ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه قارچ پنیری

قارچ پنیری یا شکم پر
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۸ فروردین ۱۳۹۷

قارچ پنیری از انواع دلمه یا غذاهای شکم پر است که مواد اصلی آن را قارچ و پنیر تشکیل می دهند و برای پر کردن داخل آن می توان بسته به ذائقه و سلیقه از انواع سبزیجات، گوشت و یا ترکیب آنها استفاده کرد. غذاهای حاوی قارچ غذاهایی کم کالری اما با ارزش غذایی بالا هستند که می توانند شما را زودتر به حس سیری برسانند.

طرز تهیه قارچ پنیری

دلمه ی قارچ سوخاری که به آن قارچ شکم پر یا قارچ پنیری نیز می گویند، از پیش غذاها و حتی غذاهای لذیذی است که مواد اصلی تشکیل دهنده ی آن قارچ و پنیر می باشند. قارچ از جمله مواد کم کالری است که ارزش غذایی بالایی دارد و می تواند جایگزین مناسبی برای غذاهای پرکالری اما با ارزش کم غذایی باشد. در واقع با خوردن قارچ احساس سیری زودتر به سراغتان می آید و این می تواند گزینه مناسبی برای آنان که نگران غذاهای پر کالری و چاق کننده هستند، باشد.

قارچ پنیری

همانطور که از نام این غذا بر می آید؛ قارچ و پنیر مواد اصلی تشکیل دهنده ی قارچ پنیری هستند. مواد دلمه ای که داخل کلاه قارچ را پر می کنند و با پنیر مخصوص پوشانده می شوند، بسته به ذائقه و علاقه ی هر فرد می تواند متفاوت باشد. می توان داخل قارچ را با انواع سبزیجات پر کرد، یا از گوشت و یا ژامبون به این منظور استفاده کرد و یا ترکیبی از همه این موارد را به کار برد.

اما آنچه که در هر مورد یکسان است نحوه ی تهیه و آماده سازی سریع آن است. این غذا در کمتر از یک ساعت آماده خوردن است. از سویی دیگر می توانید برای مواقع ضروری قارچ های شکم پر را در فریزر ذخیره کرده و وقتی که زمان کافی برای تهیه غذا ندارید، در مدت کوتاهی تعدادی قارچ پنیری خوشمزه آماده کنید. این غذا را می توانید با خود به محل کار یا تحصیل ببرید و بعنوان میان وعده از آن استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ی یکی از انواع قارچ پنیری آشنا می کنیم. پس با ما همراه باشید.

تهیه ی قارچ پنیری

در اینجا یکی از خوشمزه ترین انواع قارچ پنیری را معرفی می کنیم. قارچ هایی که به زیبایی با پنیر چدار دودی، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان و فلفل قرمز پر شده اند.

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
زمان کل: ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه ی قارچ پنیری

  • قارچ متوسط ۳۰ عدد
  • پنیر خامه ای ۱ پیمانه
  • پنیر چدار دودی* خرد شده ۱ و ۴/۱ پیمانه
  • فلفل قرمز سرخ شده** ۴/۱ پیمانه
  • پیاز رنده شده ۲ ق غ
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پنیر پارمزان رنده شده ۳/۱ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

*اگر چدار دودی پیدا نکردید می توانید از چدار معمولی هم استفاده کنید.
**درصورتی که فلفل قرمز سرخ شده باب میلتان نیست می توانید گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب را جایگزین آن کنید.
درصورت تمایل می توانید از ژامبون خرد شده ی گوشت یا مرغ نیز به سلیقه ی خودتان استفاده کنید.

مراحل تهیه قارچ پنیری

  1. پیش از هر کاری، دمای فر را روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنید.
  2. برای تهیه ی قارچ پنیری، ابتدا ساقه قارچ ها را به آرامی جدا کنید. در این غذا به ساقه های قارچ نیاز ندارید. می توانید آنها را برای استفاده در غذاهای دیگر در یخچال نگهداری کنید. سپس با استفاده از یک دستمال مرطوب خاک روی کلاه قارچ های مورد استفاده را تمیز کنید. بهتر است قارچ ها را داخل آب نریزید زیرا به سرعت آب را جذب می کنند.
  3. در یک ظرف مناسب ،مثل یک کاسه، پنیر خامه ای و پنیر چدار دودی و فلفل قرمز و پیاز و سیر را ریخته و با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را، هر کدام به اندازه ۴/۱ قاشق چای خوری، به مخلوط اضافه نموده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و مخلوطی یکدست داشته باشید.
پر کردن شکم قارچ پنیری

پر کردن شکم قارچ پنیری

۴٫ یک قاشق مناسب برای ریختن مواد داخل حفره کلاه قارچ بردارید. مواد آماده شده را داخل کلاه قارچ بریزید؛ به طوری که کمی از حفره بالاتر را نیز پر کنند. می توانید روی همه این مواد را باز هم با پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید. سپس آنها را در سینی فر کنار هم بچینید و داخل فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید. زمان لازم برای پخت این قارچ های پنیری حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه است، یعنی تا زمانی که پف کنند و طلایی رنگ شوند.

قارچ پنیری

قارچ پنیری

حالا می توانید یکی از لذیذترین انواع قارچ پنیری را بچشید و از طعم دلنشین آن لذت ببرید.

منبع:www.aspicyperspective.com


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.