ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه کتلت، محبوب بزرگ و کوچک

طرز تهیه کتلت
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۷ خرداد ۱۳۹۸

شاید کمتر کسی باشد که از طعم لذت بخش و دوست داشتنی کتلت فراری باشد. این غذا برای طبخ به زمان زیادی نیاز ندارد و شما می توانید در زمان کمی کتلت های خوشمزه ای تهیه و سرو نمایید. در ادامه ساده ترین روش پخت کتلت را به شما آموزش می دهیم.

کتلت، غذایی مقوی و خوشمزه

کتلت چه با برنج خورده شود و چه خالی، یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توان تهیه کرد. در واقع کتلت با برنج کته ای و سالاد شیرازی به همان اندازه خوشمزه است که آن را با نان داغ و دوغ سنتی و سبزی تازه نوش جان کنید. این غذا که اصلی ترین ترکیب آن گوشت می باشد بسیار مغذی بوده و طعم لذیذی نیز دارد.
برخی ها کتلت را جزو دسته کباب های ایرانی می دانند و برخی دیگر آن را به تنهایی غذایی مستقل عنوان می کنند که به شکل های مختلفی سرو می شود. کتلت با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود و ممکن است طعم های مختلفی نیز داشته باشد.

مواد لازم برای طرز تهیه کتلت

  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • سیب زمینی: ۶ عدد
  • پیاز: ۳ عدد
  • آرد: به مقدار کافی
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار کافی
  • روغن: به مقدار کافی

مراحل پخت در طرز تهیه کتلت:

  1. ابتدا سیب زمینی را شسته و در مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید. این کار بیشترین زمان را نیاز دارد بنابراین بهتر است که قبل از شروع مراحل بعدی این کار را انجام دهید.
  2. در این فاصله پیازها را پوست گرفته و رنده کنید. سپس آن ها را با دست فشرده و آب اضافی پیازها را بگیرید.
  3. در کاسه بزرگی، گوشت چرخ کرده را به همراه پیازهایی که آب آن ها را کاملا گرفته ایم و سیب زمینی های پخته و له شده خوب مخلوط می کنیم.
  4. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و با مقداری آرد درون کاسه اضافه می کنیم. ادویه ها را نیز به این ترکیب افزوده با دست به خوبی مخلوط می کنیم.
  5. با اینکه شما می توانید از قاشق نیز برای مخلوط کردن مایه کتلت کمک بگیرید اما بهتر است این کار را با دستان تمیز انجام دهید تا از ترکیب شدن کامل آن ها اطمینان حاصل کنید.
  6. در ماهیتابه نچسبی مقداری روغن مایع ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه از داغ شدن کامل روغن مطمئن شدید، مقداری از مایه کتلت را برداشته و در آرد سوخاری بغلطانید. سپس آن را داخل روغن داغ قرار داده و هر دو طرف را به خوبی سرخ کنید.
  7. پس از سرخ شدن کتلت ها، آن ها را به دیس سرو منتقل کرده و با گوجه فرنگی، جعفری تازه، سیب زمینی سرخ شده و یا سس های مختلف تزیین کنید. این غذا را می توانید در کنار برنج نیز نوش جان نمایید.

طرز تهیه کتلت

نکات کلیدی در طرز تهیه کتلت

  1. استفاده از سیب زمینی در طرز تهیه آن باعث می شود هم مقدار گوشت مصرفی کاهش یابد و هم بافت نرم تری داشته باشد.
  2. ترجیحا به جای آرد معمولی از آرد سوخاری در طرز تهیه کتلت استفاده کنید.
  3. سیب زمینی را می توانید به صورت خام و رنده شده نیز استفاده نمایید.
  4. بایستی پیازهای رنده شده حتما بدون آب اضافی باشد در غیر اینصورت بافت کتلت شما ممکن است از هم بپاشد.
  5. برای کم کردن روغن اضافی، حتما بعد از سرخ شدن کتلت، آن ها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید و پس از چند دقیقه سرو نمایید.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.