ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

ترشی سیر
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۵ مرداد ۱۳۹۸

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

 طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

ترشی یکی از چاشنی هایی است که بر سر سفره ی مردم سراسر کشور می توانید شاهد باشید. حال این ترشی ها به روش های مختلفی تهیه می شوند. در ایران انواع ترشی ها ساخته می شوند که یکی از آنها ترشی سیر است. ما در این مطلب به شما طرز تهیه ترشی سیر را به دو روش مختلف بیان می کنیم.
شما می توانید با استفاده از این روش ها سیر را به مدت بیشتر و طولانی تری نگهداری نمایید. ترشی هایی که تا مدت ۱۰ سال نیز ماندگاری دارند و بیشتر در شهرهای شمالی ایران تهیه می شوند.

مواد لازم جهت طرز تهیه ترشی سیر

برای تهیه ترشی سیر شما باید نمک، سیر خشک و سرکه سیب ارگانیک داشته باشید. تنها مواد لازمی که برای تهیه سیر ترشی شمالی که به صورت غنچه ای است، فقط همین مواد هستند.
این مسئله را فراموش نکنید که برخی فروشنده ها برای این که سیر ترشی رسیده تر به نظر برسد معمولا از ترفند های مختلفی استفاده می کنند. یکی از این ترفند ها استفاده از شیره انگور یا خرما می باشد. اما اگر قصد دارید طرز تهیه ترشی سیر شما مناسب و طبیعی باشد باید از این شیره ها استفاده نکنید.
برخی نیز برای این که سرکه ها رنگ تیره ای داشته باشند اقدام به استفاده از سرکه بالزامیک می کنند. اما چون این سرکه بسیار گران قیمت است معمولا از سویا سس به همین منظور استفاده می شود. سویا سس بسیار شور است پس اگر قصد دارید بر روی سیر هایتان از این سویا سس ها استفاده کنید، هرگز نمک استفاده نکنید.

نحوه درست کردن سیر ترشی

  1. طرز تهیه ترشی سیر به این شکل است که ابتدا باید پوستهای رویی سیر را از آن جدا کنید. به گونه ای که سیر ها حبه حبه نشوند. برخی علاقه دارند چوب های بالای سیر را جدا می کنند اما بودن این چوب می تواند برداشتن سیر را از ترشی برای شما آسان تر کند.
  2. این مسئله را مد نظر داشته باشید که سیر های کپک زده و خراب شده را از این غنچه ها جدا کنید. اگر یکی از این حبه های کپک زده در سیر باقی بماند باعث می شود طرز تهیه ترشی سیر شما با مشکل مواجه شود.
  3. حال سیر ها را بر روی هم درون یک شیشه بزرگ قرار دهید. نباید اجازه دهید هیچ گونه فضای خالی در شیشه باقی بماند. کمی نمک بر روی سیر ها ریخته و پس از آن سرکه سیب را به سیرها اضافه کنید. سرکه باید تمام ترشی سیر ها را بگیرد و حتی اضافه تر نیز بریزید تا رو ی سیر ها را کاملاً بپوشاند.
  4. در این مرحله از طرز تهیه ترشی سیر باید تا چند روز اول درب ترشی را نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه با هم ترکیب شوند و به جوش و خروش بیفتند. در این مرحله ممکن است مقداری از سرکه سیب کم شود.
  5. باید مجددا بر روی سیر ها سرکه ریخته و درب آن را محکم ببندید. حتی اگر قصد دارید این سیر را به مدت چند سال نگه دارید بهتر است بر روی درب شیشه از نایلون پلاستیکی استفاده کنید تا هیچ گونه هواکشی نداشته باشد.
  6. طرز تهیه ترشی سیر به گونه ای است که شما نمی توانید کمتر از ۶ ماه زمان برای استفاده از آن استفاده کنید. باید اجازه دهید ترشی سیر شما چندین ماه را با درب بسته بماند. اگر از این زمان زودتر اقدام به مصرف ترشی سیر نمایید با طعم دلخواهی مواجه نمی شوید.
  7. اگر از این روش جهت طرز تهیه ترشی سیر استفاده می کنید، می توانید به راحتی سیر ترشی خود را به مدت ۷ سال نگه دارید و پس از ۳ یا ۴ سال از این ترشی استفاده نمایید.
  8. اگر از ترشی سیر شیرین و نرم خوشتان می آید، باید اجازه دهید این ترشی شما چند سال بماند. هرچه تعداد سالهای بیشتری سیر درون ترشی باقی بماند، سیر ترشی شما نرم تر و خوشمزه تر خواهد شد.

سیر ترشی کنسروی

ترشی سیر به روش کنسروی

  1. حال به سراغ طرز تهیه ترشی سیر به صورت کنسروی می رویم. در این مدل از ترشی سیر باید سیرها را به کل پوست کنده و حبه حبه کنید. این ترشی معمولا نمی تواند سالهای زیادی بماند و سریع تر از ترشی غنچه ای قابل خوردن می باشد.
  2. قبل از اینکه طرز تهیه ترشی سیر را آغاز کنیم باید چند شیشه تهیه نمایید. این شیشه ها نباید به هیچ عنوان دارای باکتری باشند. برای استریل نمودن شیشه های ترشی باید آنها را درون آب جوشیده قرار دهید و پس از آن با یک حوله تمیز شیشه را خشک نمایید.
  3. حال به سراغ تهیه سیر ترشی می رویم. برای این که پوست شیر به راحتی جدا شود، باید بوته سیر را حبه حبه کنید و سپس حبه های سیر را درون یک بطری شیشه ای دردار ریخته و درب آن را ببندید. بطری را به شدت تکان دهید به گونه ای که حبه های سیر با شدت به بطری شیشه ای برخورد کنند.
  4. حال می توانید درب بطری را باز کرده و به راحتی پوست سیر ها را از آنها جدا کنید. حال نوبت به درست کردن سرکه برای ترشی سیر می رسد.
  5. در این مرحله از طرز تهیه ترشی سیر شما باید سرکه را درون قابلمه ای بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید. در حالی که سرکه به آرامی شروع به جوشیدن نمود باید نمک را به آن اضافه نمایید. بعد از این که نمک درون سرکه حل شد می توانید حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرکه خنک شود.
  6. بطری شیشه ای که از پیش استریل نموده اید را بردارید و ادویه هایی چون تخم گشنیز، برگ بو، زیره سبز، دانه خردل، دانه فلفل سیاه و دانه فلفل قرمز نیم کوب شده را درون آن بریزید.
  7. حال نوبت به اضافه نمودن حبه های سیر درون بطری می رسد. سیر ها را به گونه ای درون بطری بریزید که لازم نباشد آن را فشار دهید. سیر ها نباید بر روی هم فشرده شوند.
  8. در آخرین مرحله طرز تهیه ترشی سیر کنسروی باید سرکه و نمکی که خنک شده است را به آن اضافه نماییم. اجازه دهید سر بطری کمی خالی بماند. پس از این که حباب های خالی درون بطری را از بین بردید حال نوبت به تمیز کردن شیشه می رسد.
  9. لبه های بطری را با دستمال تمیز کنید و درب بطری را به خوبی محکم کنید. این بطری ها را در محلی خنک قرار دهید تا آماده ی مصرف شوند.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.