ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

قایرمه یک فست فود به قدمت کردستان!

توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸

اگر شما جزو کسانی هستید که غذاهای سوخاری را ترجیح می دهید اما در عین حال می خواهید تغذیه مفید و مقوی نیز داشته باشید، به شما پیشنهاد می کنیم حتما قایرمه استان کردستان را امتحان کنید. این غذا که نام دیگر آن کنگر سوخاری است، بسیار لذیذ و مغذی می باشد.   

قایرمه یک فست فود کردی!

قایرمه یکی از غذاهای بسیار مشهور استان کردستان می باشد که البته برخی ها آن را با عنوان کنگر سوخاری می شناسند. بنابراین از قسمت سوخاری نام آن می توان شباهتش به غذاهای فست فود را متوجه شد. با این تفاوت که مردم کردستان این کنگرهای سوخاری لذیذ را به همراه برنج سرو می کنند که در این صورت با یک وعده غذایی بسیار کامل روبرو هستیم. اصلی ترین مواد اولیه تشکیل دهنده قایرمه، کنگر می باشد. البته برخی دیگر که غذاهای نانی را ترجیح می دهند، قایرمه را به همراه نان مخصوص آن منطقه نوش جان می کنند که در این حالت نیز چیزی از طعم بی نظیر آن کم نمی شود. با اینکه شاید شما با شنیدن نام کنگر سوخاری خیال کنید که با غذای پر کالری و چاق کننده ای روبرو هستید، اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید کنگر استفاده شده در این غذا با تمام مواد مغذی مانند فیبر و آهن و آنتی اکسیدان که دارد، تنها ۱۸۰ کالری به بدن شما وارد می کند. بنابراین شما با خوردن این غذا نه تنها چاق نمی شوید بلکه برای شما بسیار مقوی و مفید نیز خواهد بود. این غذا در فصل بهار و تابستان که زمان رویش سبزیجات کوهی است، طرفداران بسیاری دارد. همراه ما باشید تا با طرز تهیه قایرمه، این غذای سنتی و در عین حال فست فودی استان کردستان آشنا شویم.

مواد لازم اصلی در دستور پخت قایرمه:

  • کنگر : یک کیلوگرم
  • ماست چکیده و ماست خامه ای: از هر کدام یک فنجان(پیمانه)
  • آرد: یک فنجان(پیمانه)
  • تخم مرغ: سه عدد
  • شیر: ۲/۱ پیمانه
  • کره ذوب شده: سه قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

طعم دهنده ها در دستور پخت قایرمه: شما می توانید از سه قاشق چای خوری زعفران دم کشیده برای بهتر کردن طعم و عطر و رنگ این غذا استفاده کنید. نمک و فلفل نیز که پایه ثابت بیشتر غذاها محسوب می شوند. علاوه بر این برخی ها از زیره نیز در خوش طعم کردن این غذا استفاده می کنند.

مراحل پخت قایرمه یا کنگر سوخاری:

قایرمه در مرحله اول نیاز به کنگر دارد. به این منظور شما بایستی ابتدا کنگرها را پس از شستن و تمیز کردن(به بیان ساده تر بعد از کندن تیغ های کنگر) آن را در اندازه های دلخواه برش دهید. سعی کنید این کار را روی تخته برش انجام دهید تا هم خطر کمتری داشته باشد و هم اندازه های یکسانی از کنگرها بدست آورید. سپس مخلوط آردی که برای سوخاری کردن قایرمه به آن نیاز دارید را آماده کنید. آرد، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و بکینگ پودر را باهم مخلوط می کنیم. بهتر است این مواد را در ظرف گودی مخلوط کنید تا بعدا کنگرها را به راحتی در آن بغلتانید. سپس در ظرف مناسب دیگری کره ذوب شده، تخم مرغ، شیر و زعفران دم کشیده را با هم مخلوط می کنیم. بعد از این مرحله بایستی شما مواد این دو ظرف (یعنی مواد آردی و مخلوط تخم مرغی) را خوب باهم مخلوط کرده و با هم زن دستی به آرامی هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد شما خوب یکدست شده باشد. در این مرحله نوبت کنگرها می رسد. برای آماده کردن قایرمه، کنگرهای برش خورده را در این مواد می غلتانیم و سپس در ماهیتابه با روغن داغ سوخاری می کنیم. پس از طلایی شدن قایرمه آن را به ظرف سرو منتقل کرده و می توانید در کنار ماست چکیده یا ماست خامه ای نوش جان کنید.

حتماً ببینید:

admin

اگه دوست داشتین می تونین از گوشت چرخ کرده یا گوشتی که ریز خرد شده استفاده کنین من خودم از گوشت استفاده میکنم

سمیرا

به یتیمچه گوشت هم می زنن؟

مهدی عباسپور شاهمرسی

اه اه یتیمچه؟! من که دوس ندارم


آموزش های تصویری [آرشیو]

کیک آووکادو

طرز تهیه کیک با آووکادو

طرز تهیه باقلوا ترکیه

طرز تهیه باقلوای ترکیه فیلم مرحله به مرحله

طرز پخت مرغ با سس عسل

طرز پخت مرغ با سس عسل

کلم بروکلی کسادیا

طرز تهیه کلم بروکلی کسادیا

میوه آرایی با هندوانه

آموزش میوه آرایی با هندوانه

غذای هندی

غذای هندی خوشمزه و لذیذ

4 نوع دسر خوشمزه

دسر آسان و خوشمزه

غذای سالم و رژیمی

غذای رژیمی با سبزیجات

سالاد سزار خوشمزه و سالم و رژیمی

وبلاگ [آرشیو]

شکر کاستور آشنایی با شکر کاستور

شکر کاستور که تحت عنوان شکر کاستر نیز شناخته می‌شود یکی از انواع شکرهای دانه ریزی است که در قنادی به کار می‌رود. این نوع شکر به علت داشتن دانه‌ها و گرانول‌های فوق‌العاده ریز به راحتی در آب حل می‌شود و برای موارد شیرینی‌پزی که در آن نیازی به حرارت وجود نداشته باشد مثل شیرین کردن برش‌های میوه به کار می‌رود. در بسیاری موارد پودر قند جایگزین بسیار خوبی برای شکر کاستور به حساب می‌آید.

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

دستور پخت [آرشیو]

طرز تهیه ادویه آبادانی آشنایی با طرز تهیه ادویه آبادانی

ادویه آبادانی که به ادویه 24 قلم یا ادویه آبادانی خورشتی نیز معروف است، یکی از شناخته شده­ ترین ادویه­ های جنوب ایران محسوب می­شود. همانطور که از نام آن پیداست، 24 گیاه مفید در ترکیب آن بکار رفته است. در این مقاله شما را با طرز تهیه ادویه آبادانی آشنا می­کنیم.

طرز تهیه ادویه کاری آشنایی با طرز تهیه ادویه کاری

ادویه کاری یکی از پر مصرف ­ترین ادویه­ هایی است که ب­خصوص در کشورهای شرقی مانند ایران رواج دارد. این ادویه از سبزیجات مختلفی تشکیل شده است که هر یک به ­تنهایی خواص زیادی برای سلامتی دارد. طرز تهیه ادویه کاری بسیار آسان است و می­توانید آن را در منزل تهیه و در غذاهای خود استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ادویه کاری با ما همراه باشید

طرز تهیه ادویه گوشت آشنایی با طرز تهیه ادویه گوشت

گوشت قرمز به اشکال گوناگونی مانند استیک، بیفتک، گوشت کبابی و گوشت خورشتی مورد استفاده قرار می­گیرد. اما این غذای خوشمزه چنانچه با ادویه مخصوص طعم دار نشود، بو و طعم زخم آن باعث اذیت برخی از افراد می­شود. در این مطلب طرز تهیه ادویه گوشت را به شما آموزش می­دهیم.

طرز تهیه ادویه مرغ آشنایی با طرز تهیه ادویه مرغ

ادویه مرغ یکی از پرکاربردترین ادویه ­هایی است که در یک آشپزخانه ایرانی دیده می­شود. این ادویه مخلوطی از چند سبزی و چاشنی خوش طعم و خوش عطر است. استفاده از ادویه مخصوص مرغ می­تواند نقش مهمی در کاهش بوی زخم مرغ داشته باشد. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه ادویه مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه ادویه پاپریکا آشنایی با طرز تهیه ادویه پاپریکا خانگی

پاپریکا یک ادویه مجارستانی است و همان فلفل دلمه­ای خشک و پودر شده است. پاپریکا علاوه ­بر طعم و رنگ خوبی که به غذا می­دهد، برای سلامتی نیز بسیار مفید است. طرز تهیه ادویه پاپریکا آسان است. با این مقاله همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این ادویه فوق ­العاده آشنا می­کنیم.

طرز تهیه ادویه ماهی آشنایی با طرز تهیه ادویه ماهی

آموزش طرز تهیه ادویه ماهی به ­شدت توصیه می­شود. چراکه بیشتر افراد به­ دلیل وجود بوی زخم ماهی و دیگر غذاهای دریایی از مصرف آنها خودداری کرده و به ­این ترتیب خود و خانواده خود را از مزایای زیاد غذاهای دریایی به ­ویژه ماهی محروم می­کنند. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه این ادویه خوش عطر آشنا کنیم.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.