ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب مشهورترین نوع سرکه در جامعه بهداشت طبیعی می باشد. با مصرف سرکه سیب از مزایای بسیار زیادی بهره مند خواهید شد که بسیاری از این مزایا توسط جامعه پزشکی به اثبات رسیده اند. از جمله مزایا یا فواید سرکه سیب می توان به کاهش وزن، کاهش کلسترول، کاهش سطوح قند خون و بهبود علائم دیابت اشاره کرد. سرکه سیب همچنین به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی محسوب می شود و مصارف خانگی بیشماری دارد، از این نوع سرکه برای آشپزی نیز استفاده می شود. در اینجا قصد داریم فواید سرکه سیب که توسط پژوهش های علمی به اثبات رسیده اند را مورد بررسی قرار دهیم.

از مزایا و فواید سرکه سیب چه می دانید؟

سرکه سیب به دلیل فرآیند تخمیر که در طول ساخت آن ایجاد می شود سرشار از باکتری های مفید و آنزیم های خام می باشد. بهبود رفلاکس اسید معده و حفظ تعادل PH بدن از جمله فواید سرکه سیب می باشد. مصرف سرکه سیب جهت درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود به طوری که حتی در طب سنتی مصرف آن نیز توصیه شده است. در ادامه با دیگر فواید سرکه سیب بیشتر آشنا خواهید شد.

سرشار از استیک اسید و فوق العاده برای تأثیرات زیستی

سرکه سیب با استفاده از یک فرآیند دو مرحله ای ساخته می شود و روش ساخت آن بسیار شبیه به روش ساخت الکل می باشد. اولین مرحله ساخت سرکه سیب تخمیر سیب های خرد شده می باشد، سپس قند موجود در سیب ها جذب شده و به الکل تبدیل می شود. در مرحله دوم باکتری ها به محلول الکل افزوده می شوند که بعدها باعث جذب الکل و تبدیل آن به استیک اسید می شوند. استیک اسید ترکیب فعال موجود در سرکه سیب می باشد. در زبان فرانسه سرکه به معنای شراب ترش می باشد. سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده حاوی رشته های پروتئینی، آنزیم ها و باکتری های مفید می باشد که وجود این موارد در سرکه سیب باعث می شد ظاهر تیره ای داشته باشد.

برخی از افراد اعتقاد دارند که مادر بسیاری از مزایای سلامتی می باشد اگرچه در پژوهش های اخیر از این موضوع حمایت نشده است. در هر قاشق غذاخوری از سرکه سیب تنها سه کالری موجود می باشد که این مقدار بسیار کمی است. ویتامین ها و مواد معدنی زیادی در این نوع سرکه وجود ندارد اما حاوی مقدار اندکی پتاسیم نیز می باشد. سرکه سیب با کیفیت همچنین حاوی آمینواسیدها و آنتی اکسیدان های بسیار زیاد می باشد.

از بین برنده باکتری های مضر

یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به از بین بردن پاتوژن ها و باکتری ها مضر می باشد. در طب سنتی از سرکه سیب برای تمیز کردن، ضدعفونی کردن و درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش استفاده می شده است. هیپوکرات پدر طب پیشرفته حدود دو هزار سال پیش برای تمیز کردن زخم از سرکه سیب استفاده کرده است. سرکه سیب همچنین به عنوان چاشنی غذا مورد استفاده قرار می گیرد و مطالعات نشان می دهد که مانع رشد باکتری های موجود در غذا می شود و آن ها را از بین می برد. اگر به دنبال روش طبیعی برای حفظ غذای خود هستید، سرکه سیب می تواند بسیار مفید باشد. همچنین گزارشاتی وجود دارند که حاکی از این مسئله است که سرکه سیب رقیق شده برای درمان آکنه بسیار مفید می باشد، بدین منظور توصیه می کنیم از آن روی پوست استفاده کنید.

مزایا و فواید سرکه سیب جهت کاهش سطوح قند خون و مبارزه با دیابت


یکی از مهمترین فواید سرکه سیب کمک به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می باشد. در صورتی که سطوح قند خون در بدن شما بالا باشد دیابت نوع ۲ ایجاد می شود، همچنین اگر بدن شما در مقابل تولید انسولین مقاومت کند و یا توانایی تولید انسولین را نداشته باشد به این نوع دیابت مبتلا خواهید شد. هرچند ممکن است افراد بسیار زیادی از قند خون بالا داشته باشند اما مبتلا به دیابت نوع ۲ نباشند. اکثر مردم باور دارند که قند خون بالا دلیل بیماری های مزمن بسیار زیادی می باشد. افراد باید سطوح قند خون را در سطح نرمال حفظ کنند. مؤثرترین روش برای حفظ سطح قند خون خودداری از مصرف کربوهیدرات و شکر می باشد، اما سرکه سیب نیز می تواند تأثیرات قوی داشته باشد.

فواید سرکه سیب برای سطوح قند خون و انسولین بسیار زیاد می باشد که در این بخش این فواید را معرفی خواهیم نمود.

  • بهبود حساسیت انسولین در هنگام مصرف وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات ۱۹ تا ۳۴% و به طور قابل توجه قند خون و واکنش های انسولین را کاهش می دهد.
  •  پس از مصرف ۵۰ گرم برنج سفید قند خون را تا ۳۴% کاهش می دهد.
  • مصرف دو قاشق غذاخوری قبل از خواب می تواند قند خون را در صبح تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
  • مطالعات انجام گرفته بسیار زیادی روی انسان نشان می دهد که مصرف سرکه سیب می تواند عملکرد انسولین را بهبود بخشد و سطوح قند خون را پس از مصرف وعده های غذایی کاهش دهد.
  • بنا به دلایل ذکر شده در این بخش یکی از مهمترین فواید سرکه سیب برای افراد مبتلا به دیابت، در معرض ابتلا به دیابت یا افرادی که می خواهند سطوح قند خون خود را بنا به دلایل دیگر کاهش دهند می باشد.
  • اگر اخیراً داروهای کاهش دهنده قند خون را مصرف نموده اید قبل از مصرف سرکه سیب بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

فواید سرکه سیب و کمک به کاهش وزن و چربی های بدن


مطالعات نشان می دهند که یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به کاهش وزن می باشد. چندین پژوهش نشان داده اند که مصرف سرکه سیب باعث می شود احساس سیری کنید و در نتیجه کالری های کمتری مصرف کنید که در نهایت منجر به کاهش وزن و رسیدن به وزن مطلوب خواهد شد. برای مثال اگر همراه با وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات سرکه سیب مصرف کنید احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه ۲۰۰-۲۷۵ کالری کمتر برای بقیه روز مصرف خواهید نمود. یک پژوهش روی ۱۷۵ فرد چاق نشان داد که مصرف روزانه سرکه سیب ممکن است باعث کاهش چربی دور شکم شده و به کاهش وزن کمک کند.

دیگر فواید سرکه سیب

کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب
تأثیرات قابل توجه در برابر انواع سرطان ها

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.