سمبوسه است. این غذا می تواند گزینه ای مناسب برای مهمانی های عصرانه، پیش غذا یا حتی پیک نیک باشد. علاوه بر این محدودیتی در مواد اولیه آن وجود نداشته و شما می توانید از مواد مغذی دلخواه خود استفاده کنید.

 سمبوسه و هر آنچه که قبل از خوردن باید درباره آن بدانید.

سمبوسه یکی از غذاهای محبوب به خصوص میان افراد جوان و کودکان است. این غذا که بیشتر در دسته بندی فست فودها جای دارد، با طعم ها و شکل های مختلف طبخ می شود و نمی توان دستور پخت ثابتی برای آن در نظر گرفت. اغلب مردم سمبوسه را اصالتا متعلق به شهرهای جنوبی کشور می دانند، اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید کشورهایی مانند هند و مکزیک نیز از طرفداران این غذا محسوب می شوند. سمبوسه را می توان با خمیر و یا با نان لواش تهیه کرد. اما از آنجایی که برای سرخ کردن سمبوسه اغلب به روغن زیادی نیاز داریم، این غذا برای افراد چاق و یا آن هایی که رژیم کم کالری دارند چندان که باید توصیه نمی شود. ولی اگر بدون توجه به کالری و … بیشتر برای لذت بردن غذا می خورید، همراه ما باشید با دستور پخت این خوشمزه سه گوش!

دستور پخت سمبوسه و مواد اولیه مورد نیاز:

سمبوسه بیشتر به شکل سه گوش تهیه می شود اما هیچ قانونی برای این کار وجود ندارد و شما می تواند نان یا خمیر خود را به هر شکلی که دوست داشتید تا بزنید.

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده، مرغ یا سوسیس: ۱۰۰ گرم
  • قارچ: ۸ عدد
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نان لواش و یا خمیر آماده: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت سمبوسه:

در اولین مرحله بایستی مواد داخلی سمبوسه را آماده کنیم. به همین منظور ابتدا سیب زمینی هایی که به شکل نگینی خرد کرده ایم در روغن داغ سرخ می کنیم. سپس پیاز را نیز به همین شکل در روغن تفت می دهیم و قبل از سرخ شدن آن ها گوشت چرخ کرده، مرغ ریش ریش شده و یا سوسیس خرد شده را نیز به پیاز اضافه می کنیم. در واقع شما می توانید از هر نوع گوشتی که دوست داشتید استفاده کنید. سپس قارچ ها را نیز خرد کرده و به این مواد اضافه می کنیم. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به مواد خود افزوده و سیب زمینی ها را نیز با آن ها مخلوط می کنیم. اکنون زمان برش زدن نان لواش است. نان ها نباید خشک باشند بنابراین لواش های نرم شده را به شکل مستطیل برش زده و بعد از پرکردن مواد گوشتی درون آن ها کمی پنیر پیتزا ریخته و به شکل سه گوش نان ها را تا می زنیم. در مرحله آخر سمبوسه ها را در روغن کامل داغ شناور می کنیم و بعد از طلایی شدن نسبی سطح نان از روی حرارت برمی داریم. سمبوسه های آماده شده را با سس تند، جعفری، گوجه یا هرچیز دیگری که دوست داشتید تزیین کرده و سرو نمایید. البته فراموش نکنید که هیچ محدودیتی برای مواد داخل آن وجود ندارد و شما می توانید از به جای گوشت از سبزیجاتی مانند هویج، فلفل دلمه ای، پیازچه یا بسیاری مواد دیگر استفاده کنید. ماهیت اصلی این غذا طعم تند آن می باشد اما با این وجود ادویه ها را نیز می توان براساس ذائقه تغییر داد.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.