ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

همه چیز درباره خواص دارویی زعفران

خواص زعفران
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۳۰ فروردین ۱۳۹۸

زعفران یکی از گران قیمت ترین و ارزشمندترین محصولات جهان است که ادویه طلایی نامگذاری شده است. این گیاه در کشورهای آسیایی و اروپایی یافت می شود و برای سلامتی تأثیر و کارکرد بسیار زیادی داشته است. این ادویه، مزایای بسیار زیادی از جمله آرام کردن اعصاب، درمان سرماخوردگی، بهبود دستگاه تنفسی و بهبود مشکل کلیه و کبد و …داشته است. 

همه چیز درباره خواص دارویی زعفران

زعفران یا زرپران یکی از محصولات ارزشمند و گران قیمت در جهان است که ادویه طلایی نامگذاری شده است و جزء گیاهان دارویی نیز به شمار می آید. این  محصول با تاریخچه سه هزار ساله جزء گیاهان دارویی قلمداد شده و در واقع خواص دارویی زعفران بی شمار است و برای سلامتی نیز کاربرد فراوان داشته است. زعفران، محصول بومی کشورهای آسیایی و اروپایی است که بیشتر در ایتالیا، اسپانیا، یونان، فرانسه، ایران، هند و چین یافت می شود.

خواص دارویی زعفران و همچنین مضرات آن به شرح زیر است که از جمله آنها: عملکرد سیستم گوارش بدن را بهبود می بخشد و میل به خوردن و آشامیدن را افزایش می دهد، برای درمان سرماخوردگی و سرفه های عمیق و خفیف مفید واقع می شود. بهترین از بین برنده اسید معده و نفخ معده به شمار می آید. از جمله خواص دارویی زعفران این است که خوردن آن قبل از خواب باعث می شود که خواب و استراحت تنظیم شود.

زعفران هنگامی که در شیر ترکیب شود، خشکی و خارش پوست را از بین می برد. طبق مطالعات انجام شده برای این ادویه، از جمله خواص دارویی زعفران میتوان خواص ضد سرطانی را نیز برشمرده اند. راهی برای درمان اضطراب و افسردگی می باشد و اگر لثه را با آب زعفران ماساژ دهیم تورم و زخم دهان را از بین می برد. علاوه بر موارد ذکر شده یکی از مهم ترین خواص دارویی زعفران این است که به گردش خون کمک می کند و مشکلات کبد، کلیه و مثانه را برطرف می کند.

زعفران یکی از گیاهان برتر موجود در جهان است که نام آن در انجیل نیز آمده است که این چاشنی به دلیل تأثیرات زیادی که بر قلب و مغز دارد در نزد همگان کاملا شناخته شده می باشد. در مصر و روم باستان خواص دارویی زعفران را برای درمان بیماری های مربوط به دستگاه گوارش و همچنین تسکین بخشیدن و آرام کردن دستگاه تنفسی و التیام بخشیدن به زخم و جراحات دانسته اند. این گیاه در طب سنتی نیز کاربردهای فراوانی دارد و از جمله خواص دارویی زعفران در طب سنتی سقط جنین، سرماخوردگی، ضد سرفه ، درمان اسپاسم و آرام بخش و… است.

از جمله خواص دارویی زعفران میتوان به خواص آن برای پوست اشاره کرد. این گیاه چین و چروک های پوست صورت را ناپدید می کند و آکنه و جوش صورت را بهبود می بخشد. محققین تأثیر این گیاه دارویی را در بهبودی افسردگی و نیز بیماری هایی همچون پی ام اس ثابت کردند. ماده موجود در زعفران که کروسین نامگذاری شده است در حفاظت از سلول مغزی نقش عمده داشته و از آسیب رسیدن به سلول مغزی که تولیدکننده چربی هستند ممانعت می کند.

خواص دارویی زعفران و تاثیر آن بر روی مردان

از جمله خواص دارویی زعفران میتوان به تاثیرات آن برروی قوای جنسی مردان اشاره کرد. این ماده در واقع دارای اثرات زیادی برای درمان جنسی مردان بوده که قوای جنسی را تقویت می کند. مصرف این دارو نه تنها بر روی مردان بلکه بر روی زنان نیز قوای جنسی را تقویت می کند. مصرف آن به صورت دمنوش از داروهای شیمیایی که برای بالا رفتن میل جنسی استفاده می شود بسیار ایمن تر است. شایان ذکر است که خواص دارویی زعفران علاوه بر مواردی که ذکر شد در صورتی که بیش از حد معمول مورد استفاده قرار بگیرد مضراتی را برای افراد به ارمغان می اورد. پزشکان به زنانی که از کمبود آهن در عذاب هستند باید آن را در طول روز به عنوان ادویه حداقل در یکی از وعده های غذاییشان مورد استفاده قرار بگیرد. طب سنتی زعفران را به عنوان یک دارویی که نشاط آور بوده و قلب را تسکین و تقویت می کند به همگان شناخته است که مانع از افزایش کلسترول و تری گلیسرید  می شود و همچنین ضربان قلب را تنظیم می کند و با کاهش تعداد آن ها از قلب محافظت می نماید. مطالعات انجام شده بر روی زعفران نشان داده که این دارو یکی از مهم ترین عوامل در جلوگیری از کم شدن قدرت بینایی را ایفا کرده است. براساس تحقیقات انجام شده در ایتالیا زعفران در تنظیم سلول های مربوط به بینایی مؤثر بوده و آن ها را در برابر صدمات و آسیب ها محافظت می کند و پیشروی و پیشرفت بیماری های چشمی را کاهش می دهد. به صورت کلی باید بیان کرد مصرف زعفران در غذا به صورت روزمره از افزایش و درصد بالارفتن بیماری های مربوط به چشم و حتی بیماری های ژنتیکی چشم و بینایی جلوگیری می کند و به همبن خاطر است که مصرف آن را به افرادی که به این مشکلات دچار هستند و به افرادی که سالخورده هستند توصیه می شود.

همانگونه که در مطالب فوق ذکر شد مصرف بیش از اندازه زعفران عوارضی را به بار می آورد که از جمله آنها عبارتند از: کاهش ضربان قلب، سرگیجه، بی حالی، رنگ پریدگی، سردرد، ضعف حواس، اسهال، سقط جنین و… به دلیل این عوارض ذکر شده توصیه می شود خانم های باردار از خوردن آن خودداری کنند.

این روزها مردها و زنان به دنبال تناسب اندام خود بوده  و راه هایی را برای رسیدن به این امر دنبال می کنند که بتوانند مؤثرترین شیوه لاغری را رأس زندگی خود قرار دهند. لذا از طریق داروهای شیمیایی رسیدن به این خواسته را دنبال کرده اما غافل از آن که آن ها ضررهای بسیار زیادی داشته و نمی توانند جایگزین داروهای گیاهی یا همان گیاهان دارویی باشند. گفتنی است زعفران به دلیل خواصی که ذکر شد می تواند از اشتهای کاذب جلوگیری نماید. درواقع این دمنوش نیم ساعت قبل از غذا باید سرو شود و بدین طریق است که امکان کاهش وزن و لاغری افزایش می یابد. برخی از درمانگران در کشور چین از این گیاه کم نظیر و خواص دارویی زعفران برای برخی از بیماری های جسمی و روحی بهره فراوان می برند و با مصرف آن به بیماران این امکان را می دهند تا دوره بیماری را به خوبی پشت سر بگذارند. این گیاه دارای عطری خوش است برای خوش رنگ بودن و تزئین سفره های رنگین مجالس و مواد غذایی استفاده می شود. افرادی که بدنشان دچار ضربه، تورم، درد و… شده است می توانند با مصرف این دارو دردها را کاهش دهند و سلامتی را به بدنشان بازگردانند. مصرف این گیاه نگرانی، استرس و بیماری و ترس را برطرف می کند. میزان مصرف مجاز ان در طول روز برای همه افراد یک تا سه گرم بوده است. خواص دارویی زعفران در واقع از حدی که تصور می کنید بیشتر است و میتوان اینطور گفت که خواص دارویی زعفران بی شمار است و برای هردردی دواست.


آموزش های تصویری [آرشیو]

تست فرانسوی خوشمزه

اسموتی کم کالری و لاغری

پیتزای سیب زمینی خوشمزه و آسان

غذاهای رژیمی و سالم با مرغ

آموزش غذای آسان چینی با نودل

آموزش کوکی های سالم برای کم کردن وزن

آموزش ۴ نوع غذایی که شما را لاغر می کند

آموزش غذای کره ای آسان

آموزش تست کره ای پرطرفدار

وبلاگ [آرشیو]

خوراکیهای مفید برای افزایش قد خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، چه خوراکی هایی هستند؟

خوراکیهای مفید برای افزایش قد ، جزو خوراکی هایی هستند که بسیاری از افراد ممکن است تصور کنند که، نمی توانند دارای تاثیر مثبتی بر روی آنها برای افزایش قد داشته باشند. عده ای تصور می کنند که افزایش قد تنها تا پایان دوران بلوغ امکان پذیر است اما لازم به ذکر است که شما تا سن ۲۰ سالگی نیز می توانید با مصرف خوراکیهای مفید برای افزایش قد، قد خود را افزایش دهید.

خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر را میشناسید؟

در این مقاله به خوراکیهای مفید برای افزایش شیر مادر و همچنین سلامت مادر و فرزند اشاره می کنیم.

خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن

در این مقاله به راهکارهایی برای تقویت حافظه و ذهن و همچنین خوراکیهای مفید برای تقویت حافظه و تاثیر آنها بر روی عملکرد ذهن صحبت خواهیم کرد.

همه چیز در مورد دانه چیا و نحوه استفاده

در آمریکا چیا را به عنوان دانه ای می شناسند که در عروسکهای سفالی به شکل حیوانات کشت می شود تا پس از سبز شدن به پشم بدن آنها شباهت پیدا کند (مثل سبزه های عید نوروز ما) اما چیا در حقیقت نوعی ابر غذاست.

خوراکیهای مفید برای افراد دیابتی را می شناسید؟

در این مقاله به بیماری دیابت و خوراکی های مفید برای افراد دیابتی اشاره شده است.

روش تهیه انجیر خشک شده روش خشک کردن انجیر در خانه و خواص آن

خشک کردن انجیر در خانه یکی از بهترین روش ها می باشد. شما به راحتی می توانید با استفاده از این روش های متعدد انجیر ها را خشک نمایید. البته این مسئله را نیز مد نظر قرار دهید که این روش خشک کردن انجیر ها طبیعی بوده و هیچ گونه افزودنی ای به ان اضافه نمی شود. از این رو مدت ماندگاری آن نیز بیشتر خواهد بود.

دستور پخت [آرشیو]

جوانه ماش آموزش طرز تهیه جوانه ماش

در این متن سعی شده است طرز تهیه جوانه ماش به صورت خانگی در دو روش به طور کامل شرح داده شود.

ترشی سیر طرز تهیه ترشی سیر به روش غنچه ای و کنسروی

سیر ترشی یکی از چاشنی های خوشمزه ای است که در ایران طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید به راحتی طرز تهیه ترشی سیر را در دو نوع غنچه ای و کنسروی در کنار ما آموزش ببینید. سیر ترشی غنچه ای نسبت به کنسروی ماندگاری بیشتری داشته و به همین دلیل طرفداران بیشتری نیز دارد.

طرز تهیه جوحه کباب طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و خوشرنگ

یکی از خوش طعم ترین غذاها در سفره ی ما ایرانی ها جوجه کباب است. البته طرز تهیه جوجه کباب در هر منطقه ای بر حسب سلیقه متفاوت است. اما معمول ترین روشی که در تهیه جوجه کباب از آن استفاده می شود، جوجه کباب زعفرانی است. شما می توانید این روش تهیه جوجه را در متن زیر مطالعه نمایید.

طرز تهیه باقلوا طرز تهیه باقلوا شیرینی خوشمزه و خوش طعم

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و لذیذ استان یزد می باشد. اما شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه باقلوا چندان مشکل نیست، به همین دلیل به راحتی می توان این شیرینی را آماده و صرف کنید. ما در این مطلب به شما طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

طرز تهیه جوجه ترش طرز تهیه جوجه ترش غذای خوشمزه شمالی

غذای جوجه ترش یکی از غذاهای معروف شهرهای شمالی است. شما می توانید به راحتی این غذای خوشمزه را در منزل تهیه نمایید. کافیست مراحل طرز تهیه جوجه ترش را در متن زیر انجام دهید. نحوه درست کردن جوجه ترش بسیار آسان است از این رو زمان زیادی از شما گرفته نمی شود.

طرز تهیه بستنی سنتی طرز تهیه بستنی سنتی و تاریخچه ی آن

بستنی سنتی یکی از بستنی های خاص ایرانی می باشد که به دلیل داشتن گلاب و زعفران طرفداران بسیاری دارد. این بستنی در تمام فصول سال قابل تهیه می باشد و شما به راحتی می توانید طرز تهیه بستنی سنتی را فرا گیرید. این بستنی زرد رنگ بوده و طعمی زعفرانی دارد و فقط در کشور ایران تولید می شود.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.