ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب مشهورترین نوع سرکه در جامعه بهداشت طبیعی می باشد. با مصرف سرکه سیب از مزایای بسیار زیادی بهره مند خواهید شد که بسیاری از این مزایا توسط جامعه پزشکی به اثبات رسیده اند. از جمله مزایا یا فواید سرکه سیب می توان به کاهش وزن، کاهش کلسترول، کاهش سطوح قند خون و بهبود علائم دیابت اشاره کرد. سرکه سیب همچنین به عنوان یک داروی مفید در طب سنتی محسوب می شود و مصارف خانگی بیشماری دارد، از این نوع سرکه برای آشپزی نیز استفاده می شود. در اینجا قصد داریم فواید سرکه سیب که توسط پژوهش های علمی به اثبات رسیده اند را مورد بررسی قرار دهیم.

از مزایا و فواید سرکه سیب چه می دانید؟

سرکه سیب به دلیل فرآیند تخمیر که در طول ساخت آن ایجاد می شود سرشار از باکتری های مفید و آنزیم های خام می باشد. بهبود رفلاکس اسید معده و حفظ تعادل PH بدن از جمله فواید سرکه سیب می باشد. مصرف سرکه سیب جهت درمان بسیاری از بیماری ها توصیه می شود به طوری که حتی در طب سنتی مصرف آن نیز توصیه شده است. در ادامه با دیگر فواید سرکه سیب بیشتر آشنا خواهید شد.

سرشار از استیک اسید و فوق العاده برای تأثیرات زیستی

سرکه سیب با استفاده از یک فرآیند دو مرحله ای ساخته می شود و روش ساخت آن بسیار شبیه به روش ساخت الکل می باشد. اولین مرحله ساخت سرکه سیب تخمیر سیب های خرد شده می باشد، سپس قند موجود در سیب ها جذب شده و به الکل تبدیل می شود. در مرحله دوم باکتری ها به محلول الکل افزوده می شوند که بعدها باعث جذب الکل و تبدیل آن به استیک اسید می شوند. استیک اسید ترکیب فعال موجود در سرکه سیب می باشد. در زبان فرانسه سرکه به معنای شراب ترش می باشد. سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده حاوی رشته های پروتئینی، آنزیم ها و باکتری های مفید می باشد که وجود این موارد در سرکه سیب باعث می شد ظاهر تیره ای داشته باشد.

برخی از افراد اعتقاد دارند که مادر بسیاری از مزایای سلامتی می باشد اگرچه در پژوهش های اخیر از این موضوع حمایت نشده است. در هر قاشق غذاخوری از سرکه سیب تنها سه کالری موجود می باشد که این مقدار بسیار کمی است. ویتامین ها و مواد معدنی زیادی در این نوع سرکه وجود ندارد اما حاوی مقدار اندکی پتاسیم نیز می باشد. سرکه سیب با کیفیت همچنین حاوی آمینواسیدها و آنتی اکسیدان های بسیار زیاد می باشد.

از بین برنده باکتری های مضر

یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به از بین بردن پاتوژن ها و باکتری ها مضر می باشد. در طب سنتی از سرکه سیب برای تمیز کردن، ضدعفونی کردن و درمان قارچ ناخن، شپش، زگیل و عفونت گوش استفاده می شده است. هیپوکرات پدر طب پیشرفته حدود دو هزار سال پیش برای تمیز کردن زخم از سرکه سیب استفاده کرده است. سرکه سیب همچنین به عنوان چاشنی غذا مورد استفاده قرار می گیرد و مطالعات نشان می دهد که مانع رشد باکتری های موجود در غذا می شود و آن ها را از بین می برد. اگر به دنبال روش طبیعی برای حفظ غذای خود هستید، سرکه سیب می تواند بسیار مفید باشد. همچنین گزارشاتی وجود دارند که حاکی از این مسئله است که سرکه سیب رقیق شده برای درمان آکنه بسیار مفید می باشد، بدین منظور توصیه می کنیم از آن روی پوست استفاده کنید.

مزایا و فواید سرکه سیب جهت کاهش سطوح قند خون و مبارزه با دیابت


یکی از مهمترین فواید سرکه سیب کمک به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می باشد. در صورتی که سطوح قند خون در بدن شما بالا باشد دیابت نوع ۲ ایجاد می شود، همچنین اگر بدن شما در مقابل تولید انسولین مقاومت کند و یا توانایی تولید انسولین را نداشته باشد به این نوع دیابت مبتلا خواهید شد. هرچند ممکن است افراد بسیار زیادی از قند خون بالا داشته باشند اما مبتلا به دیابت نوع ۲ نباشند. اکثر مردم باور دارند که قند خون بالا دلیل بیماری های مزمن بسیار زیادی می باشد. افراد باید سطوح قند خون را در سطح نرمال حفظ کنند. مؤثرترین روش برای حفظ سطح قند خون خودداری از مصرف کربوهیدرات و شکر می باشد، اما سرکه سیب نیز می تواند تأثیرات قوی داشته باشد.

فواید سرکه سیب برای سطوح قند خون و انسولین بسیار زیاد می باشد که در این بخش این فواید را معرفی خواهیم نمود.

  • بهبود حساسیت انسولین در هنگام مصرف وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات ۱۹ تا ۳۴% و به طور قابل توجه قند خون و واکنش های انسولین را کاهش می دهد.
  •  پس از مصرف ۵۰ گرم برنج سفید قند خون را تا ۳۴% کاهش می دهد.
  • مصرف دو قاشق غذاخوری قبل از خواب می تواند قند خون را در صبح تا حد قابل توجهی کاهش دهد.
  • مطالعات انجام گرفته بسیار زیادی روی انسان نشان می دهد که مصرف سرکه سیب می تواند عملکرد انسولین را بهبود بخشد و سطوح قند خون را پس از مصرف وعده های غذایی کاهش دهد.
  • بنا به دلایل ذکر شده در این بخش یکی از مهمترین فواید سرکه سیب برای افراد مبتلا به دیابت، در معرض ابتلا به دیابت یا افرادی که می خواهند سطوح قند خون خود را بنا به دلایل دیگر کاهش دهند می باشد.
  • اگر اخیراً داروهای کاهش دهنده قند خون را مصرف نموده اید قبل از مصرف سرکه سیب بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

فواید سرکه سیب و کمک به کاهش وزن و چربی های بدن


مطالعات نشان می دهند که یکی دیگر از فواید سرکه سیب کمک به کاهش وزن می باشد. چندین پژوهش نشان داده اند که مصرف سرکه سیب باعث می شود احساس سیری کنید و در نتیجه کالری های کمتری مصرف کنید که در نهایت منجر به کاهش وزن و رسیدن به وزن مطلوب خواهد شد. برای مثال اگر همراه با وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات سرکه سیب مصرف کنید احساس سیری خواهید کرد و در نتیجه ۲۰۰-۲۷۵ کالری کمتر برای بقیه روز مصرف خواهید نمود. یک پژوهش روی ۱۷۵ فرد چاق نشان داد که مصرف روزانه سرکه سیب ممکن است باعث کاهش چربی دور شکم شده و به کاهش وزن کمک کند.

دیگر فواید سرکه سیب

کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب
تأثیرات قابل توجه در برابر انواع سرطان ها

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.