ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب مشهورترین نوع سرکه در جامعه بهداشت طبیعی می باشد. با مصرف سرکه سیب از مزایای بسیار زیادی بهره مند خواهید شد که بسیاری از این مزایا توسط جامعه پزشکی به اثبات رسیده اند. از جمله مزایا یا فواید سرکه سیب می توان به کاهش وزن، کاهش کلسترول، کاهش سطوح قند خون و بهبود علائم دیابت اشاره کرد. سرکه سیب همچنین به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی محسوب می شود و مصارف خانگی بیشماری دارد، از این نوع سرکه برای آشپزی نیز استفاده می شود. در اینجا قصد داریم فواید سرکه سیب که توسط پژوهش های علمی به اثبات رسیده اند را مورد بررسی قرار دهیم.

از مزایا و فواید سرکه سیب چه می دانید؟

سرکه سیب به دلیل فرآیند تخمیر که در طول ساخت آن ایجاد می شود سرشار از باکتری های مفید و آنزیم های خام می باشد. بهبود رفلاکس اسید معده و حفظ تعادل PH بدن از جمله فواید سرکه سیب می باشد. مصرف سرکه سیب جهت درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود به طوری که حتی در طب سنتی مصرف آن نیز توصیه شده است. در ادامه با دیگر فواید سرکه سیب بیشتر آشنا خواهید شد.

سرشار از استیک اسید و فوق العاده برای تأثیرات زیستی

سرکه سیب با استفاده از یک فرآیند دو مرحله ای ساخته می شود و روش ساخت آن بسیار شبیه به روش ساخت الکل می باشد. اولین مرحله ساخت سرکه سیب تخمیر سیب های خرد شده می باشد، سپس قند موجود در سیب ها جذب شده و به الکل تبدیل می شود. در مرحله دوم باکتری ها به محلول الکل افزوده می شوند که بعدها باعث جذب الکل و تبدیل آن به استیک اسید می شوند. استیک اسید ترکیب فعال موجود در سرکه سیب می باشد. در زبان فرانسه سرکه به معنای شراب ترش می باشد. سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده حاوی رشته های پروتئینی، آنزیم ها و باکتری های مفید می باشد که وجود این موارد در سرکه سیب باعث می شد ظاهر تیره ای داشته باشد.

برخی از افراد اعتقاد دارند که مادر بسیاری از مزایای سلامتی می باشد اگرچه در پژوهش های اخیر از این موضوع حمایت نشده است. در هر قاشق غذاخوری از سرکه سیب تنها سه کالری موجود می باشد که این مقدار بسیار کمی است. ویتامین ها و مواد معدنی زیادی در این نوع سرکه وجود ندارد اما حاوی مقدار اندکی پتاسیم نیز می باشد. سرکه سیب با کیفیت همچنین حاوی آمینواسیدها و آنتی اکسیدان های بسیار زیاد می باشد.

از بین برنده باکتری های مضر

یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به از بین بردن پاتوژن ها و باکتری ها مضر می باشد. در طب سنتی از سرکه سیب برای تمیز کردن، ضدعفونی کردن و درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش استفاده می شده است. هیپوکرات پدر طب پیشرفته حدود دو هزار سال پیش برای تمیز کردن زخم از سرکه سیب استفاده کرده است. سرکه سیب همچنین به عنوان چاشنی غذا مورد استفاده قرار می گیرد و مطالعات نشان می دهد که مانع رشد باکتری های موجود در غذا می شود و آن ها را از بین می برد. اگر به دنبال روش طبیعی برای حفظ غذای خود هستید، سرکه سیب می تواند بسیار مفید باشد. همچنین گزارشاتی وجود دارند که حاکی از این مسئله است که سرکه سیب رقیق شده برای درمان آکنه بسیار مفید می باشد، بدین منظور توصیه می کنیم از آن روی پوست استفاده کنید.

مزایا و فواید سرکه سیب جهت کاهش سطوح قند خون و مبارزه با دیابت


یکی از مهمترین فواید سرکه سیب کمک به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می باشد. در صورتی که سطوح قند خون در بدن شما بالا باشد دیابت نوع ۲ ایجاد می شود، همچنین اگر بدن شما در مقابل تولید انسولین مقاومت کند و یا توانایی تولید انسولین را نداشته باشد به این نوع دیابت مبتلا خواهید شد. هرچند ممکن است افراد بسیار زیادی از قند خون بالا داشته باشند اما مبتلا به دیابت نوع ۲ نباشند. اکثر مردم باور دارند که قند خون بالا دلیل بیماری های مزمن بسیار زیادی می باشد. افراد باید سطوح قند خون را در سطح نرمال حفظ کنند. مؤثرترین روش برای حفظ سطح قند خون خودداری از مصرف کربوهیدرات و شکر می باشد، اما سرکه سیب نیز می تواند تأثیرات قوی داشته باشد.

فواید سرکه سیب برای سطوح قند خون و انسولین بسیار زیاد می باشد که در این بخش این فواید را معرفی خواهیم نمود.

  • بهبود حساسیت انسولین در هنگام مصرف وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات ۱۹ تا ۳۴% و به طور قابل توجه قند خون و واکنش های انسولین را کاهش می دهد.
  •  پس از مصرف ۵۰ گرم برنج سفید قند خون را تا ۳۴% کاهش می دهد.
  • مصرف دو قاشق غذاخوری قبل از خواب می تواند قند خون را در صبح تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
  • مطالعات انجام گرفته بسیار زیادی روی انسان نشان می دهد که مصرف سرکه سیب می تواند عملکرد انسولین را بهبود بخشد و سطوح قند خون را پس از مصرف وعده های غذایی کاهش دهد.
  • بنا به دلایل ذکر شده در این بخش یکی از مهمترین فواید سرکه سیب برای افراد مبتلا به دیابت، در معرض ابتلا به دیابت یا افرادی که می خواهند سطوح قند خون خود را بنا به دلایل دیگر کاهش دهند می باشد.
  • اگر اخیراً داروهای کاهش دهنده قند خون را مصرف نموده اید قبل از مصرف سرکه سیب بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

فواید سرکه سیب و کمک به کاهش وزن و چربی های بدن


مطالعات نشان می دهند که یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به کاهش وزن می باشد. چندین پژوهش نشان داده اند که مصرف سرکه سیب باعث می شود احساس سیری کنید و در نتیجه کالری های کمتری مصرف کنید که در نهایت منجر به کاهش وزن و رسیدن به وزن مطلوب خواهد شد. برای مثال اگر همراه با وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات سرکه سیب مصرف کنید احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه ۲۰۰-۲۷۵ کالری کمتر برای بقیه روز مصرف خواهید نمود. یک پژوهش روی ۱۷۵ فرد چاق نشان داد که مصرف روزانه سرکه سیب ممکن است باعث کاهش چربی دور شکم شده و به کاهش وزن کمک کند.

دیگر فواید سرکه سیب

کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب
تأثیرات قابل توجه در برابر انواع سرطان ها

حتماً ببینید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

آموزش تصویری شیرینی مرنگ شکلاتی

آموزش تصویری تارت شکلاتی

آموزش تصویری پای توت

آموزش تصویری دونات سیب

آموزش تصویری کیک هویج کاراملی

میوه آرایی با سیب

کیک موز شکلاتی (وگان)

دستور پخت پنکیک شکلاتی برای صبحانه

وبلاگ [آرشیو]

فواید قهوه

یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان قهوه می باشد. امروزه انواع قهوه ها در حد وسیع و گسترده ای در کشورهای مختلف کشت می شوند که هر یک از آن ها دارای خواص و فواید منحصر به فرد و شگفت انگیز مختص به خود می باشد. در این مقاله فواید قهوه تلخ-اسپرسو-گانودرما- سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فواید پای مرغ برای سلامتی بدن

پای مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همجون کلسیم، آهن و منیزیم است از این رو مصرف این ماده غذایی بسیار توصیه می شود. از فواید پای مرغ برای کودک، زن باردار، در طب سنتی و زانو درد نمی توان چشم پوشی کرد. شما همچنین می توانید با مصرف این ماده غذایی از بروز بسیاری از اختلالات پیشگیری کنید.

آشنایی با مهمترین مزایا و فواید پاکسازی پوست

سموم موجود در بدن از طریق منافذ موجود روی پوست شما از بدن خارج خواهند شد بنابراین اگر آلودگی های روی سطح پوست شما باقی بمانند منافذ پوست بسته شده و این سموم نمی توانند به راحتی دفع شوند به همین منظور پاکسازی پوست در سال های اخیر تا حد زیادی مورد توجه واقع شده است. اما آیا می دانید فواید پاکسازی پوست چیست؟

چطور جای جوش را از بین ببریم ( درمان های خانگی و طب سنتی)

دغدغه اصلی افرادی که به زیبایی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند این است( چطور جای جوش را از بین ببریم) اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و به دنبال راه حل های ایده آل برای رهایی از آن ها هستید توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید و این درمان های خانگی را امتحان کنید.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مهمترین فواید انجیر برای سلامتی انسان

یکی از میوه های بسیار شیرین که دانه های بسیار زیاد و پوست نرم دارد انجیر می باشد. مصرف این میوه به صورت خشک و تازه توصیه می شود زیرا دارای مزایا و فواید بیشماری برای سلامتی انسان می باشد. یکی از مهمترین فواید انجیر کمک به کاهش سطح قند خون در بدن می باشد.

دستور پخت [آرشیو]

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

روزهای بلند تابستان معمولا زمانی برای برگزار کردن مهمانی های عصرانه و دورهمی های دوستانه است. طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از گزینه های مناسب برای این مراسمات است که به راحتی نیز آماده شده و می توان در زمان کوتاهی این سالاد را تهیه کرد.

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

خوشمزه های آذربایجان؛ آش اوماج

جالب است بدانید که لغت اوماج ریشه آذری دارد و به معنای تکه کردن است. میتوان گفت که این آش با نوعی پاستا درست می شود اما این پاستا با آن چیزی که شما از فروشگاه های بزرگ تهیه می کنید بسیار متفاوت است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.