ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه ی پاستیل خانگی

پاستیل خانگی
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۱۰ تیر ۱۳۹۸

این مطلب در رابطه با پاستیل خانگی نوشته شده است یعنی طرز تهیه ی این خوراکی و نکاتی در رابطه با استفاده از پاستیل.

پاستیل یک خوراکی بسیار محبوب و خوشمزه می باشد که در نزد بسیاری از افراد اولین انتخاب برای خوردن یک تنقلات است. پاستیل خانگی نیز همان پاستیل است که در خانه تهیه می شود و از پاستیل های کارخانه ای بسیار خوشمزه تر است.. اولین بار یک کارگر ساده که در شیرینی پزی کار می کرد توانست رمز درست کردن پاستیل را کشف کند و آبنبات هایی درست کند که در عین نرمی کمی هم سفت بودند و حالت کش دار داشتند.

سپس با افزودن یک سری طعم دهنده های میوه ای انواع دیگری از پاستیل را درست کرد. امروزه پاستیل ها را در شکل و شمایل گوناگونی تهیه می کنند. در انواع اشکال میوه ها و حیوانات و غیره.
این خوراکی خوشمزه از شکر و ژلاتین و مواد افزودنی دیگر تشکیل شده است. جالب است بدانید علت براق بودن بسیاری از پاستیل ها این است که از یک نوع واکس که ضرری برای سلامتی انسان ندارد برای براق کردن پاستیل استفاده می شود.

نظرات مختلف برای استفاده از پاستیل
با وجود اینکه پاستیل یک خوراکی محبوب و خوشمزه خصوصا برای کودکان می باشد اما همواره نظرات مخالف و موافق زیادی برای استفاده از این خوراکی وجود دارد. عده ای موافق خوردن پاستیل هستند و عده ای مخالف.

خواص خوردن پاستیل:

  1. پاستیل خاصیتی ضدالتهابی دارد و موجب کاهش دردهای مفصلی می شود و از ابتلا به پوکی استخوان هم پیشگیری می کند.
  2. ژلاتین سرشار از پروتئین است و با خوردن پاستیل می توانیم مقداری از این ماده ی معدنی مورد نیاز بدن را تامین کنیم.
  3. مواد تشکیل دهنده پاستیل مانند گلایسین باعث هضم بهتر غذا و تقویت سیستم گوارش می شود.
  4. با خوردن پاستیل می توانیم به کاهش کلسترول خون کمک کنیم.
  5. اسید فولیک که ماده ای مفید برای بانوان می باشد در پاستیل وجود دارد .
  6. خوردن پاستیل موجب می شود از افسردگی جلوگیری شود به علت داشتن ویتامین ب.
  7. برای پیشگیری از نازکی مو، می توان از پاستیل استفاده کرد.
  8. همچنین آمینو اسید هایی که در پاستیل وجود دارند برای بافت های پوستی مفید هستند .

حال بعد از بررسی فواید پاستیل باید بگوییم اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به پاستیل بسیار علاقه دارد یا فرزند شما پاستیل خوردن را دوست دارد باید بگوییم به جای خریدن پاستیل هایی که نمی دانید چگونه تهیه شده اند خودتان می توانید با آموزشی که در زیر خواهیم آورد پاستیل های خانگی خوشمزه تهیه کنید و از خوردن این خوراکی خوشمزه در کنار عزیزان تان لذت ببرید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه ی پاستیل خانگی

پاستیل خانگیپاستیل خانگی

مواد لازم برای تهیه ی پاستیل خانگی:

  • پودر ژله در هر طعمی که دوست دارید ۱ بسته
  • ژلاتین دو قاشق غذا خوری
  • آب خیلی سرد نصف لیوان
  • گلوکز یک چهارم لیوان

نکته ۱: دلیل استفاده از آب خیلی سرد این است که موجب شفافیت پاستیل می شود.
نکته ۲: استفاده از گلوکز اختیاری می باشد.

  1. ابتدا گلوکز را در آب سرد ریخته و سعی کنید آن را حل نمایید اما اگر حل نشد اصلا نگران نباشید.
  2. مقداری آب در کتری ریخته و بگذارید جوش بیاید سپس بعد از به جوش آمدن برای تهیه ی پاستیل خانگی خوشمزه درب کتری را بردارید و مخلوط گلوکز و آب را روی بخار کتری قرار دهید و با یک قاشق خوب هم بزنید تا گلوکز در آب حل شود.
  3. به این کار ادامه دهید و سپس پودر ژلاتین را به آب و گلوکز اضافه کرده و دوباره خوب هم بزنید تا ژلاتین هم حل بشود.
  4. حال نوبت پودر ژله است. برای تهیه این پاستیل خانگی خوشمزه پودر ژلاتین مورد علاقه خود را به آرامی و کم کم به محلولی که روی بخار کتری قرار داده اید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد به روش بن ماری خوب حل بشوند.
  5. حال مواد را به کناری بگذارید تا کمی خنک شود اما مراقب باشید که سفت نشود همین که فقط کمی خنک شود و دیگر داغ نباشد کفایت می کند.
  6. حال قالب خود را به مقدار کم چرب کنید بهتر است برای تهیه پاستیل خانگی از قالب سیلیکونی مخصوص پاستیل استفاده کنید تا پاستیل خانگی بهتری داشته باشید.
  7. مواد را به آرامی و بدون اینکه بریزد با یک قاشق به درون قالب های کوچک پاستیل ریخته و بعد از اینکه این کار را به طور کامل انجام دادید قالب خود را درون یخچال قرار دهید و اجازه بدهید تا پاستیل خانگی شما خودش را بگیرد و سفت شود.
  8. حال قالب را بیرون آورده و با کمک یک چاقو پاستیل خانگی خود را به آرامی از قالب جدا کنید و در یک ظرف در بسته به مدت یک ماه و یا سقف یک ماه و نیم درون یخچال نگه داری کنید.
    علاوه بر اینکه می توانید برای پاستیل خانگی خود از پودر ژله ی دلخواه استفاده کنید همچنین می توانید از آب میوه های طبیعی استفاده کنید فقط باید بدانید در این حالت شما باید برای پاستیل خانگی خود مقدار پودر ژلاتین را افزایش دهید.

پاستیل خانگیپاستیل خانگی

نکاتی برای تهیه و نگهداری پاستیل خانگی

  • برای اینکه پاستیل های خانگی شما به هم نچسبند کافی است در هنگام تهیه مدت زمان ۲۴ ساعت درون یخچال و جدا از هم قرار دهید تا به هم نچسبند.
  • برای تهیه پاستیل خانگی خود می توانید از قالب های جذاب و گوناگون استفاده کنید تا پاستیل خانگی ما علاوه بر مزه شکل ظاهری خیلی خوبی هم داشته باشد.
  • وقتی برای تهیه پاستیل خانگی خود از گلوکز استفاده می کنید این امر موجب می شود تا پاستیل خانگی شما کشدار تر بشود.
  • در تهیه ی پاستیل خانگی خود می توانید از بستنی هم استفاده کنید بعد از اینکه مایه ی پاستیل خانگی خود را آماده کردید کمی هم بستنی سفید به آن اضافه کنید تا پاستیل هایی دو رنگ داشته باشید. توجه کنید که در هنگام اضافه کردن بستنی مواد را زیاد هم نزنید. و اجازه بدهید بستنی به آرامی درون مواد حل بشود.
  • پاستیل خانگی خود را حتما درون یخچال قرار دهید زیرا در غیر این صورت کپک می زند و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
  • شما می توانید گلوکز را از لوزم قنادی تهیه کنید.
  • امیدواریم از این دستور رضایت داشته باشید و پاستیل خانگی خوشمزه ای را تهیه کنید و در کنار عزیزان تان از این خوراکی لذت ببرید.

آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.