ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه نون پنجره ای

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷

مواد لازم:

  • آرد سفید ۱/۲ لیوان
  • آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری سر پر
  • نشاسته گل یا گندم پودر شده ۱ لیوان
  • مخلوط آب و گلاب ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
  • روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن
  • پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا آب و گلاب رو با هم مخلوط کنید نشاسته رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشن تخم مرغ ها رو اضافه کرده و با دو تا چنگال حسابی هم زنید تا یکدست بشن آرد برنج و آرد سفید رو با هم یک بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید مواد رو از صافی رد کنید با پشت قاشق گلوله ها را فشار بدید تا از صافی رد بشن و مواد صاف و یکدست شه، مواد رو ربع ساعت در یخچال قرار بدین تو این ربع ساعت زمان تابه را روی حرارت کم گذاشته و روغن درون تابه ریخته تا کم کم داغ شود. از همون اول روغن زیاد بریزید یعنی وقتی قالب نون پنجره ای رو داخل تابه میزارید باید لب تا لب قالب روغن باشه بعد از ربع ساعت مواد را بیرون آورده حرارت را متوسط رو به بالا کنید قالب نون پنجره ای رو درون روغن گذاشته تا داغ بشه، وقتی که روغن حسابی داغ شده باشد (ده ثانیه کافیه که قالب داغ بشه) قالب رو بلند کنید یکم تکون بدید تا روغن اضافیش خارج شه و آروم درون مواد گذاشته در اینجا باید یه صدای کوتاه جیییییز به گوشتون بخوره، اینجا مهمه اگه این صدای جیز خیلی بلند باشه و مواد به قالب نچسبه و جدا بشه یعنی اینکه قالب نون پنجره ای رو خیلی داغ کردی. اگر هم باز اصلا صدای جیز به گوش نرسه و مواد به قالب نچسبه اینجا هم یعنی قالب نون پنجره ای هنوز به اون داغی نرسیده شاید بار اول خراب کردید اما یکی دو تا که سرخ کردید حساب کار دستتون میاد خیلی راحته، خوب حالا قالب نون پنجره ای داغ شده بعد میزاریم توی مواد لب تا لب قالب اگه یکم بالاتر بیاد خمیر به قالب میچسبه و جدا نمیشه. صدای جیز کوچولو و بعد آروم قالب رو درون تابه با روغن داغ میزاریم بعد از ۵ ثانیه یه تکون و یه چرخشی به قالب میدیم راحت نون از قالب جدا مشه و در روغن سرخ میشه اینجا باید بعد از اینکه یکم خودشو گرفت نون رو برگردونید تا هر طرف حسابی توی تابه خشک و ترد بشه اگه نرم بردارید بعد از اینکه نون پنجره ای خنک شد نون تردی بدست نمیاد پس اجازه بدید حسابی توی روغن ترد و شکننده بشه بعد بردارید و در ظرف مورد نظر گذاشته و با پودر قند تزیین کنید.

نکته: قالب را از قبل بشویید با برس یا مسواک تمیز تمام شیارهای قالب رو بشویید. اگه داخل قالب از قبل روغنی یا چیزی بهش چسبیده باشه باید حتما شسته شه وگرنه مواد به قالب میچسبه یه نکته دیگه اینه که وقتی قالب زدید مایع نون پنجره ای رو کنار گاز بزارید تا داغ نشه و مرتب بعد از هر قالب زدم مایع از قالب جدا نشه چون بار اول برا منم همینطور بود اون قالب که شکل گل بود به سختی جدا میشه با نوک چاقو خیلی آروم لبه ها رو جدا کردم و کامل جدا شد. چسبیدن مواد به قالب به جنس قالب هم بستگی داره.

رسپی دوست هنرمند popak.food

با لذیذ۱۲۳ آسان آشپزی کنید

www.laziz123.ir

 


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.