ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه جوحه کباب
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱ مرداد ۱۳۹۸

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

 طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

همانطور که می دانید جوجه کباب یکی از محبوب ترین، خوشمزه ترین و دوست داشتنی ترین غذاهایی است، که مردم کشور ما به روش های مختلفی آن را تهیه می کنند. طرز تهیه جوجه کباب معمولا بسته به سلیقه ی اشخاص متفاوت است. اما متداول ترین روشی که در تهیه جوجه از آن استفاده می کنند جوجه کباب زعفرانی می باشد.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را با یکدیگر مرور کنیم. ابتدا باید بدانیم به چه مواد لازمی احتیاج داریم. این مواد مخصوص ۴ نفر می باشد. زمان تقریبی برای آماده شدن جوجه کباب ۱ ساعت است.

مواد لازم جهت طرز تهیه جوجه کباب

  • ۷۵۰ الی ۱ کیلو گرم جوجه
  • ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو
  • ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • زعفران حل شده به میزان لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

معمولا هر نوع کبابی وقتی بر روی آتش درست شود خوشمزه تر می شود. اما خب با پیشرفت لوازم برقی برخی این جوجه ها را بر روی کباب پزهای گازی نیز درست می کنند. هر چند طعمی که جوجه کباب پخته شده بر روی آتش دارد را به هیچ عنوان نمی توان در روش های دیگر جستجو نمود.

نحوه آماده کردن جوجه کباب

  1. در مرحله ی اول طرز تهیه جوجه کباب باید جوجه را تمیز شسته و آن را خرد کنید. تکه های مرغ کبابی نباید زیاد بزرگ و یا خیلی کوچک خرد شود. زیرا اگر بزرگ باشد ممکن است درست پخته نشود و اگر کوچک باشد بر روی آتش قبل از پختن خواهد سوخت. پس در اندازه های متوسط تکه های جوجه را خرد کنید.
  2. شما می توانید بال های جوجه را به گونه ای از سینه ی مرغ جدا کنید که کمی گوشت سینه بر آن بماند.
  3. سینه را از استخوان جدا کنید و به تکه های متوسط خرد نمایید. پس از آن نیز ران های مرغ را از ماهیچه جدا کرده و بر روی تکه های سینه مرغ و بال بگذارید.
  4. حال به سراغ مواد مورد استفاده در طرز تهیه جوجه کباب می رویم. شما باید همه ی این جوجه های تکه شده را درون یک طرف بزرگ ریخته و بر روی آن آبلیمو و روغن زیتون بریزید. هم میزنید و زمانی که جوجه ها با این مواد آغشته شدند نمک و فلفل و زعفران را نیز به آنها اضافه می کنیم.
  5. شما می توانید برای این که بوی بد جوجه را از بین ببرید یک پیاز درون این سس رنده کنید( بسته به سلیقه). حال اجازه می دهیم جوجه ها به مدت ۴ الی ۵ ساعت درون این سس باقی بماند.

نحوه ی به سیخ کشیدن جوجه کباب

  1. در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب باید جوجه های درون سس را به سیخ بکشیم. هرگز فراموش نکنید در زمان به سیخ کشیدن جوجه، هر قسمتی از جوجه را باید در سیخ های جداگانه بزنید. مثلا اگر یک بال جوجه و یک ران درون یک سیخ گرفته شود، ممکن است قبل از این که ران جوجه پخته شود بال آن بسوزد.
  2. پس به این مسئله حتما دقت کنید. ران ها و ماهیچه درون یک سیخ و گردن و بال درون سیخ دیگری کشیده شود. از آنجایی که در طرز تهیه جوجه کباب پخت ران و ماهیچه زمان بیشتری می برد، ابتدا این سیخ ها را بر روی آتش قرار می دهید.
  3. آتش را به آرامی باد می زنید تا ران ها برشته شوند. می توانید در این زمان نیز از سس آماده ای که جوجه را درون آن خواباندید مجددا بر روی سیخ ها بزنید تا برشته تر و تردتر شوند. سیخ های جوجه را باید تند تند پشت و رو کنید. زیرا ممکن است بسوزد.
  4. پس از آن می توانید سینه ی جوجه را بر روی آتش قرار دهید تا برشته شود. معمولا سینه ی جوجه به دلیل لطیف بودنش سریع تر بر روی آتش پخته می شود. از این رو آن را در آخرین مرحله بر روی حرارت آتش قرار می دهید.
  5. طرز تهیه جوجه کباب ما تکمیل شده است و شما یک جوجه ی خوشمزه آماده کرده اید. حال به سراغ تزیین این کباب خوشمزه می رویم. باید کباب ها را با همان ترتیبی که دورن سیخ بودند درون دیس بگذارید و به آرامی سیخ را از آن جدا کنید.
  6. شما می توانید از جعفری و انواع ترشی های مختلف و خیارشور برای تزیین کباب خود استفاده نمایید.

نکات مهم درباره آماده کردن جوجه کباب

شما در طرز تهیه جوجه کباب باید به برخی نکات دقت نمایید. این نکات می تواند در پخت جوجه به روش دلخواه شما موثر باشد.

  • اولین نکته استفاده از میزان نمک و آبلیمو در جوجه کباب می باشد. اگر شما از این دو زیاد استفاده کنید منجر به سفت شدن جوجه کباب های خود خواهید شد. اگر هم از هیچ کدام استفاده نکنید و یا کم استفاده کنید ممکن است کباب بدمزه ای درست شود. از این رو در میزان استفاده در هر دوی این مواد دقت لازم را داشته باشید.
  • دومین نکته در طرز تهیه جوجه کباب استفاده از زعفران است. شما می تواند استفاده از زعفران بر روی جوجه را به پیش از آماده کردن سس آن انتقال دهید. برای این که جوجه های شما طعم و بوی زعفران را به خود بگیرند می توانید به تنهایی جوجه های خود را درون زعفران دم کرده بخوابانید، سپس آنها را به سس مخصوص انتقال دهید.
  • سومین نکته در طرز تهیه جوجه کباب استفاده از پیاز است. همانطور که در متن نیز بیان کردیم، استفاده از پیاز می تواند طعم و بوی بد جوجه را از بین ببرد اما باید بدانید استفاده چگونه از پیاز نتیجه بهتری به شما خواهد داد.
    شما می توانید این پیاز ها را خرد کنید و یا رنده نمایید. اگر پیاز رنده شود به جوجه می چسبد و برخی ممکن است به این روش پخت علاقه ای نداشته باشند. پس بر حسب سلیقه خود می توانید از پیاز درون جوجه کباب استفاده نمایید.
  • در انتها باید در مورد نحوه ی استفاده از ادویه جات برای شما مطلبی بیان کنیم. در طرز تهیه جوجه کباب معمولا از ادویه های خاصی استفاده نمی شود. اما شما می توانید از پودر سیر، پودر پیاز و همچنین فلفل سیاه آسیاب شده استفاده نمایید. هر کدام از این ادویه ها می تواند در طعم جوجه کباب تغییراتی ایجاد کند و به نوعی آن را خوشمزه تر نماید.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.