ثبت نام | ورود

با LAZIZ آسان آشپزی کنید

طرز تهیه آش پریوله، برای شب های رمضان
توسط: مدیر سایت آخرین بروز رسانی: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

آش پریوله از آن غذاهایی است که یقینا با یک بار خوردن عاشقش خواهید شد. با این که برای پخت این غذای لذیذ به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارید و مراحل پخت آن نیز بسیار ساده است، اما طعم به یادماندنی آن هرگز از خاطر شما فراموش نخواهد شد.

 آش پریوله یک پیش غذای عالی برای شب های رمضان
آش پریوله که البته آش پرپوله نیز نامیده می شود، یکی از غذاهای سنتی و بسیار لذیذ استان کردستان است که البته بیشتر مردم کردستان و سنندج آن را در شب های سرد زمستانی طبخ کرده و در کنار خانواده و دوستان میل می کنند. اما به نظر می رسد شما این آش خوشمزه را در هر فصلی از سال که بخواهید می توانید به آسانی پخته و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. علاوه بر این در شب های ماه رمضان که بایستی برای افطار یک غذای سبک اما مقوی داشته باشیم، آش پریوله یک گزینه بسیار عالی و قابل توجه خواهد بود. مواد اولیه اصلی آش پریوله عدس می باشد که این ماده مغذی بسیاری از ویتامین های مورد نیاز بدن شما را دارا است. این آش برخلاف سایر آش هایی که تاکنون خورده اید، سبزی خاصی ندارد و فقط ممکن است برخی ها به عنوان طعم دهنده از مقداری نعناع خشک در آن استفاده کنند.

مواد لازم برای تهیه آش پریوله:

  • عدس: ۳۰۰گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • رشته آش: ۷۰۰گرم
  • آرد: یک قاشق چای خوری
  • روغن حیوانی: به مقدار کافی
  • فلفل قرمز، نمک، زردچوبه، نعنا یا مرزه خشک: به مقدار کافی

دستور پخت آش پریوله:
آش پریوله را اگر با روغن حیوانی بپزید، طعم و عطر بهتری خواهد داشت. ابتدا پیاز خرد شده را با اندکی روغن در قابلمه اصلی تفت داده و سپس عدس های پاک و شسته شده را به آن اضافه می کنیم. مقداری آب می ریزیم تا عدس روی حرارت ملایم بپزد. البته شما می توانید در صورت تمایل مقداری آب قلم یا گوشت هم اضافه کنید. در این فاصله در ماهیتابه دیگری آرد به همراه روغن حیوانی را کره را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس ادویه و طعم دهنده ها را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس در صورتی که عدس ها پخته شده بودند، این مخلوط آردی را به داخل قابلمه منتقل کرده و خوب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود. پس از چند دقیقه رشته را نیز افزوده و در قابلمه را می گذاریم تا آش با حرارت کم جا بیفتد.

نکات کلیدی پخت آش پریوله
آش پریوله از آن دسته از غذاهایی است که شما با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید تغییرات کوچکی در مراحل پخت آن اعمال نمایید. به عنوان مثال پس از پخت کامل غذا می توانید برای تزئین آن از پیاز داغ، نعنا داغ و حتی ماست چکیده نیز استفاده کنید. البته برخی ها ترجیح می دهند به جای ماست از کشک در تزئین و پخت این غذا استفاده کنند. کشک نیز می تواند طعم بهتری برای آش شما به ارمغان آورد. اما در هر حالت استفاده از روغن حیوانی در دستور پخت این غذا باعث می شود تا عطر و مزه متفاوتی داشته و به طعم دهنده های بیشتری نیاز نداشته باشد. یکی دیگر از نکات کلیدی در دستور پخت این آش، استفاده از آرد می باشد. شما در صورتی که نمی خواهید آش غلیظ تری داشته باشید می توانید آرد را از این دستور پخت حذف کنید.

حتماً بخوانید:


آموزش های تصویری [آرشیو]

آموزش تصویری شیرینی مرنگ شکلاتی

آموزش تصویری تارت شکلاتی

آموزش تصویری پای توت

آموزش تصویری دونات سیب

آموزش تصویری کیک هویج کاراملی

میوه آرایی با سیب

کیک موز شکلاتی (وگان)

دستور پخت پنکیک شکلاتی برای صبحانه

وبلاگ [آرشیو]

فواید قهوه

یکی از معروف ترین نوشیدنی ها در سراسر جهان قهوه می باشد. امروزه انواع قهوه ها در حد وسیع و گسترده ای در کشورهای مختلف کشت می شوند که هر یک از آن ها دارای خواص و فواید منحصر به فرد و شگفت انگیز مختص به خود می باشد. در این مقاله فواید قهوه تلخ-اسپرسو-گانودرما- سبز را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

فواید پای مرغ برای سلامتی بدن

پای مرغ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همجون کلسیم، آهن و منیزیم است از این رو مصرف این ماده غذایی بسیار توصیه می شود. از فواید پای مرغ برای کودک، زن باردار، در طب سنتی و زانو درد نمی توان چشم پوشی کرد. شما همچنین می توانید با مصرف این ماده غذایی از بروز بسیاری از اختلالات پیشگیری کنید.

آشنایی با مهمترین مزایا و فواید پاکسازی پوست

سموم موجود در بدن از طریق منافذ موجود روی پوست شما از بدن خارج خواهند شد بنابراین اگر آلودگی های روی سطح پوست شما باقی بمانند منافذ پوست بسته شده و این سموم نمی توانند به راحتی دفع شوند به همین منظور پاکسازی پوست در سال های اخیر تا حد زیادی مورد توجه واقع شده است. اما آیا می دانید فواید پاکسازی پوست چیست؟

چطور جای جوش را از بین ببریم ( درمان های خانگی و طب سنتی)

دغدغه اصلی افرادی که به زیبایی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند این است( چطور جای جوش را از بین ببریم) اگر شما نیز با این مشکل مواجه هستید و به دنبال راه حل های ایده آل برای رهایی از آن ها هستید توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید و این درمان های خانگی را امتحان کنید.

آشنایی با فواید سرکه سیب برای سلامتی انسان

سرکه سیب که در طول دو مرحله به دست می آید و فرآیند تولید آن شباهت بسیار زیادی به تولید الکل دارد مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان به همراه دارد. از جمله مزایا و فواید سرکه سیب می توان به کاهش سطح کلسترول، قند خون و کاهش وزن اشاره کرد.

مهمترین فواید انجیر برای سلامتی انسان

یکی از میوه های بسیار شیرین که دانه های بسیار زیاد و پوست نرم دارد انجیر می باشد. مصرف این میوه به صورت خشک و تازه توصیه می شود زیرا دارای مزایا و فواید بیشماری برای سلامتی انسان می باشد. یکی از مهمترین فواید انجیر کمک به کاهش سطح قند خون در بدن می باشد.

دستور پخت [آرشیو]

خوشمزه ی نارنجی؛ خورشت هویج تبریز

ممکن است که برخی از افراد با شنیدن نام هویج تصور یک غذای شیرین را بکنند که چندان هم از طعم و عطر آن راضی نباشند اما میتوان گفت که این خورش در عین اینکه اندکی شیرین است میتواند با استفاده از آلو طعم متعادل تری داشته باشد. همانطور که از نام این غذا پیداست، ماده اصلی آن هویج است که باید به صورت خلالی خورد شود.

طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی

روزهای بلند تابستان معمولا زمانی برای برگزار کردن مهمانی های عصرانه و دورهمی های دوستانه است. طرز تهیه سالاد ماکارونی یکی از گزینه های مناسب برای این مراسمات است که به راحتی نیز آماده شده و می توان در زمان کوتاهی این سالاد را تهیه کرد.

غذای تبریزی با بادمجان؛ قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر

قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یکی از غذاهای محلی مردمان آذربایجان شرقی است که علاوه بر بومی بودن برای این ناحیه در سایر شهر های ایران زمین نیز پخته می شود. این غذا علاوه بر اینکه یک وعده غذایی کامل محسوب می شود عطر و طعم بی نظیری هم دارد که در واقع باعث می شود به یکی از غذاهای پرطرفدار مبدل شود.

خوشمزه های آذربایجان؛ آش اوماج

جالب است بدانید که لغت اوماج ریشه آذری دارد و به معنای تکه کردن است. میتوان گفت که این آش با نوعی پاستا درست می شود اما این پاستا با آن چیزی که شما از فروشگاه های بزرگ تهیه می کنید بسیار متفاوت است.

آش گوجه فرنگی تبریز

آش گوجه فرنگی جز غذاهایی است که هم طعم بی نظیری دارد و هم اینکه خوشرنگ و اشتها برانگیز است. شما برای درست کردن این آش به مواد مختلفی نظیر سبزی آش (تره و جعفری)، حبوبات (لوبیا چیتی یا لوبیا چشم ‌بلبلی) پیاز داغ ، بلغور، برنج و گوجه نیاز دارید. این آش خوشمزه، همانطور که از نام آن پیداست نیاز به گوجه فرنگی زیادی دارد و آبغوره ای که در آن استفاده می شود نیز مسئول ترش کردن آن است.

پادشاه غذاهای آذربایجان؛ آبگوشت دیزی سنگی تبریز

در بخش های قبل گفتیم که غذاهای سنتی آذربایجان، از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی به شمار می آیند. در بین تمامی غذاهای آذربایجان میتوان به آبگوشت دیزی سنگی تبریز اشاره کرد که اگر به این شهر زیبا سفر می کنید باید حتما آن را در برنامه خود قرار دهید.

دوستان و همراهان گرامی در صورت تمایل می توانید با آدرس ایمیل info@laziz123.ir مکاتبه نمائید.

ایمیل:

تلفن:

کانال تلگرام:

آی دی تلگرام

 

ارسال پیام
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ می باشد | کپی برداری از مطالب این وبگاه مجاز نمی باشد.