ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه باسلوق این شیرینی خوشمزه

طرز تهیه باسلوق
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۶ تیر ۱۳۹۸

شیرینی باسلوق یکی از شیرینی های ساده می باشد که در کشور ما تهیه می شود. این شیرینی در ماه رمضان از محبوبیت بیشتری برخوردار است و به جای زولبیا و بامیه مورد استفاده قرار می گیرد. ما در این مطلب به شما طرز تهیه باسلوق را آموزش می دهیم. به راحتی می توانید با گذراندن مراحل، این شیرینی خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه باسلوق این شیرینی خوشمزه

یکی از شیرینی های خوشمزه ای که در کشور ما ساخته می شود، باسلوق است. این شیرینی معمولا در ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد. همچون بامیه و زولبیا طرفداران خاص خود را دارد. با این که این شیرینی به روشی ساده تهیه می شود، اما تنوع زیادی دارد و شما می توانید با آموزش طرز تهیه باسلوق به راحتی باسلوق های ساده، یا میوه ای درست کنید.

اگر با ما همراه شوید می توانید به راحتی باسلوق های خوشمزه ای را در خانه درست کنید. ما برای این که باسلوق ها سفت شوند به آنها پودر ژلاتین می زنیم. به همین دلیل این سبک آموزشی ما باسلوق های ساده نیستند بلکه باسلوق های ژله ای می باشند.

البته این که باسلوق ژله ای و نرم دوست داشته باشید و یا باسلوق سفت، بسته به نوع سلیقه ی شما می باشد. اگر دوست دارید باسلوق های شما نرم باشد می توانید استفاده از پودر ژلاتین را از دستور پخت آن حذف کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی باسلوق

طرز تهیه باسلوق تقریبا زمانی معادل ۵۰ دقیقه لازم دارد. البته برای آماده نمودن مواد آن صرفا ۱۰ دقیقه کافیست. شما می توانید این مواد لازم را جهت تهیه باسلوق برای ۸ نفر تهیه نمایید.

  • ۱ پیمانه نشاسته
  • ½ پیمانه گلاب
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۳ پیمانه آب
  • ۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین( اگر می خواهید باسلوق های شما نرم باشند ژلاتین را حذف کنید)
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • مغز گردو و پودر نارگیل به میزان لازم

زمانی که همه ی این مواد را حاضر کردید می توانید وارد مرحله ی تهیه این شیرینی خوشمزه شوید. این مسئله را فراموش نکنید که مواد باید دقیقا به همین میزان باشند تا شیرینی شما خوشمزه و درست آماده شود. اگر قصد دارید برای کمتر از ۸ نفر باسلوق تهیه نمایید بهتر است در طرز تهیه باسلوق، مواد را تقسیم کنید. اگر هم قصد دارید برای تعداد بیشتری شیرینی تهیه نمایید بهتر است مواد را ضرب نمایید.

طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق

گام به گام طرز تهیه باسلوق لقمه ای 

باسلوق های لقمه ای باسلوق هایی هستند که نیازی به تکه تکه کردن آن ندارید و می توانید به صورت لقمه ای ان ها را صرف نمایید.

  1. برای طرز تهیه باسلوق لقمه ای ابتدا باید نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط کنید تا در آن به خوبی حل شود. حتما به این مسئله دقت کنید که نشاسته درون آب سرد گلوله نشود.
    اگر این اتفاق افتاد می توانید با استفاده از یک صافی گلوله های حل نشده ی نشاسته را از آب جدا کنید. البته اگر از پودر نشاسته استفاده کنید مسلما با این مشکل رو به رو نخواهید شد. پس بهتر است از پودر آن استفاده نمایید.
  2. در مرحله ی دوم طرز تهیه باسلوق باید از یک قابلمه ی نچسب استفاده کرده و یک پیمانه از آب را با دو پیمانه شکر موجود مخلوط کنید. بگذارید قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار بگیرد. کم کم و به آرامی شکر در آب حل می شود.
  3. وقتی شکر به خوبی درون آب حل شد باید مخلوط نشاسته ای که از قبل در آب حل کرده اید را به آن اضافه نمایید. مواد را به خوبی هم بزنید تا با یک دیگر به درستی ترکیب شوند. این مسئله را فراموش نکنید که نشاسته به سرعت ته نشین می شود. پس باید مکرر این مواد را هم بزنید تا این اتفاق رخ ندهد.
  4. در مرحله ی چهارم طرز تهیه باسلوق باید پودر ژلاتین را درون آب جوش حل کنید. نباید پودر ژلاتین را بر روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید. پس برای این کار بهتر است از بخار کتری استفاده نمایید. پودر را با یک چهارم پیمانه آب مخلوط نموده و اجازه دهید تا با یک دیگر ترکیب و حل شوند. اگر حس کردید پودر ژلاتین شما بیش از اندازه سفت شده است می توانید آب بیشتری به آن اضافه نمایید.
  5. اگر دوست دارید باسلوق های شما نرم باشد این مرحله را به کل از مراحل طرز تهیه باسلوق حذف نماید.
  6. در مرحله ی پنجم شما باید این پودر ژلاتین تهیه شده را درون مخلوط نشاسته و شکر بریزید و همچنان به هم زدن آن ادامه دهید. زمانی که همه ی مواد را با یکدیگر ترکیب نمودید باید ماده ی شما غلیظ شود. غلظت آن باید به گونه ای باشد که مواد به قاشق بچسبد.
  7. به مواد خود به مدت نیم ساعت استراحت می دهید. پس از آن با اضافه کردن گلاب و وانیل منتظر می شوید که مجددا مواد شما غلظت خود را از دست بدهد. باید به مدت تقریبا یک ساعت این مواد را هم بزنید تا به غلظت قبلی خود باز گردد. البته این زمان تقریبی می باشد. زیرا اگر از همزن برقی استفاده می کنید، مسلما زمان کمتری برای رسیدن به غلظت کافی خواهد برد.
  8. در این مرحله از طرز تهیه باسلوق، با گذشتن یک ساعت و بعد از حرارت دادن نشاسته، کره را به آن اضافه می کنیم. باید مواد را آنقدر به هم بزنید که به راحتی از قابلمه جدا شود. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم.
  9. اکنون به مرحله ی آخر طرز تهیه باسلوق رسیده ایم. شما می توانید به چند روش شیرینی های باسلوق خود را درست کنید. هم می توانید باسلوق گرم را با دست شکل دهید و درون پودر نارگیل بغلتانید، یا این که از قالب های مخصوص برای شکل دادن به باسلوق های خود استفاده کنید. و یا اینکه یک کاسه ی بزرگ را پر از پودر نارگیل کنید و با قرار دادن یک گردو درون آن ماده ی باسلوق را بر روی گردو ها بریزید.

همه ی این روش ها می تواند به شما کمک نمایید. اما از آنجایی که خانم های ایرانی همیشه در تزیین شیرینی و غذا خلاقیت منحصر به فردی دارند می توانند بر حسب سلیقه ی خود اقدام به درست کردن باسلوق ها نمایند.

پس از آن باید مواد آماده شده ی باسلوق را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود و به اصطلاح خود را بگیرد. پس از آن می توانید باسلوق های خوشمزه ی خود را میل بفرمایید.

نکات مهم تهیه باسلوق در منزل: برخی نکات را در طرز تهیه باسلوق باید رعایت نمایید. مثلا این مسئله را فراموش نکنید که تا زمانی می توانید باسلوق ها را شکل دهید که مواد آن گرم باشد. یا برای رنگ دار کردن باسلوق های خود می توانید از کمی زعفران دم کرده استفاده نمایید. برای کشدار کردن باسلوق ها از ۲۰۰ گرم گلوکز مایع استفاده نمایید.


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.