ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه زولبیا و بامیه

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

بدون شک عطر هل و گلابی که از شیرینی فروشی ها در ماه رمضان به مشام می رسد برای شما هم وسوسه کننده خواهد بود که دل را به دریا بزنید و با دستی پر به خانه برگردید. شاید تصور کنید که تهیه زولبیا و بامیه کار سختی است اما در واقع اینطور نیست و شما میتوانید در خانه هم این شیرینی ها را تهیه کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن ها لذت ببرید.

در این بخش با ما و طرز تهیه زولبیا و بامیه همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

  • نشاسته: یک لیوان سرخالی
  • ماست غلیظ و پرچرب: نصف لیوان
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق چایخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

  1. برای تهیه زولبیا ابتدا باید نشاسته را درون ماست ریخته و آن را با هم خوب مخلوط می کند تا حدی که نشاسته درون ماست حل شود و یک مایع غلیظ به دست آید.
  2. سپس گلاب را به همراه زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد به مواد اضافه کنید و آن ها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه به خوبی با همزن مخلوط میکنیم تا زمانی که از حالت سفتی خارج شود و حین هم زدن بکینگ پودر را نیز اضافه می کنیم.
  3. پس از این باید این مواد را درون یک ظرف دربسته بریزیم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت استراحت کند.
  4. قبل از اینکه زولبیا را سرخ کنیم باید شیره ای که پس از سرخ کردن میخواهیم زولبیا را در آن قرار دهیم آماده کنیم.

طرز تهیه شیره زولبیا

  1. برای تهیه شیره زولبیا ابتدا باید یک لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب درون قابلمه بریزیم و سپس دو قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنیم. همچنین میتوانید نصف قاشق چایخوری آبلیمو به مواد خود اضافه کنید تا شیرینی آن دل را نزند.
  2. سپس تمامی مواد را مخلوط می کنیم تا شکر مقداری حل شود. حالا باید قابلمه را روی گاز بگذارید تا به آرامی شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس که به آبلیمو آغشته شده است کناره های قابلمه را که شکر به آن چسبیده است پاک کنیم.
  3. زمانی که شکر به صورت کامل حل شد میتوانید مقداری زعفران، هل و همچنین نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع را به این مواد اضافه کنید و همینکه گلوکز از هم باز شد گاز را خاموش کنید.
  4. هم اکنون نوبت به سرخ کردن زولبیا رسیده است. شما میتوانید مواد زولبیا را که استراحت کرده اند درون ظرف مخصوص و یا ظرف سس بریزید. در یک قابلمه به اندازه ۲ سانتی متر روغن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ داغ شود. سپس میتوانید مواد زولبیا را به صورت دایره ای داخل روغن داغ بریزید و صبر کنید تا هر دو طرف طلایی شود.
  5. سپس فورا آن را درون شیره می اندازیم و اجازه می دهیم که ۱۰ الی ۱۵ ثانیه درون این شیره باشند. سپس آن ها را خارج میکنیم و با پودر پسته تزیین میکنیم.

مواد لازم برای تهیه بامیه

  • آرد: یک لیوان
  • آب: یک لیوان
  • تخم مرغ درشت: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تهیه شربت بامیه
  • شکر: ۲ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: نصف لیوان
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه بامیه

همانطور که میدانید بامیه هم یکی از خوشمزه ترین شیرینی های ماه رمضان است برای تهیه بامیه طبق مراحل زیر عمل کنید و در نهایت از خوردن یک بامیه ترد و خوشمزه لذت ببرید!

  1. شربت بامیه را تهیه کنید.
  2. برای تهیه شربت بامیه ابتدا باید آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهی تا به جوش بیاید. سپس باید زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید که ۱۰ دقیقه با هم جوشاند. دقت داشته باشید که حین اضافه کردن بامیه شربت باید کاملا ولرم باشد تا به خورد بامیه شما برود.
  3. برای تهیه بامیه آب و کره را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا خمیر جمع شود. در نهایت دو قاشق غذاخوری از شربت خود را نیز به بامیه اضافه کنید و هم بزنید تا این مقدار کاملا به خود مواد شما برود.
  4. سپس در حدود ۱۰ دقیقه خمیر را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد و از خامی در بیاید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خمیر خنک شود و بعد از این تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کنید و به هم بزنید تا یک مخلوط خمیری نرم و لطیف به دست بیاید.
  5. داخل یک قابلمه گود را روغن سرخ کردنی بریزید و مواد خود را درون یک قیف با سر ماسوره دار بریزید. هم اکنون موادی که از قیف بیرون می آید را به اندازه های دلخواه برای بامیه خود درون روغن قیچی کنید و اجازه دهید که با دمای ملایم سرخ شوند. دقت داشته باشید که روغن را ابتدا گرم کنید اما دقت داشته باشید که روغن نباشد داغ باشد. با کم نگه داشتن دما میتوانید فرم شیرینی خود را بهتر کنید.
  6. حین سرخ کردن بامیه ها آن ها را مرتب به هم بزنید تا نچسبند و به صورت یکدست سرخ شوند. سپس زمانی که بامیه ها پف کردند و پو شدند آنها را از روغن در بیاورید و درون شربت قرار دهید.
  7. میتوانید بامیه خود را با پودر پسته تزیین کنید.

نوش جان!

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.