ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

 غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر
همانطور که میدانید بادمجان به دلیل طعم و عطر بی نظیرش یکی از مواد اولیه پر مصرف در تهیه و تدارک غذاهای بومی به شمار می آید. این صیفی جات خوشمزه در واقع عطر و طعم بی نظیری به اکثر غذاها می دهد و به دلیل بهره مند بودن از خواصی همچون فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C یک وعده غذای کامل و عالی به شمار می آید که در واقع به سلامت بدن شما کمک بیشتری می کند.
قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود. بانوان خوش ذوق و خوش دستپخت تبریزی با استفاده از موادی همچون بادمجان، سیر، پیاز، گوشت چرخ‌کرده، جعفری، گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، نمک، روغن، فلفل و زردچوبه قارنی یاریخ خوشمزه و اصیل را به بهترین شکل طبخ می کنند.

معمولا اینطور است که قارنی یاریخ به خاطر طبع بادمجان با چاشنی هایی مانند ماست، سبزی خوردن و یا ترشی سرو می شود. این غذا هم قابل سرو با برنج است هم نان اما بیشتر با نان خورده می شود.
مواد لازم برای تهیه قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر:

  • بادمجان قایقی شکل که زیاد تپل نباشد ۶ عدد
  • سیر ۱۰ حبه متوسط
  • پیاز ریز شده یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی سفت ۲ عدد
  • جعفری ساطوری ۳ قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی، نمک و روغن مایع به میزان کافی

طرز تهیه قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر:

  1. برای تهیه این غذا ابتدا باید بادمجان را به شکل راه راه پوست بکنیم. این امر در واقع هیچ تاثیری روی طعم نخواهد داشت صرفا برای زیبایی اینطور پوست میکنیم. سپس یک برش در قسمت گود بادمجان ایجاد میکنیم. سپس آنها را به مدت دو ساعت در آب و نمک می گذاریم تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس باید آنها را بشوییم و خشک کنیم و در روغن مایع سرخ کنیم. سپس روغن اضافه را با دستمال میگیریم و بادمجان ها را کنار می گذاریم.
  2. در مرحله بعد سیر ها را خلال می کنیم و آن ها را در روغن مایع تفت می دهیم. دقت داشته باشید که سیر ها را نباید در حد سیر داغ سرخ کنیم. سپس گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و گوشت آن ها را تکه تکه می کنیم.
  3. سپس در تابه ای که سیر ها را تفت داده ایم پیاز را هم تفت می دهیم و سپس گوشت را به آن اضافه می کنیم. مدتی مواد را با هم تفت می دهیم و این بار گوشت گوجه فرنگی را همراه با رب و نصف لیوان آب به این مواد اضافه میکنیم و در ظرف را میگذاریم تا کاملا بپزد.
  4. دقت داشته باشید که این مایه در واقع باید مانند مایه ماکارونی قرمز رنگ باشد و به عبارتی رب آن زیاد باشد. پس از اینکه گوشت پخت، هم اکنون باید این مایه را از روی حرارت بردارید و جعفری را به همراه گوجه فرنگی ریز شده و سیر با آن ها مخلوط کنید.
  5. این مواد را داخل بادمجانی هایی بریزید که از پیش سرخ کرده اید. از روغنی که مایه گوشت را در آن تهیه کرده اید روی آن ها بریزید و تابه را روی حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا جا بیفتد. سپس این غذای خوشمزه را سرو کنید و از عطر و طعم بی نظیر قارنی یاریخ تبریز آن لذت ببرید.

آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین در دوران بارداری

دوران بارداری یکی از مهم ترین و حساس ترین دوران زندگی هر زوجی است بنابراین شما باید از لحاظ تغذیه و آرامش فکری بسیار مراقب سلامت خود باشید. ما دراین مقاله تمامی خوراکیهای مفید برای افزایش هوش جنین را به شما معرفی میکنیم.

راهکار های مختلف درمان زود انزالی

متاسفانه انزال زودرس در عصر حاضر به یکی از مشکلات اصلی مردان در زندگی جنسی آن ها تبدیل شده است که شکایت و نارضایتی شریک جنسی را به دنبال دارد. آمار ها نشان می دهد که از بین هر سه مرد یک نفر از آن ها این مشکل را تجربه کرده و از راهکار های مختلف درمان زود انزالی برای رفع این معضل کمک گرفته است.

راههای از بین بردن شپش و شناخت این حشره ی انگلی

شپش ها معمولا به روش ها مختلفی به وجود می آیند و راههای از بین بردن شپش ها نیز بسیار متنوع است. باید این مسئله را بدانیم که علت به وجود آمدن شپش ها هرگز رعایت نکردن بهداشت نیست. بلکه آلودگی های محیطی تاثیر بسیاری در ابتلا به این بیماری در افراد دارد. پس باید برخی موارد را رعایت کنید تا مبتلا به این حشره انگلی نشوید.

بیماری افسردگی و راه های درمان آن

بیماری افسردگی که در هر فرد و با هر سن و جنسی ممکن از بروز کند، می تواند یک بیماری خطرناک روحی روانی برای فرد مبتلا باشد. زیرا افرادی که دچار این بیماری می شوند معمولا به راحتی دست به خودکشی میزنند. گوشه نشینی و تنهایی را به هر حرکت دیگری ترجیح می دهند. این افراد همیشه خودشان را مقصر می دانند و احساس گناه می کنند.

بلانچ چیست و روشهای بلانچ سبزیجات کدامند؟

روش های مختلفی برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی وجود دارد. بلانچ یکی از این راهها است. همه ما دوست داریم سبزیجات را به صورت تازه خرید و مصرف کنیم. اما همیشه امکان خرید سبزی تازه وجود ندارد. بعضی از سبزیجات ممکن است فقط در فصلهای خاصی وجود داشته باشند و نتوان آنها را در تمام فصول سال در بازار پیدا کرد. بنابراین بهتر است سبزیجات را به روش بلانچ کردن برای مدت طولانی نگهداری کرد تا هر زمان که لازم است بتوان از آن استفاده کرد.

دستور پخت [آرشیو]

دستور پخت غذای مجلسی شوید پلو با مرغ

شوید پلو با مرغ یکی دیگر از غذاهای سنتی و خوش رنگ و لعاب ایرانی می باشد. این غذای خوش طعم را هم در منزل و هم در مجالس مختلف سرو می کنند. به همین منظور یادگیری پخت آن برای کد بانو های خوش سلیقه ی ایرانی حائز اهمیت است. شما می توانید با ما در این مقاله همراه باشید و روش پخت این غذا را آموزش ببینید.

دستور پخت مربای انجیر و نکات آن

مربای انجیر یکی از مرباهای خوش طعم و لذیذی است که بر حسب ذائقه ی افراد مورد پسند قرار می گیرد. این مربا به اندازه ی مرباهای دیگر که بر سر سفره های ما ایرانی ها مهیا می شود از شهرت برخوردار نیست. اما خب مصرف آن خالی از لطف هم نخواهد بود. شما می توانید به راحتی این مربای خوشمزه را در منزل تهیه فرمایید.

باقالا پلو مجلسی

باقالا پلو مجلسی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی می باشد که مختص کشور ما است. این غذا از گزینه های مناسبی برای سرو در مجالی نیز به شمار می ورد از این رو باید بدانید چگونه تهیه می شود و با چه ترفند هایی می توانید این غذای سنتی را خوش طعم تر و خوشمزه تر نمایید. روش های پخت باقالا پلو متنوع است.

روش تهیه آش دوغ اردبیل اصیل

آش دوغ اردبیل اصیل یکی از آش های محلی مردم استان اردبیل می باشد که باید با دوغ محلی پخته شود. از این رو طعم خوشمزه و لذیذی بدست می آید. شما می توانید با اموزش این اش لذیذ، از آن به عنوان میان وعده و یا حتی غذای کامل استفاده نمایید. فراموش نکنید که این آش به دوغ محلی نیاز دارد.

دستور پخت غذای شمالی کدو پلو

کدو پلو یکی از غذاهای محلی در شمال کشور عزیزمان است. مردم شمال معمولا این غذا را بدون گوشت و یا مرغ طبخ می نمایند و سرو می کنند. اما ما به دلیل داشتن ذائقه های متفاوت در دنیا، این غذای خوشمزه را هم به همراه مرغ و هم به همراه گوشت طبخ می کنیم. در این مطلب هر سه روش پخت کدو پلو را به شما آموزش داده ایم.

طرز تهیه ی غذای شیرین پلو با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی محسوب می شود که طرفداران ویژه ی خود را دارد. اما از آنجایی که این غذا شیرین است معمولا مورد پسند همه قرار نمی گیرد. ما روش پخت این غذای خوشمزه را برای شما بیان خواهیم نمود تا حتی برای یک بار هم که شده آن را پخته و طعمش را بچشید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.