ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

غذاهای سنتی استان کردستان
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

استان کردستان با لیست غذایی بسیار متنوعی که دارد توانسته است به یکی از پرطرفدارترین مناطق برای اهالی شکم گردی و افراد خوش خوراک باشد. از غذاهای آبکی مانند ده ها نوع آش گرفته تا نان هایی که با دستان هنرمند بر روی ساج پخته می شوند، همگی در این استان زیبا پذیرای شماست.

غذاهای سنتی استان کردستان شما را به چشیدن طعم بهشت دعوت می کند!

استان کردستان یکی از جذاب ترین مناطق برای گردشگران داخلی و خارجی محسوب می شود. جاذبه های طبیعی استان کردستان که در غرب کشور واقع شده، به قدری زیاد است که یقینا شما با یک سفر چند روزه به آنجا نخواهید توانست از آن ها دل کنده و به خانه باز گردید. اما گذشته از تمام زیبایی های این استان، به موضوع مهمی به نام غذا می رسیم که مطمئنا مورد علاقه همه ما است! طبیعت دست و دل باز این منطقه از کشور عزیزمان با سخاوت بی نظیری که دارد هرآنچه که برای طبخ یک غذای مقوی و در عین حال خوشمزه نیاز دارید را در اختیار شما می گذارد. به همین دلیل است که بیشتر غذاهای سنتی استان کردستان شامل سبزیجات طبیعی است. البته شکار نیز یکی دیگر از مواردی است که در این استان مخاطبین و طرفداران خاص خود را دارد. لذا گوشت های لذیذی در غذاهای محلی منطقه کرد نشین کشور یافت می شود که شاید هیچ جای دیگر چنین طعم و بافتی را نخواهید چشید. شاید این مقاله کمی خوشمزه تر از آن باشد که بتوانید در برابر آن مقاومت کرده و فوری برای پخت یکی از لذیذترین غذاهایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد، دست به کار نشوید.

مشهورترین غذاهای سنتی استان کردستان کدام ها هستند؟!

استان کردستان مردمانی با سلیقه و زنانی ماهر در آشپزی دارد که هر مهمانی با هر ذائقه ای را با شکمی سیر به خانه باز می گرداند. انواع خورشت های لذیذ که در کنار برنج دم کشیده زعفرانی عطر و طعم فوق العاده ای دارند. از جمله این خورشت ها می توان به خورشت ریواس و خورشت تره کردی اشاره کرد که هر دو بیشتر از غذاهای بهاری و تابستان به حساب می آیند. اما اگر شما بیشتر اهل غذاهای آبکی مانند آش هستید شما را به چشیدن طعم خوشمزه آش دوغه وا، آش دانه کولانه و آش پریوله دعوت می کنیم. البته نباید آش گزنه، آش سه نگه سیر و آش عدس بلغور را فراموش کرد چرا که همگی با طعمی عالی، بسیار مقوی و مفید نیز می باشند. شاید بگویید من نه اهل برنج و خورشت هستم و نه غذاهای آبکی مانند آش و سوپ را می پسندم. بلکه بیشتر طرفدار غذاهایی هستم که با نان خورده می شوند. در این حالت نیز سفر به استان کردستان و خوردن نان شلکینه را شدیدا به شما توصیه می کنیم! این نان مخصوص بر روی ساج پخته می شود و شما می توانید آن را با که لانه (غذایی بهاری که مواد اولیه اصلی آن پیازچه است) میل نمایید. این غذای چرب و چیلی اغلب با دوغ محلی سرو می شود. ولی از همه این ها که بگذریم برخی ها را نمی توان از فست فود دور کرد! اینجاست که سراغ قایرمه می رویم. شاید برای شما عجیب باشد که این غذا اگر فست فود است چطور در میان لیست غذاهای سنتی استان کردستان جای گرفته است اما اگر بدانید هویت اصلی آن همان کنگر سوخاری است شاید دلیل ما را از این دسته بندی درک کرده باشید. طعم ترش غذاها را می پسندید؟! نگران نباشید شما را فراموش نکرده ایم؛ برونشین با ترکیب بلغور، لپه و سرکه و زردآلو شما را از طعم بسیار خاصی که دارد شگفت زده خواهد کرد. با ما باشید تا شما را با طرز تهیه ۱۰ نوع از غذاهای سنتی کردستان آشنا کنیم.

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

آموزش تصویری شیرینی مرنگ شکلاتی

آموزش تصویری تارت شکلاتی

آموزش تصویری پای توت

آموزش تصویری دونات سیب

آموزش تصویری کیک هویج کاراملی

میوه آرایی با سیب

کیک موز شکلاتی (وگان)

دستور پخت پنکیک شکلاتی برای صبحانه

وبلاگ [آرشیو]

فواید قهوه

یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان قهوه می باشد. امروزه انواع قهوه ها در حد وسیع و گسترده ای در کشورهای مختلف کشت می شوند که هر یک از آن ها دارای خواص و فواید منحصر به فرد و شگفت انگیز مختص به خود می باشد. در این مقاله فواید قهوه تلخ-اسپرسو-گانودرما- سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فواید پای مرغ برای سلامتی بدن

پای مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همجون کلسیم، آهن و منیزیم است از این رو مصرف این ماده غذایی بسیار توصیه می شود. از فواید پای مرغ برای کودک، زن باردار، در طب سنتی و زانو درد نمی توان چشم پوشی کرد. شما همچنین می توانید با مصرف این ماده غذایی از بروز بسیاری از اختلالات پیشگیری کنید.

آشنایی با مهمترین مزایا و فواید پاکسازی پوست

سموم موجود در بدن از طریق منافذ موجود روی پوست شما از بدن خارج خواهند شد بنابراین اگر آلودگی های روی سطح پوست شما باقی بمانند منافذ پوست بسته شده و این سموم نمی توانند به راحتی دفع شوند به همین منظور پاکسازی پوست در سال های اخیر تا حد زیادی مورد توجه واقع شده است. اما آیا می دانید فواید پاکسازی پوست چیست؟

چطور جای جوش را از بین ببریم ( درمان های خانگی و طب سنتی)

دغدغه اصلی افرادی که به زیبایی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند این است( چطور جای جوش را از بین ببریم) اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و به دنبال راه حل های ایده آل برای رهایی از آن ها هستید توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید و این درمان های خانگی را امتحان کنید.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مهمترین فواید انجیر برای سلامتی انسان

یکی از میوه های بسیار شیرین که دانه های بسیار زیاد و پوست نرم دارد انجیر می باشد. مصرف این میوه به صورت خشک و تازه توصیه می شود زیرا دارای مزایا و فواید بیشماری برای سلامتی انسان می باشد. یکی از مهمترین فواید انجیر کمک به کاهش سطح قند خون در بدن می باشد.

دستور پخت [آرشیو]

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

روزهای بلند تابستان معمولا زمانی برای برگزار کردن مهمانی های عصرانه و دورهمی های دوستانه است. طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از گزینه های مناسب برای این مراسمات است که به راحتی نیز آماده شده و می توان در زمان کوتاهی این سالاد را تهیه کرد.

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

خوشمزه های آذربایجان؛ آش اوماج

جالب است بدانید که لغت اوماج ریشه آذری دارد و به معنای تکه کردن است. میتوان گفت که این آش با نوعی پاستا درست می شود اما این پاستا با آن چیزی که شما از فروشگاه های بزرگ تهیه می کنید بسیار متفاوت است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.