ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه شیر برنج خوش عطر و طعم

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۴ خرداد ۱۳۹۸

برای پختن شیر برنج مواد اولیه بسیار ساده ای نیاز دارید. اما با این وجود این غذا یا دسر، بسیار مقوی و مفید می باشد. لذا می توان به راحتی و با ساده ترین موادی که در یخچال دارید، سفره های شام و افطاری خود را رنگین کنید. استفاده از گلاب و هل عطر جادویی به این دسر می دهد.

ماه رمضان و شیر برنج های مادربزرگ

شیر برنج از آن دسته دسرهایی است که بیشتر در شب های رمضان مورد استقبال افراد قرار می گیرد. این دسر از زمان های بسیار قدیم بر سر سفره های ایرانی جای داشت. البته با اینکه اکنون شیر برنج به عنوان دسر شناخته می شود اما این غذا در قدیم الایام شاید یکی از غذاهای اصلی نیز شناخته می شد و از آنجایی که مواد اولیه شیر برنج بسیار ساده بود، برای برخی از خانواده های بی بضاعت این غذا در دسترس ترین چیزی بود که می توانستند بر سر سفره های خود بیاورند. بهرحال شیر برنج چه به عنوان یک دسر و چه به عنوان یک غذای اصلی، بسیار لذیذ و مغذی می باشد. از سوی دیگر در ماه رمضان، فرنی و شیر برنج اولین چیزی که است که صفای افطاری را نشان می دهد. عطر و بوی هل، دارچین و گلاب عاشقانه ای لذیذ را به خانه های شما مهمان می کند. مادر بزرگ ها اغلب با آماده کردن شیر برنج رنگ و بوی دلپذیری به سفره های چیده شده در ایوان خانه ها می دادند… پس همراه ما باشید با آموزش یک شیر برنج خوش عطر و طعم که یادآور روزهای قدیم و با صفا است…

مواد اولیه لازم برای طرز تهیه شیر برنج:

  • برنج نیم دانه(ترجیحا برنج ایرانی): ۲ پیمانه
  • شیر: ۸ پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • خامه: نصف پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • عرق هل: ۲ قاشق سوپ خوری

مراحل پخت شیر برنج:

  1. ابتدا بایستی یک روز قبل تر، برنج نیم دانه خود را در آب بخوابانید و خیس کنید. سپس برنج را آبکشی کرده و همراه با سه پیمانه آب در قابلمه متوسطی روی حرارت قرار دهید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که برنج حالت نرمی به خود گرفته و مقدار بسیار زیادی از آب داخل قابلمه تبخیر شود.
  2. بدون اینکه قابلمه را از روی حرارت بردارید، شیر را به آن افزوده و همچنان به پخت برنج ادامه دهید. بایستی در این مرحله تا زمان له شدن و باز شدن کامل برنج ها صبر کنید.
  3. سپس مقدار معینی از شکر را در نصف پیمانه آب جوش به خوبی حل کرده و آن را به برنج و شیر اضافه کنید(مقدار شکر کاملا بستگی به ذائقه شما داشته و می توانید به قدری که می خواهید شیرینی آن را کنترل کنید). با اضافه کردن شکر، به کمک یک همزن دستی یا قاشق بزرگ مواد را کاملا همزده و مخلوط کنید. نباید دانه های شکر و باقی مواد جداگانه دیده شود.
  4. در مرحله پایانی گلاب و عرق هل را داخل قابلمه ریخته و پس از تقریبا ده دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. اما برای سرو عجله نکنید. اکنون بایستی با یک دم کنی تمیز و در قابلمه روی آن را بپوشانید. تقریبا ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا شیر برنج جا افتاده و مراحل پخت تکمیل شود. پس از باز کردن درب قابلمه، زمانی که کمی از حرارت اولیه افتاد، آن را در ظرف های مخصوص سرو نمایید.
  5. برای تزیین می توان از دارچین، خلال پسته، پودر گل و بسیاری مواد دیگر استفاده کرد.

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.