ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه باقلوا
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۳۰ تیر ۱۳۹۸

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین شیرینی های یزد می باشد. شما به راحتی می توانید این شیرینی را در منزل تهیه نموده و مصرف نمایید. معمولا در طرز تهیه باقلوا نوعی شربت نیز استفاده می شود که ما در این متن برای شما آن را آموزش خواهیم داد.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه باقلوا خانگی به آسانترین روش ممکن را به شما آموزش دهیم. مواد لازمی که در این مطلب برای شما بیان می کنیم، مناسب برای ۸ نفر می باشد. تقریبا زمانی معادل ۴ تا ۵ ساعت برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه لازم دارید. شما می توانید باقلوا را به عنوان دسر یا میان وعده استفاده کنید.
اگر قصد دارید از این شیرینی برای تعداد افراد بیشتری تهیه نمایید می توانید به راحتی مواد لازم در ضرب کرده و به تهیه باقلوا اقدام کنید.

مواد لازم جهت تهیه شربت باقلوا

  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • نصف قاشق چایخوری آبلیمو
  • ۱۰۰ گرم ( معادل نصف لیوان) شکر

در اولین مرحله طرز تهیه باقلوا باید شربت مخصوص آن را آماده نمایید.

  1. ابتدا نصف لیوان آب را با گلاب، آبلیمو و شکر مخلوط می کنید و مایع را درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
  2. این مایع باید به مدت ۵ دقیقه خوب بجوشد تا شکرک درون مایع حل شود.
  3. گلاب را به منظور عطر دهی عالی به شربت اضافه می کنیم و استفاده از آبلیمو نیز به علت شکرک نزدن مایع ما می باشد.
  4. پس از این که تمام مواد با هم مخلوط شدند آن را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شود.

مواد لازم جهت طرز تهیه باقلوا

  • ۵ قاشق غذا خوری شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری گلاب
  • ۱۴۰ گرم( معادل ۱ لیوان) آرد
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • ¼ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ¼ قاشق چایخوری وانیل
  • روغن جامد به میزان لازم
  1. ما در این مرحله اقدام به طرز تهیه باقلوا می کنیم. به این منظور ابتدا باید از خمیر باقلوا آغاز کنیم.
  2. زمانی که در حال درست کردن شربت باقلوا هستید می توانید روغن جامد را بر روی بخار آن آب کنید و پس از یخ شدن شیر را به همراه گلاب ، وانیل، زرده تخم مرغ و بکینگ پودر به روغن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  3. این مواد باید به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. پس از آن ۲ الی ۳ لیوان آرد به مواد خود اضافه می کنیم. آرد باید به میزانی به مواد افزوده شود که مواد به شکل خمیر درآمده و سفت شود. در این مرحله از طرز تهیه باقلوا باید خمیر را با دستان خود به خوبی ورز دهید.
  4. خمیر به هیچ عنوان نباید به دست شما بچسبد، اگر این اتفاق رخ داد باید به خمیر مجدداً آرد اضافه کنید. تا خمیر از حالت چسبندگی خود خارج شده و نرم و لطیف گردد. حال خمیر ما آماده است و نیاز به استراحت دارد.
  5. از این رو باید خمیر را درون یک نایلون پلاستیکی قرار داده و در دمای محیط به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم.

طرز تهیه باقلوا و مواد لازم داخل آن

از این مواد باید داخل باقلوا استفاده نمایید تا طعمی عالی بدست آید.

  • ۱۵۰ گرم( معادل ۱ لیوان پر) پودر قند
  • ۱ لیوان مغز بادام
  • ۱ لیوان مغز پسته

در این مرحله از طرز تهیه باقلوا نوبت به درست کردن مواد داخل باقلوا می رسد.

  1. در اولین اقدام باید به وسیله یک آسیاب برقی پودر قند، مغز پسته و مغز بادام را پودر کنید. به هیچ عنوان نباید مغز پسته و مغز بادام روغن بیفتد. به اندازه ای آنها را پودر کنید که دانه های درشت نیز درونشان باقی مانده باشد.
  2. شما می توانید به راحتی مغز بادام ها را در چندین مرحله به وسیله ی مخلوطی از پودر قند و مغز بادام پودر کنید. نیمی از پودر قند را برای آسیاب کردن مغز پسته و نیمی از پودر قند را برای آسیاب کردن مغز بادام استفاده می کنیم.
  3. در نهایت باید برای طرز تهیه باقلوا ۲۰۰ گرم پودر بادام شیرین و ۱۵۰ گرم پودر پسته شیرین داشته باشید تا بتوانیم از این مواد درون باقلوای خود استفاده نماییم. کمی از پسته ی بدون پودر قند باقی مانده را برای تزیین باقلوا نگه دارید.

روش قالب زنی شیرینی باقلوا

  1. در این مرحله از طرز تهیه باقلوا به یک قالب مربعی شکل در ابعاد ۲۰ در ۲۰ نیاز داریم.
  2. خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و آن را بر روی سطحی که آرد بر روی آن پاشیده اید قرار دهید. با وردنه خمیر را کاملا باز می کنید. باید بسیار نازک باز شود. شبیه به نون لواش.
  3. حال کف قالب را با روغن جامد چرب نموده و خمیر باز شده را درون قالب قرار می دهیم. کناره های خمیر را باید دقیقا مناسب با قالب برش بزنیم.
  4. اگر خمیر تان اضافه است می توانید توسط یک کارتر و یا چاقو این اضافه ها را از خمیر جدا کنید.
  5. در این مرحله از طرز تهیه باقلوا باید خمیر را به وسیله ی یک اسپری مرطوب کنید. پس از آن تمام پودر بادام شیرین خود را بر روی خمیر ریخته و آن را با دست همه جای خمیر پخش می کنیم.
  6. شما می توانید برای بهتر شدن طعم باقلوا کمی از پودر هل نیز بر روی پودرهای بادام بریزید.
  7. حال نوبه به اضافه کردن پودر پسته بر روی مواد می رسد. پس از این که پودر پسته را نیز درون قابل ریخته و صاف کردیم، می توانیم به وسیله ی یک گوشت کوب مواد را به هم فشار دهیم تا با یک دیگر مخلوط و فشرده شوند.
  8. در آخرین مرحله طرز تهیه باقلوا نیمی دیگر از خمیر را باز کرده و بر روی مواد قرار می دهیم. تمام مراحل خمیر اول را نیز بر رویی خمیر دوم تکرار نموده و در انتها روی خمیر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
  9. سپس با یک گوشت کوب بر روی آن فشار می آوریم تا تمام مواد به خمیر بچسبند. کاغذ روغنی را برداشته و باقلوا را برش می زنیم. تا بعد از پخت شهد شربت باقلوا به درون آن نفوذ کند.
  10. حال باقلوای خود را درون فر با ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. به محض تغییر رنگ کناره های باقلوا آن را خارج کرده و شهد را به آرامی بر روی ان میریزیم. روی باقلوا را می پوشانیم تا هوا نکشد و به مدت ۲ ساعت اجازه می دهیم تا دم بکشد.
  11. پس از آن مجددا پودر پسته را بر روی باقلوا ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ یا ۴۸ ساعت استراحت کند تا شربت باقلوا خشک شود. پس از ان باقلوا را برش داده و استفاده می کنیم.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.